Fantastisk service! Jeg fik bestilt forkerte størrelser og skrev herom til Stylehub herom søndag aften, og fik hurtigt svar og inden jeg gik i seng søndag aften, havde jeg modtaget en returlabel og ka... Ver más
La empresa ha respondido
Mega dårlig oplevelse Modtager først ingen ordrebekræftelse Modtager ingen pakke, kontakter dem og de kan først ikke hjælpe. Men finder så alligevel frem til min ordre, som er sendt til Kbh. De send... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har for nylig handlet hos Stylehub, og jeg må sige, at det har været en fantastisk oplevelse! Leveringen var hurtig og effektiv, hvilket altid er en stor fordel, når man bestiller tøj online.... Ver más
La empresa ha respondido
Bestille 3 baby tees, de virkelig pæne og ret god kvalitet. De kom inden for 2 dage hvilket var mega lækkert!! Stor and befaling herfra!!
La empresa ha respondido
Stylehub.dk, et sted hvor fashion matcher comfort. Vi bestræber os efter altid at have de nyeste og fedeste designs på markedet. Leveringstiden er 1-2 hverdage hos os da vi også ønsker vores kunder en hurtig og let oplevelse hos os. Derudover er vi en webshop, med et lager og trykkeri lokaliseret i storkøbenhavn.
Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fede produkter nemt og hurtigt,
God kvalitet !

Respuesta de Stylehub
Super oplevelse, sindssyg gode og stillet produkter. God kunde service.
Kan stærkt anbefales

Respuesta de Stylehub
Woow bare woow, super fede produkter samt super god levering! Hvis jeg kunne give 10 stjerne havde jeg gjort det! Det

Respuesta de Stylehub
Er målløs noget af det beste tøj jeg længe har prøvet

Super fedt
God oplevelse hos stylehub.dk
Rigtig Fine designs og hurtig levering

Vildt billigt
Jeg har lige købt flere baby tee til 10kr stk + porto og jeg er så glad for mit køb kan klart anbefales🙌😊

Respuesta de Stylehub
Rigtig god kvalitet på varende og en fremragende service

Respuesta de Stylehub
Super lækkert tøj, fik alt med og leveringen var intet problem. Anbefaler helt klart at købe tøj her

Respuesta de Stylehub
Super god service, min pakke kom rigtig hurtigt og alt var som det skulle være. Super god kvalitet også :)

Respuesta de Stylehub
Virkelig fedt tøj, og kom lyn hurtigt efter bestilling. Og vildt god kvalitet.

Respuesta de Stylehub
Billigt tøj i god kvalitet. Hurtig og nem levering!
Jeg anbefaler 100%

Respuesta de Stylehub
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.