Beställde ett par extra batterier inklusive laddare till min systemkamera. Sett att flera kunder klagat på långa leveranstider och att de fått fel produkter. I mitt fall så levererades produkterna sna... Ver más
Beställde batteri till Oppo Find X5 Pro. På produktsidan stod det tydligt att batteriet var kompatibelt med denna modell men det var det inte. Måtten stämde inte då deras batteri var 97 mm långt och... Ver más
La empresa ha respondido
Döm själv: 1) Leveransen var senare än angiven max-tid 2)Det tog 5 olika personer i Kundtjänst (ny varje mail) att komma fram till att lita på att jag hävdade att produkten inte pas... Ver más
La empresa ha respondido
I needed a laptop battery to my laptop and for my model, they only existed in 3 online stores. The other two seemed to be scam sites and Subtel seemed legit so I put in an order and crossed my fingers... Ver más
Escrito por la empresa
Specialister på elektroniktillbehör för mobila enheter sedan 2004. Vi är ett växande bolag med 35 anställda i skrivande stund. Vi fokuserar på tillbehör för mobila enheter inom Europa genom vår webbutik, samt genom några av de mest populära marknadsplatserna.
Mainzer Str. 3, 10247, Berlin, Alemania
- 08 - 5664 2802
- info@subtel.se
- subtel.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snabb leverans av ett laptop-batteri
Snabb leverans av ett laptop-batteri. Kvaliteten på batteriet får framtiden utvisa.
Reliable and simple
Reliable and simple, a difficult with communicating in english but it was alright. Thumbs up what so ever.
Bra sortiment och snabb leverans.
Bra sortiment och snabb leverans.
Very long delivery time
Very long delivery time. After 1,5 week I've got question about review but still I didn't get my parcel.

Sämst köpupplevelse
Exakt samma problem som andra haft, det går inte att boka om leverans och subtel tar 0 ansvar. Håll er borta, detta är ett företag som strular och är oproffsiga. Sämsta köpupplevelsen jag varit med om. Otroligt dålig och odulig kundtjänst som inte gör något alls. Förvänta er något generiskt svar från företaget här under. Avbryter och köper från någon vettig istället, skriver detta för att varna andra.

Respuesta de subtel.se
Snabb leverans och varan fungerar som…
Snabb leverans och varan fungerar som beskrivet.
Snabb expedition och bra batterier.
Snabb expedition och bra batterier.
Tyvärr fungerade transportören TNT inte lika bra, men nu har det lösts sig.
Super dåligt
Super dåligt, fick aldrig paketet har sagt att de var hemma hos oss men var aldrig de och går ej att boka om frakten rekommendera verkigen inte

Respuesta de subtel.se
Snabb service och bra grejer.
Snabb leverans till bra pris
Har inte fått min vara än och i…
Har inte fått min vara än och i spårningen har paketet åkt mellan Örebro och Helsingborg flera gånger.

Bra utbud på artiklar.Snabb leverans
Bra utbud på artiklar.Snabb leverans