Beställde ett par extra batterier inklusive laddare till min systemkamera. Sett att flera kunder klagat på långa leveranstider och att de fått fel produkter. I mitt fall så levererades produkterna sna... Ver más
Beställde batteri till Oppo Find X5 Pro. På produktsidan stod det tydligt att batteriet var kompatibelt med denna modell men det var det inte. Måtten stämde inte då deras batteri var 97 mm långt och... Ver más
La empresa ha respondido
Döm själv: 1) Leveransen var senare än angiven max-tid 2)Det tog 5 olika personer i Kundtjänst (ny varje mail) att komma fram till att lita på att jag hävdade att produkten inte pas... Ver más
La empresa ha respondido
I needed a laptop battery to my laptop and for my model, they only existed in 3 online stores. The other two seemed to be scam sites and Subtel seemed legit so I put in an order and crossed my fingers... Ver más
Escrito por la empresa
Specialister på elektroniktillbehör för mobila enheter sedan 2004. Vi är ett växande bolag med 35 anställda i skrivande stund. Vi fokuserar på tillbehör för mobila enheter inom Europa genom vår webbutik, samt genom några av de mest populära marknadsplatserna.
Mainzer Str. 3, 10247, Berlin, Alemania
- 08 - 5664 2802
- info@subtel.se
- subtel.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Fick inte det jag beställde
De skickade en off-brand kopia på det jag beställde. Det stod tydligt "Nikon" på hemsidan men de skickade en mycket billigare knock-offf. Väldigt missnöjd.
Såg att subtel har ändrat rubriken på produkten sedan jag köpte den. Det är bra!

Respuesta de subtel.se
Trygg handel och utmärkt service
Ett mycket seriöst företag som verkligen värnar om sina kunder. En näthandlare som har framtiden för sig och som jag tror kommer att finnas kvar länge! Jag ger högsta betyget för den fantastiska kundtjänsten, som är både snabb, tillförlitlig och alltid hjälpsam.
Snabb, felfri leverans.
Bra pris på batterier till min Nikon D90, vilka passade perfekt.
Beställde ett batteri till en gammal…
20260518 Har nu fått meddelande från Klarna att betalningskravet är borttaget. Dock vill subtel inte ha tillbaka batteriet.
20260515 subtel skriver att man återbetalt beloppet 20260427 men det stämmer inte. Fick ett mejl där subtel skriver att man startat en återbetalning idag (15 maj). Kontaktade Klarna som pausade betalningen och inväntar att subtels återbetalning (kreditering) inkommer. Det kan ta upp till 14 dagar tydligen. Fortsättning följer....
Beställde ett batteri till en gammal Dell Precision M6400. Det gamla började läcka för några år sedan och hamnade på återvinningen. Så jag hittade ett batteri som enligt subtel skulle passa. Det stod/står att batteriet ersätter Dell C565C. När jag fick batteriet kunde jag konstatera att det inte passade på öånga vägar. Då började cirkusen. Först påpekade subtel att jag fått batteriet jag beställt. Jag kunde skicka tillbaka det om jag betalade returfrakten. Då fick försöka förklara att subtel har fel uppgifter om batteriet på sin hemsida och jag beställde eftersom det står att det passar. Nu har vi hamnat att subtel kräver att jag ska skicka en bild på originalbatteriet (som jag inte längre har) och har inte hört av dem på en vecka. Subtels kundservice har en stor förbättringspotential.

Respuesta de subtel.se
Produkten är jättebra !!!!
Snabb leverans, bra produkter
Snabb leverans, bra produkter till väldigt rimliga priser.
Snaps leverans bra telefon mötande och…
Snaps leverans bra telefon mötande och hjälpa
Jag har inte fått någon leverans fastän…
Jag har inte fått någon leverans fastän jag betalade i samband med beställningen, så det är svårt att vara positiv.

Respuesta de subtel.se
Enkelt och smidigt inköp.
Bra utbud och snabb leverans
Det var fantasiskt
Det stod att sladden jag köpte passade…
Det stod att sladden jag köpte passade min kamera. Det gjorde den inte😢

Toppen
Toppen, snabb leverans och bra kvalite på varan
Har haft batteriet bara i några dagar, jag får se hur länge håller den
Nonchalant kundbehandling.
Döm själv:
1) Leveransen var senare än angiven max-tid
2)Det tog 5 olika personer i Kundtjänst (ny varje mail) att
komma fram till att lita på att jag hävdade att
produkten inte passade; det var felköp. De
rekommenderade Returnering, men vägrar skicka
Retursedel.
Efter företagets svar:
Ni har alldeles rätt, de 2 första (Ana, Dallana) var ordinarie handläggare, de 3 övriga (Emanuele , Katja, Alex) handlade reklamationen.

Respuesta de subtel.se
Het zou allemaal iets sneller moeten…
Het zou allemaal iets sneller moeten gaan als het gaat om bestellen van Duitsland naar Zweden. Verder geen aanmerkingen.