Beställde ett par extra batterier inklusive laddare till min systemkamera. Sett att flera kunder klagat på långa leveranstider och att de fått fel produkter. I mitt fall så levererades produkterna sna... Ver más
Beställde batteri till Oppo Find X5 Pro. På produktsidan stod det tydligt att batteriet var kompatibelt med denna modell men det var det inte. Måtten stämde inte då deras batteri var 97 mm långt och... Ver más
La empresa ha respondido
Döm själv: 1) Leveransen var senare än angiven max-tid 2)Det tog 5 olika personer i Kundtjänst (ny varje mail) att komma fram till att lita på att jag hävdade att produkten inte pas... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Specialister på elektroniktillbehör för mobila enheter sedan 2004. Vi är ett växande bolag med 35 anställda i skrivande stund. Vi fokuserar på tillbehör för mobila enheter inom Europa genom vår webbutik, samt genom några av de mest populära marknadsplatserna.
Mainzer Str. 3, 10247, Berlin, Alemania
- 08 - 5664 2802
- info@subtel.se
- subtel.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Inga konstigheter
Snabbt och smidigt, men paketet anlände 1 dag senare än den senaste estimerad leveransdagen. Men annars bra!
Batteri Dator
Batteriet levererades 8dagar efter jag beställt.Fungerar och passade bra i Datorn.
Snabbt svar och leverans
Snabb hantering hos er
Snabb hantering hos er. Tydlig information om leveransprocessen.
Bought a good battery
I needed a laptop battery to my laptop and for my model, they only existed in 3 online stores. The other two seemed to be scam sites and Subtel seemed legit so I put in an order and crossed my fingers. I was pleased to see they quickly sent the battery and it works just as it should. I would rate them 5 stars if they used a different delivery service than Federal Express. In Sweden FE doesn't work well, hard to communicate with and even though we waited home to recieve the package and gave clear instructions, FE needed 3 tries to deliver, very unconvinient delivery service.
Bra och pålitlig sajt!
Produkten var precis enligt önskemål. Hade det inte hängt upp sig liiiite med leveransen så hade det blivit 5 stjärnor. Mycket nöjd!!
Batteri till Mc Book Air
Batteri för MacBook Air 13 - A1396 Late 2010 - Mid-2011, A1466 Early 2014 - Mid-2017 Laptop - 4800mAh 7.4V + skruvmejsel-set.
Snabbt levarens och pålitlig. Men Batteriet tappar kapacitet redan efter 3 månader.

Respuesta de subtel.se
Snabb och korrekt leverans.
Trist och dyrt när det blir…
Trist och dyrt när det blir fellevererat och jag som kund får stå för returkostnaden! : (
Nej inte felriktat!
Men tyvärr är det inte lönt för mig att skicka tillbaka datorbatteriet, så jag får behålla det! : (
Svar från er kundtjänst:
Note: Please note that we cannot accept unfree shipments, customs expenses and costs.

Mycket professionell och snab
Mycket professionell och snab. Jag är jätte nöjd. Tack 🙂
Pålitlig leverantör
Stort sortiment, snabb leverans och bra priser! Har handlat här i flera år och blir alltid lika nöjd.
Inte bara bra
Inte bara bra, utan det bästa jag upplevt med köpet, ett batteri som alla kamera älskare skulle vilja ha!
Merchandise not delivered
Subtel claim it has been delivered, but I have not received the battery I have paid for.

Respuesta de subtel.se
Bra på pris på batteri till Asus…
Bra på pris på batteri till Asus laptop. Snabb leverans hem till dörren.
Snabbt o enkelt att beställa
Snabbt o enkelt att beställa.
Bra pris o snabb leverans.
Snabb frakt och att brevet inte kom…
Snabb frakt och att brevet inte kom bort.