Stickerland Danmark Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 200 klistermærker, som kostede ca. 600kr. ikls. forsendelse. jeg undersøgte først markedet og måtte kostatere at det er en fair nok pris for produktet. + virkelig god kvalitet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores virksomhed har i et stykke tid ledt efter en fast leverandør af stickers. Vi faldt over Stickerland og kom hurtigt igennem bestillingsprocessen, men fandt ud af vi havde lavet en fejl... Vi fik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg endte ikke med at købe noget denne gang. Men de var hurtige og hjælpesomme med at stoppe og annullerer ordren, således jeg ikke betalte noget. De får bestemt bestilling næste gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot kvalitet. Hurtig levering. Meget rimelig pris. Og undervejs blev jeg endda gjort opmærksom på en teknisk detalje, jeg lige burde korrigere, hvis resultatet skulle blive optimalt. Min varmeste a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de grabados y letreros
  2. Fabricante de souvenires
  3. Fabricante de pegatinas

Escrito por la empresa

Stickerland er et skandinavisk reklameartikelfirma, som er aktive og driver lokale virksomheder i 4 forskellige lande, nemlig Sverige, Danmark, Norge og England. Vi har hos Stickerland et bredt sortiment af forskellige typer klistermærker og andre relaterede produkter som eksempelvis labels og midlertidige tatoveringer, alt sammen med mulighed for at få dit helt eget motiv på.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og god kommunikation

God service og god kommunikation! Hurtig levering og høj kvalitet. Jeg kan varmt anbefale Stickerland og deres produkter!

2 de junio de 2022

Respuesta de Stickerland Danmark

Hej Tor, tusind tak for de rosende ord, det sætter vi meget pris på :)
Mvh. Liza - Stickerland

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fine varer fin levering

18 de mayo de 2022

Hej Marianne

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din ordre. Vi håber, at du bliver glad for dine klistermærker.
Rigtig god dag :-)

Marie Louise - Stickerland

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg endte ikke med at købe noget denne…

30 de diciembre de 2021

Hej Tue

Vi glæder os til ordren kommer næste gang i stedet for.

Rasmus Nyerup Hansen
Kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, super kvalitet, super hastighed

28 de diciembre de 2021

Respuesta de Stickerland Danmark

Tak for den flotte anmeldelse.

Rasmus Nyerup Hansen
Kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin og hurtig ekspedition.

Super fin og hurtig ekspedition.
De kunne benytte og rette lidt i mit uploadede billede, hvor andre meldte fra.

1 de diciembre de 2021

Respuesta de Stickerland Danmark

Tak for den fine anmeldelse specielt i denne travle tid med forsinkede pakker grundet blackfriday.. Dejligt at det kom godt frem. /// Stickerland.dk

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg er overordnet tilfreds

Jeg er overordnet tilfreds, men finish kunne være bedre. Det er skåret rigtig fint, men der sidder små stykker plast/pap ved kanterne, hvilket ikke er helt perfekt..

19 de octubre de 2021

Respuesta de Stickerland Danmark

Tak for anmeldelsen. Ærgerligt at vi ikke helt lever op til dine forventninger. Det er desværre maskinen der skærer dem, der i kanter kan efterlade en smule på bagpapiret (ikke på selve klistermærket). Vi er OBS på det men det er desværre noget af det bedste udstyr man kan købe - men kan godt se hvad du mener.

/// Thomas kundeservice

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Synes bare det var dyrt.

7 de octubre de 2021

Hej Dorte

Det var godt du er tilfreds. Vi er desværre udfordret af at vi producerer i Danmark til højere timelønninger så specielt små ordre bliver lidt en udfordring at lave billigt.
Men vi lover at anstrenge os for at gøre processerne så effektive i fremtiden så vi kan sætte priserne ned.

/// Thomas Kundeservice.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lidt dårlig kvalitet

Lidt dårlig kvalitet. Trykket får let ridser i. Egner sig måske mere som labels end som klistermærker.

23 de septiembre de 2021

Hej Mathilde

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af produktet ikke levede op til dine forventninger.

Der findes mange typer klistermærker og det du har bestilt er vores billigste standard klistermærke. For mange af vores kunder er det en god billig løsning som er virker til de fleste ting. Hvis du vil have printet skal beskyttes mod ridser så skal det lamineres. Dette fremgår også i produkt beskrivelsen.

Rasmus
Badgeland Kundeservice

nemt og hurtigt

Perfekt og hurtig ekspedition og komunikation

7 de agosto de 2021

Hej Jonna,

Tak for den fine ros.
Hav en skøn dag. :)

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed - god service og hurtig levering. Kommer gerne tilbage hvis lignede opgaver opstår.

14 de abril de 2021

Respuesta de Stickerland Danmark

Tusind tak for de flotte ord - I skal være så hjerteligt velkomne en anden gang. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og hurtig…

Virkelig god service og hurtig levering. Levede fuldt ud op til det forventede.

7 de abril de 2021

Respuesta de Stickerland Danmark

Tak for de flotte ord :)

Hav en rigtig dejlig dag.

// Lene (Badgeland)

God kundeservice

God kundeservice, god pris og hurtig levering. Det kunne ikke være bedre!

19 de marzo de 2021

Hej Sune,

Hvor er det skønt at høre! :)
Hav en rigtig dejlig dag.

Venlige og kompetente

Hurtige, venlige og kompetente

23 de febrero de 2021

Hej Henning,

Tusind tak for de fine ord.
- Håber at klistermærkerne bliver et hit. :)

Hav en dejlig dag.

Perfekt

Lækkert produkt og god service.

25 de enero de 2021

Hej Louise,

Tusind tak for de fine ord :)
Hav en dejlig dag.

Fik defekt tape

Fik defekt tape, ringede, og tænk allerede næste dag havde jeg noget nyt brugbart.Super !

9 de enero de 2021

Hej Mogens,

Dejligt at vi fik vendt oplevelsen :)
Hav en rigtig god dag.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.