La empresa ha respondido
Mega dårlig oplevelse Modtager først ingen ordrebekræftelse Modtager ingen pakke, kontakter dem og de kan først ikke hjælpe. Men finder så alligevel frem til min ordre, som er sendt til Kbh. De send... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har for nylig handlet hos Stylehub, og jeg må sige, at det har været en fantastisk oplevelse! Leveringen var hurtig og effektiv, hvilket altid er en stor fordel, når man bestiller tøj online.... Ver más
La empresa ha respondido
Bestille 3 baby tees, de virkelig pæne og ret god kvalitet. De kom inden for 2 dage hvilket var mega lækkert!! Stor and befaling herfra!!
La empresa ha respondido
Stylehub.dk, et sted hvor fashion matcher comfort. Vi bestræber os efter altid at have de nyeste og fedeste designs på markedet. Leveringstiden er 1-2 hverdage hos os da vi også ønsker vores kunder en hurtig og let oplevelse hos os. Derudover er vi en webshop, med et lager og trykkeri lokaliseret i storkøbenhavn.
Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
min datter har købt tshirts som er for store , jeg har forsøgt gentagende gange at få en retur labels så jeg kan sende dem retur, jeg høre intet og har forsøgt at få fat i dem på deres kontakt flader, endda op til flere gange, total dårlig service.

Respuesta de Stylehub
Hej stylehub jeg bestilte en thshirt til 10 kr god pris men jeg bestilte den i pink men den kom i hvid og levering tog 5 dage da der Står 2-3 dage levering så jeg kommer nok ikke til at bestille på stylhub hvis der er langt levering tid og forkert odre

Mega dårlig oplevelse
Modtager først ingen ordrebekræftelse
Modtager ingen pakke, kontakter dem og de kan først ikke hjælpe. Men finder så alligevel frem til min ordre, som er sendt til Kbh. De sender den hurtigt tilbage, men var så slet ikke hvad der var bestilt. Og så slutter de af med at svine mig til, fordi jeg vil give en dårlig anmeldelse. Heldigvis ikke mange penge tabt. Men en datter der er noget skuffet. Jeg handler ihvertfald aldrig hos dem igen.

Respuesta de Stylehub
Fantastisk service! Jeg fik bestilt forkerte størrelser og skrev herom til Stylehub herom søndag aften, og fik hurtigt svar og inden jeg gik i seng søndag aften, havde jeg modtaget en returlabel og kan sende varerne retur portofrit. Det er det jeg kalder service - så en 100% anbefaling herfra.

Respuesta de Stylehub
Super nemt og godt brand. Efter at have bestilt nogle forskellige items derfra er jeg rigtig tilfreds med både produkterne og levering. Det hele spiller, så det kan kun blive en anbefaling herfra.

Respuesta de Stylehub
De blev sendt afsted hurtigt, og 10kr! For en mini tee kæmpe steal.

Respuesta de Stylehub
Kvaliteten af tøjet er høj, og jeg fik hurtig levering. Kundeservice var også hjælpsom. Kan varmt anbefale dem!

Respuesta de Stylehub
Super nem og god hjemmeside, ganske super levering. Nemme betalingsmetoder, det hele kørte bare som det skulle. Har ikke rigtigt noget skidt at sige, køb noget derfra hvis man finder noget, man syntes er fedt.

Respuesta de Stylehub
Et godt og undervurderet shopping sted. Har intet at negativt, de er meget professionelle. Stor anbefaling fra min side af⭐️⭐️🌼

Respuesta de Stylehub
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med stylehub.dk. Fede styles og god kundeservice, og leveringen har altid været hurtig og pålidelig. Alt i alt en fantastisk shoppingoplevelse – helt klart et sted, jeg vil bruge igen.

Mega fedt
Bestilte 2 baby tees og der gik ikke længe før jeg havde dem hjemme og i mega god kvalitet. Anbefaler 100%

Respuesta de Stylehub
Kvaliteten af tøjet er simpelthen lækker. Materialerne føles holdbare og behagelige, hvilket er noget, jeg virkelig værdsætter. Det er tydeligt, at Stylehub lægger vægt på kvalitet og design, og det gør en stor forskel i ens garderobe.
Jeg kan varmt anbefale Stylehub til alle, der leder efter stilfuldt og kvalitetsbevidst tøj. Det er helt sikkert ikke mit sidste køb derfra!

Respuesta de Stylehub
Mine to veninder og jeg købte 3 baby tees. Hele processen var formidabel og alt var topklasse. Varm anbefaling.

Respuesta de Stylehub
Efter at have læst dårlige anmeldelser af hjemmesiden, var jeg bange for om jeg ville modtage min bestilling. Men 3-4 dage efter jeg bestilte den modtog jeg den og det helt rigtige som jeg havde bestilt. Dog modtog jeg ingen ordrerbekræftelse fra hjemmesiden og der var heller ingen kvittering i pakken.

Respuesta de Stylehub
Mega fede produkter deres t-shirts er top kvalitet kan varmt anbefale dem!

Respuesta de Stylehub
Perfekt og undervurderet. Bestilte 2 artikler og de kom hurtigt efter. Har intet at signalere, de er meget professionelle. Tak og de får en stor anbefaling fra min side af🙏🏼🙏🏼

Respuesta de Stylehub
Ekstremt god oplevelse, hurtig levring, god kundeservice alt spillede bare på det højeste niveau og så er tøjet bare mega fedt og god kvalitet

Respuesta de Stylehub
Más información sobre otros tipos de reseñas.