Stickerland DanmarkOpiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 200 klistermærker, som kostede ca. 600kr. ikls. forsendelse. jeg undersøgte først markedet og måtte kostatere at det er en fair nok pris for produktet. + virkelig god kvalitet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores virksomhed har i et stykke tid ledt efter en fast leverandør af stickers. Vi faldt over Stickerland og kom hurtigt igennem bestillingsprocessen, men fandt ud af vi havde lavet en fejl... Vi fik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg endte ikke med at købe noget denne gang. Men de var hurtige og hjælpesomme med at stoppe og annullerer ordren, således jeg ikke betalte noget. De får bestemt bestilling næste gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot kvalitet. Hurtig levering. Meget rimelig pris. Og undervejs blev jeg endda gjort opmærksom på en teknisk detalje, jeg lige burde korrigere, hvis resultatet skulle blive optimalt. Min varmeste a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de grabados y letreros
  2. Fabricante de souvenires
  3. Fabricante de pegatinas

Escrito por la empresa

Stickerland er et skandinavisk reklameartikelfirma, som er aktive og driver lokale virksomheder i 4 forskellige lande, nemlig Sverige, Danmark, Norge og England. Vi har hos Stickerland et bredt sortiment af forskellige typer klistermærker og andre relaterede produkter som eksempelvis labels og midlertidige tatoveringer, alt sammen med mulighed for at få dit helt eget motiv på.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god klistermærkerne…

Hurtig levering og god klistermærkerne er i god kvalitet.

11 de septiembre de 2024

Hej Linea

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse med at handle hos os. Dejligt at du er tilfreds med både klistermærkernes kvalitet samt leveringstiden, det er vi glade for at høre :-)

13 de septiembre de 2024

Hej Ella

Vi takker mange gange for de fem stjerner :-) Dejligt at du tog dig tid til at anmelde os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super klistermærker🤩 Hurtig levering og…

Super klistermærker🤩 Hurtig levering og billigt!!

1 de septiembre de 2024

Respuesta de Stickerland Danmark

Hej Conni tak for din anmeldelse, det er fedt at høre at du er vild med vores produkter :D Det kan man kun blive glad af.

Mvh. Liza - Stickerland / Badgeland

Valorada con 1 estrellas sobre 5

5 stjerner kundeservice, 1 for produktet

5 stjerner for VIrkelig god kundeservice, levering til tiden selvom det var ret presset. Tak 🎉😉

1 stjerner for produktet. Konturskårede klistermærker som aftalt - det lyder jo fedt - men det burde I bare ikke tilbyde. Papiret mærket sidder på skal man kæmpe meget med at få af. Der er ikke lavet en snip eller skåret en slids på bagsiden. Man skal forsøge rundt i kanten, sådan kradse med neglen, og være heldig. Måtte opgive med flere. Vil forsøge at sende retur.

23 de mayo de 2024

Respuesta de Stickerland Danmark

Hej Mads. Skriv til info@stickerland.dk det dur da slet ikke. Der må have været noget galt med kniven. Mvh Stickerland kundeservice Thomas

Gode varer og hurtig levering

Gode varer og hurtig levering

7 de abril de 2024

Hej Kim

Dejligt at høre at du er tilfreds med både varerne og hastigheden på leveringen, og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi pris på :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sød og venlig customer service

Sød og venlig customer service, hurtig levering og kvaliteten er god :)

5 de abril de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Stickerland Danmark

Tak for din fine anmeldelse, vi er så glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og levering!
Det kan man kun blive i godt humør af :)
Vi håber du er blevet glad for dine varer og vi ønsker dig en rigtig god dag.

Fed oplevelse.

Fed oplevelse.

Mine stickers var ligesom jeg havde forventet og passede perfekt.

4 de marzo de 2024

Hej Mikkel

Dejligt at høre du er blevet glad for dine klistermærker, det er lige sådan det skal være :-) Vi takker mange gange for de rosende ord og de fem stjerner.

Mvh. Liza - Stickerland

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilling og afhentning samme dag.

Vi havde en hasteopgave, som blev ekspederet samme dag. Vi kunne selv afhente klistermærkerne sidst på dagen. Det var lykken!

12 de enero de 2024

Respuesta de Stickerland Danmark

Tak for jeres positive anmeldelse, det glæder os at høre at I nåede jeres deadline selvom tiden var knap. Vi håber I vil handle ved os igen en anden gang :-)

Mvh. Team Badgeland / Stickerland

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening, hurtig tilbagemelding på udsolgt bare og alternativer 🙂

28 de noviembre de 2023

Hej Jeanette

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre der blev fundet et godt alternativ til din bestilte vare, og vi beklager igen at der desværre var udsolgt af den første vare.

Du ønskes en glædelig december fra Team Badgeland :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service! Fik hjælp til mit eget designede klistermærke.
/Åsa

20 de noviembre de 2023

Hej Åsa

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi håber du blev glad for dine sjove klistermærker, de skal nok bringe et smil frem på læben :-)

Mvh. Liza - Stickerland

indpakning

10 de noviembre de 2023

Hej Kenneth

Tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse ved at handle ved os.

Rigtig god dag :-)

Marie Louise / Badgeland

Valorada con 2 estrellas sobre 5

The printing and color are great

The printing and color are great. But removing the sticker from the sheet is difficult next to impossible. Not sure what trimming system is used but this is really not at all a quality product.

5 de octubre de 2023

Hello Craig

I'm sorry to hear about your experience with our products. It sounds like there was an issue in production with the cutting of your stickers. Customer satisfaction is important to us, please contact our customer support at info@stickerland.dk so we can find a good solution to this situation.

Best regards Liza - Stickerland

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem at finde tingene og rundt på…

Nem at finde tingene og rundt på hjemmesiden plus hurtig levering

20 de septiembre de 2023

Hej Jannie

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre, at det har været nemt for dig at bestille gennem vores hjemmeside. Vi håber du bliver glad for dine klistermærker :-) Rigtig god dag til dig.

Nem og hurtig handel AAA

Nem og hurtig handel ! AAA

31 de agosto de 2023

Hej Niels

Vi takker for den fine anmeldelse og glæder os over at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :-)

Super Service.

Gode priser, Super hurtig levering og super venlig service. Vil helt klart anbefale :)

27 de agosto de 2023

Hej Victor

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det gør os simpelthen så glade at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Vi håber også at du er blevet glad for dine varer. De rosende ord er hermed delt med resten af kontoret :-)

Lynlevering

Bestil sidst på formiddagen og hav din vare næste morgen :)

23 de agosto de 2023

Hej Preben

Tak for de 5 stjerner, vi er glade for at høre at du fik dine varer hurtigt, vi gør vores bedste for at få varerne sendt afsted hurtigst muligt :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig eskpedituon og varer svarer til…

Hurtig eskpedituon og varer svarer til bedkrivelsen

22 de abril de 2023

Hej Anette
Tak for din fine anmeldelse, vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at varen levede op til dine forventninger :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.