Sternberg vvs & gasteknik Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gamle ulovlige og besværlige elinstallationer i en lejlighed på Amager blev gennemgået og udskiftet. Alt virker nu perfekt, med flotte nye loftudtag og stikkontakter. Super arbejde af Magnus samt læ... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

i forbindelse med el fejl i vores hus som gjorde at et print i vores solvarme beholder var udsat for 400 wolt. skulle det udskiftes via vores forsikring. på intet tidspunkt i forløbet fik vi... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Rar håndværker kommer ud, men løser ikke problemet. Derefter er pris og opfølgende dialog en parodi og man har spildt sine penge 100% og kan starte forfra hos en anden udbyder.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luft til Vand varmepumpe. Så blev det gamle oliefyr og brændefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe. Besøg af konduktør Jon, hvor alt blev gennemgået. Tilbud sendt efter kun få dage. Firma... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi har været godt tilfredse med…

Vi har været godt tilfredse med Sternbergs service. Søde og høflige mennesker og vi har ikke haft problemer.
Dog virkede de en lille smule stressede - men super søde og dygtige!

23 de diciembre de 2018

Super professionelt firma!

Kan klart anbefale Sternberg VVS. De er super professionelle og reagerede hurtigt på vores henvendelse om at få trukket rør til et amerikaner køleskab. Montøren kom til tiden, var hurtigt færdig og lavede arbejdet til UG.
Vi er i hvert fald ikke i tvivl om hvem vi skal benytte fremover!

13 de noviembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan varmt anbefale Sternberg VVS &…

Vi kan varmt anbefale Sternberg VVS & Gasteknik, vores varmepumpe lækkede og der havde været problemer med det før. De kunne allerede se på det dagen efter, og 14 dage efter kom den nye varmepumpe og de kom ud samme dag for at tage den gamle ned og sætte den nye op. Nu har vi en nyere varmepumpe, som de også var så venlige at gå igennem med os. De var virkelig professionelle, venlige, høflige, og hurtige. De kunne endda også ignorer vores ret store og larmende hunde, vi beklager igen.

27 de octubre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelt, effektivt og behageligt selskab.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger til Sternberg VVS. Vi opdagede i forbindelse med renovering, at vores gasfyr lækkede vand og at vores vægge var våde. Sternberg VVS reagerede hurtigt og lavede et hurtigt fix i mens vi tog i sommmerhus. De skiftede vores fyr, da vi kom hjem fra sommerhus - de gjorde det på den halve tid, end forventet. Håndværkerne knoklede på, var smilende og imødekommende, og resultatet blev rigtig fint. Skulle vi få problemer en anden gang, så er Sternberg VVS de første jeg ringer til

15 de octubre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gammelt gasfyr og varmtvandsbeholder…

Gammelt gasfyr og varmtvandsbeholder nedtaget
Nyt gasfyr og varmtvandsbeholder installeret
Flinke unge håndværkere/teknikere som gav en god instruktion i det nye udstyr.
Alle aftaler overholdt inkl pristilbud
Flot arbejde og der var ryddet op efter arbejdet

28 de septiembre de 2018

Luft til Vand varmepumpe.
Så blev det gamle oliefyr og brændefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe.
Firmaet har også elektriker og en meget flink håndværker, der afmonterede den gamle installation .Meget dygtige og behagelige VVS´r (Jimmi og Jesper).
Opfølgende besøg af konduktør om alt var tilfredsstillende.
Alle datoer og tider blev overholdt og der blev ryddet flot op.
Kan varmt anbefales
Roberto og Jytte Bjerg

25 de septiembre de 2018

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Vi har fået skiftet vores gasfyr ud og inden arbejdet blev bestilt fik vi hurtig svar på alle vores spørgsmål. Arbejdet blev dernæst udført til aftalt tid af flinke folk. Sternberg var i øvrigt også billigst blandt de tilbud vi fik på opgaven.

27 de agosto de 2018

Nyt gasfyr

Fik nyt gasfyr indenfor 14 dage efter det gamle stod af. Ingen problemer og til en ganske fornuftig pris.

Jeg kan varmt anbefale sternberg VVS.

14 de abril de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis vi kunne give en stjerne til, så gjorde vi det. Super god oplevelse.
Vi startede påsken med at gasfyret stod af. Hurtigt fik vi Sternberg på banen. Desværre var det ikke muligt for dem at løse opgaven 2. påske dag, da det var et gammelt fyr, og der skulle rekvireres reservedele. Men vi fik lov at låne 3 el-radiatore og en varmvandsbeholder, så vi kunne klar de næste par dage. Serviceminded håndværkere, god kundeservice pr. telefon, hurtig behandling af problemet. Nu er vi de glade ejere af et nyt gasfyr, og så fik vi oven i købe en god vin også, som tak for god handel. Det er da en super over alt forventning, oplevelse. Tusind tak Sternberg.

14 de abril de 2018
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nydeligt arbejde.

Nydeligt arbejde.
Utilfreds med at håndværkerne efterlod deres cigaretskodder i haven og indkørselen

18 de marzo de 2018
Logotipo de Sternberg vvs & gasteknik

Respuesta de Sternberg vvs & gasteknik

Hej Jesper

Tak for din udmelding.
Til info kan jeg fortælle at det ikke sker igen og han i dag har været ude og samle op efter sig.
Beklager.

Kim Busch

Rigtig god oplevelse med Sternberg

Rigtig god oplevelse med Sternberg. Installering af nyt gasfyr, radiator, etc. samt fjernelse af oliefyr/olietank. God, effektiv, imødekommende dialog under hele forløbet. Opgave afsluttet til tiden. Ekstra opfølgning for at sikre at alt fungerede, som det skulle. Kan klart anbefale Sternberg.

17 de febrero de 2018

En meget god oplevelse

vi fik udskiftet vores gamle gaskedel med en ny Vaillant. firmaets teknikere (Niklas og Morten) mødte op rettidigt og udførte arbejdet særdeles tilfredsstilende og hurtigere end planlagt, kedlens placering blev rettet efter vores ønske, selv om det medførte noget ekstra arbejde, Niklas gav sig tid til at forklare anlæggets funktion og drift. de ryddede pænt op efter sig og kørte alt "afflad" væk. De var venlige og professionelle. Tilbudsprisen blev overholdt, selvom en elektriker måtte komme og lave lidt ekstra. alle vores telefoniske henvendelser blev ekspederet høfligt og hurtigt. vi kan varmt anbefale firmaet.

16 de febrero de 2018

Luft til Vand varmepumpe.
Så blev det gamle oliefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe.
Håndværkerne var der kl. 7.00 som aftalt, vi gennemgik hvad der skulle ske, og jeg havde nogle ønsker til rørføring og ledninger der skulle laves, de to håndværker accepteret mit ønske.
Flot arbejde og flinke folk, kan klart anbefales.

28 de enero de 2018

Sternberg VVS

Jeg har fået installeret Vølund luft til vand varmepumpe. Ud af fire tilbud var Sternberg VVS den billigste og da anlægget var installeret var der ikke ekstra regninger, en pris er en pris. Jeg har dårlige erfaringer med håndværkere. Teknisk konsulent Karsten Bay sagde at han ville sende hans bedste håndværker Jimmy, og han kan sit kram, er sød og rar og meget serviceminded. Oplevelsen med Sternberg VVS har været rigtig god og kan varmt anbefales.

3 de enero de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik skiftet vort gasfyr. Det tog en dag, så var der varme igen. Desværre var de kommet til at beskadige en væg. Igen problemer med at få det udbedret - en uge efter vi havde skrevet til den daglige leder var væggen udbedret. Hurtig og god service - både af VVS-delen og den maler de samarbejder med.

Helle og Vagn - Slangerup

26 de diciembre de 2017

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.