Bestilte sushi hos SushiArt Randers gennem TooGoodToGo (bestillingsnummer 211TZ49N11M0), men da jeg kørte derud var der ikke noget til mig. Ikke eet eneste ord fra SushiArt (og kun bøvl med TGTG der... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg giver Sushiart i Silkeborg 5 stjerner. Super lækker sushi med friske råvarer og flot anretning. Betjeningen er venlig og hjælpsomme, og maden bliver altid lavet hurtigt. Klart et sted jeg vil anbe... Ver más
Hentede igår aftes en too good to go med alt hvad hjertet begærer. Blev betjent af den sødeste pige, der havde boksene klar til tiden. Den indeholdte hvad aftenen havde tilovers og vi var positivt... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde bestilt lidt forskelligt derfra, og blev fanget hjemmefra. Jeg blev ringet op af den sødeste medarbejder, som lige ville høre hvornår jeg var der, fordi jeg også havde bestilt noget varmt ma... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Lækker sushi i en fart hos SushiArt
Información de contacto
Skanderborgvej 181a, st., 8260, Viby, Dinamarca
- kontor@sushiart.dk
- sushiart.dk
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig lækker sushi
Virkelig lækker sushi! Frisk og vellavet. Stor anbefaling 🍣 🍱😀
Rigtig god kvalitets sushi!
Tip top sushi
Tip top sushi, klar anbefaling herfra! 🤩🤩
Too good to go købte jeg og det var jeg helt tilfreds med😍
Det er min go to sushi restaurant her i Viborg!
Mega venligt personale også
hvad er der for en flabet kommentar? tager med bukserne nede? jeg har betalt for sushi hos jer jeg ikle har fået.. kig jeres overvågning igennnem..

Sushi boxe
Har i lørdags bestilt Sushi boxe til hele mit arbejde hos Sushi Art Skive.
Boxene var klar til tiden og servicen var i top.
Råvarerne var fantastiske og smagte virkelig godt.
Kan kun anbefales herfra

Sushiart Viborg
Sushiart Viborg, super god og flink personale

LOVE IT
Jeg var inde og spise sushi i Silkeborg her den anden dag, det var mega lækkert! Og MEGA god kundeservice, altid mødt med et smil! 10/10 recommend!!

Respuesta de Sushiart
Har lige fået mad der fra og det er…
Har lige fået mad der fra og det er super godt og god service

Respuesta de Sushiart
Har bestilt fra Sushi art rigtig mange…
Har bestilt fra Sushi art rigtig mange gange efterhånden, og det skuffer aldrig. De leverer altid byens bedste sushi. Kan varmt anbefales🥰🥰
Sushi art Viborg
Sushi art Viborg
Det var virkelig en god oplevelse
Frisk, lækker sushi alt var tiptop
🍣🍣

Respuesta de Sushiart
Købte sushi til mine forældre og de…
Købte sushi til mine forældre og de elskede det

Sushiart Aarhus
Sushiart Aarhus
Købte en mega lækker too good 2 go
Lækreste sushi og venligt personale
Kan klart anbefale

Sushiart er de beste
Tak for lækre sushi jeg fik helt klar god service’søde piger kæmpe anbefaling her fra 😊😊

Respuesta de Sushiart
Tusind tak for det lækre sushi
Tusind tak for det lækre sushi, som vi fik på forsorgetshjemmet Blå Kors i Egå i dag 😊🙏🏻

Super lækker sushi fra Sushiart Viby
Super lækker sushi fra Sushiart Viby!
Kommer helt sikkert igen 🍣

Super lækker sushi fra Sushiart Viby
Super lækker sushi fra Sushiart Viby!
Kommer helt sikkert igen 🍣

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.