Stickerland DanmarkOpiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 200 klistermærker, som kostede ca. 600kr. ikls. forsendelse. jeg undersøgte først markedet og måtte kostatere at det er en fair nok pris for produktet. + virkelig god kvalitet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores virksomhed har i et stykke tid ledt efter en fast leverandør af stickers. Vi faldt over Stickerland og kom hurtigt igennem bestillingsprocessen, men fandt ud af vi havde lavet en fejl... Vi fik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg endte ikke med at købe noget denne gang. Men de var hurtige og hjælpesomme med at stoppe og annullerer ordren, således jeg ikke betalte noget. De får bestemt bestilling næste gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot kvalitet. Hurtig levering. Meget rimelig pris. Og undervejs blev jeg endda gjort opmærksom på en teknisk detalje, jeg lige burde korrigere, hvis resultatet skulle blive optimalt. Min varmeste a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de grabados y letreros
  2. Fabricante de souvenires
  3. Fabricante de pegatinas

Escrito por la empresa

Stickerland er et skandinavisk reklameartikelfirma, som er aktive og driver lokale virksomheder i 4 forskellige lande, nemlig Sverige, Danmark, Norge og England. Vi har hos Stickerland et bredt sortiment af forskellige typer klistermærker og andre relaterede produkter som eksempelvis labels og midlertidige tatoveringer, alt sammen med mulighed for at få dit helt eget motiv på.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super god service

Super god service. En meget venlig medarbejder hjalp da jeg havde bestilt en forkert vare.

20 de mayo de 2026

Hej Nina
Det er vi RIGTIG glade for at høre.
Mariann

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering, selvom min ordre var strandet lidt i systsmet ;)

30 de abril de 2026

Hej G.H
Tak for din fine anmeldelse - den er vi glade for.
Mariann, kundeservice

Rigtig god behandling.

6 de diciembre de 2025

Hej Susanne,

Tusinde tak for din feedback. Vi ønsker dig en dejlig jul.

De bedste hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hurtig levering billig forsvarligt…

hurtig levering billig forsvarligt pakket

27 de noviembre de 2025

Hej Rikke,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med dit køb.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig jul og håber på at se mere til dig.

De bedste hilsner,

Perfekte stjerne til…

Perfekte stjerne til julepynt/dekorationer på karton etc

19 de noviembre de 2025

Hej Hanne,

Tak fordi du tager dig tid at give os en anmeldese her på Trustpilot.
Vi er glade for du kunne bruge vores produkter til de mange julegaver der er lige om hjørnet.

Ha' en rigtig dejlig dag og god jul :-)

De bedste hilsner
Phuong Pontoppidan

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Måtte rykke for levering

Måtte rykke for levering, men så gik det også hurtigt og det var så fint.

6 de octubre de 2025

Hej Tanya,

Tak for din feedback, jeg er glad for du har været tilfreds og beklager du har måtte kontakte os igen for svar. Vi arbejder så hurtigt vi kan :-)

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

De bedste hilsner

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mine klistermærker er ikke kommet.

I kan levere mine varer.

5 de junio de 2025

Hej Lene
Jeg kan se i mit Postnord system at pakken er sendt retur til os fordi den ikke er afhentet i pakkeshop Spar, jeg sender din ordre til dig igen.
Har du spørgsmål kan du altid sende os en mail eller ringe :)

Du må have en skøn weekend!

Mvh Fredrika :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ved ikke hvorfor i har lagt min…

Ved ikke hvorfor i har lagt min forsendelse i en boks der er langt fra hvor jeg bor, har ikke mulighed for at hente den

16 de mayo de 2025

Respuesta de Stickerland Danmark

Hej Lone. Hvis Postnord boksen er fyldt kan de jo desværre godt finde på at putte den i en anden boks. Kan du ikke kontakte dem? Det er lidt ude af vores kontrol. Alternativt kan du vælge GLS næste gang. Mvh. Thomas Kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte nogle små ting fra deres hjemmeside. jeg havde det 2 dage efter.
super fint
kan anbefales

8 de mayo de 2025

Respuesta de Stickerland Danmark

Hej Christian tak for den fine anbefaling. Det betyder meget for os. Mvh Thomas Kundeservice.

Super hjemmeside

Super hjemmeside, mange varer der er nemme at finde, gode priser. Venlig hilsen Kirsten

8 de marzo de 2025

Hej Kirsten

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at bruge vores hjemmeside, og også kan lide vores priser.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din tilfredshed herinde, det sætter vi stor pris på.
Vi håber du har lyst til at handle hos os igen en anden gang.

Mvh. Liza - Stickerland/Badgeland

Super hurtig levering

Super hurtig levering, tak for det.

11 de febrero de 2025

Hej Rie

Det er os der takker for den positive anmeldelse, vi er glade for at høre du fik dine varer hurtigt og havde lyst til at dele din oplevelse herinde :-)

Mvh. Liza - Badgeland / Stickerland

Respuesta de Stickerland Danmark

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse med både leveringstiden og kvaliteten af vores produkter :-)

Mvh. Liza - Badgeland / Stickerland

Det var problem frit

Det var problem frit , meget nemt.

2 de diciembre de 2024

Hej Christina

Det er vi glade for at høre, tak fordi du ville dele din oplevelse herinde :-)

Mvh. Liza - Badgeland/Stickerland

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fandt endelig det jeg søgte.

Fandt endelig det jeg søgte.
Ikke en stor opgave, men ingen af dem jeg søgte hos først kunne lige dét der.

12 de noviembre de 2024

Hej Jørgen
Det glæder os at høre, at vi kunne levere lige det du stod og manglede :-)
Vi gør os altid umage for at gøre vores kunder tilfredse, uanset størrelsen på ordren.
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din købsoplevelse.

Mvh. Liza - Badgeland/Stickerland

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.