Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde ett par extra batterier inklusive laddare till min systemkamera. Sett att flera kunder klagat på långa leveranstider och att de fått fel produkter. I mitt fall så levererades produkterna sna... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beställde batteri till Oppo Find X5 Pro. På produktsidan stod det tydligt att batteriet var kompatibelt med denna modell men det var det inte. Måtten stämde inte då deras batteri var 97 mm långt och... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Döm själv: 1) Leveransen var senare än angiven max-tid 2)Det tog 5 olika personer i Kundtjänst (ny varje mail) att komma fram till att lita på att jag hävdade att produkten inte pas... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I needed a laptop battery to my laptop and for my model, they only existed in 3 online stores. The other two seemed to be scam sites and Subtel seemed legit so I put in an order and crossed my fingers... Ver más

1. Vehículos y transporte

Escrito por la empresa

Specialister på elektroniktillbehör för mobila enheter sedan 2004. Vi är ett växande bolag med 35 anställda i skrivande stund. Vi fokuserar på tillbehör för mobila enheter inom Europa genom vår webbutik, samt genom några av de mest populära marknadsplatserna.

3,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

3,7

Todas las opiniones

37 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Var är mitt paket

Var är mitt paket? Saknar det fortfarande!

25 de noviembre de 2024

Kära kund,

Enligt PostNord levererades paketet idag.

Subtel Team

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brister i både produktinformation och leveranshantering

Jag är mycket missnöjd med detta köp av flera skäl:

Felaktig produktinformation: Det framgår inte tydligt att batterierna är större än originalen. Trots att jag mätte noggrant innan köpet, för att säkerställa att de skulle passa i min förvaringsväska, visade det sig att de är några millimeter för stora. Nu kan jag inte förvara batterierna monterade på skruvdragaren, vilket försvårar användningen och förvaringen betydligt. Detta borde ha kommunicerats tydligt i produktbeskrivningen.

Leveransproblem: Jag planerade leveransen noggrant och ändrade leveransdagen eftersom jag visste att jag inte skulle vara hemma. Ändringen bekräftades i ett mejl, men trots detta levererades paketet på den ursprungliga dagen. När jag kom hem flera dagar senare låg paketet obevakat på min förstukvist. Detta är inte bara oprofessionellt utan också en säkerhetsrisk – vem som helst hade kunnat ta det.

Sammantaget är detta en riktigt dålig upplevelse. Jag förväntar mig bättre information om produkterna och en pålitligare hantering av leveranser i framtiden.

25 de noviembre de 2024

Kära kund,

Vi är ledsna över att läsa detta.
Om du köper det här batteriet till rätt version av din enhet kan batterierna inte vara för stora. Kompatibla versioner finns listade på vår webbplats. Om modellnumret matchar kan det inte vara något problem med storleken. Informationen är tydligt angiven.
När det gäller leveransen har det inte förekommit någon e-postväxling med oss. Ni har varit i kontakt med UPS. Vi är inte UPS och har ingen kontroll över UPS procedurer.

Om du har några ytterligare frågor hjälper vi dig gärna.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

dålig information, dåligt kundbemötande, inte en svensk sida

Sidan drivs tydligen av tyskar, med den fantastiska inställningen till kunder och kundservice som bara tyskar kan ha. Se till att ha tillgång till kopiator hemma, för dom vill ha kopia på fakturan med i eventuell reklamation.

3 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Kära kund,

Du beställde verkligen fel kabelversion trots att detta tydligt angavs bredvid bilden av batteriet med alternativet ''Välj variant''.
Subtel är verkligen ett tyskt företag, vilket framgår ungefär 12 gånger på vår webbplats.
Slutligen, i händelse av en revokation, ber vi vänligen våra kunder att lägga fakturan i paketet, som de flesta säljare gör. Fakturan finns tillgänglig i leveransbekräftelsen. En kopiator är därför inte alls nödvändig.

Återbetalning

Återbetalning vid retur är under all kritik!
Returnerade för 1 månad månader sedan men ingen återbetalning är gjord ännu.
I sin första kommunikation säger de 3 dagars återbetalningstid, i sin andra kommunikationen säger de upp till 3 veckor och i tredje kommunikationen säger de upp till 3 månaders återbetalningstid.

Sämsta företaget!

25 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Kära kund,

Vi är ledsna över att läsa detta.
Ibland kan paket fastna i transporten under mycket lång tid, av skäl som ligger utanför vår kontroll.
Vi ber om ursäkt för detta.
Vi kommer att återbetala dig eftersom vi återbetalar allt som skickas tillbaka.

Subtel-teamet

8 consejos para escribir buenas reseñas.