Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte sushi hos SushiArt Randers gennem TooGoodToGo (bestillingsnummer 211TZ49N11M0), men da jeg kørte derud var der ikke noget til mig. Ikke eet eneste ord fra SushiArt (og kun bøvl med TGTG der... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg giver Sushiart i Silkeborg 5 stjerner. Super lækker sushi med friske råvarer og flot anretning. Betjeningen er venlig og hjælpsomme, og maden bliver altid lavet hurtigt. Klart et sted jeg vil anbe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hentede igår aftes en too good to go med alt hvad hjertet begærer. Blev betjent af den sødeste pige, der havde boksene klar til tiden. Den indeholdte hvad aftenen havde tilovers og vi var positivt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt lidt forskelligt derfra, og blev fanget hjemmefra. Jeg blev ringet op af den sødeste medarbejder, som lige ville høre hvornår jeg var der, fordi jeg også havde bestilt noget varmt ma... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Sushi takeaway

Escrito por la empresa

Lækker sushi i en fart hos SushiArt

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fejllevering og de vil ikke betale…

Fejllevering og de vil ikke betale pengene retur!!! Efter sammenlagt en times telefonsamtale med restaurant og chefen er der intet kommet ud af det.
Henviser til Wolt, som man i øvrigt ikke kan finde et nummer til.
Vender ikke tilbage som lovet… ikke 3 ud af 3 gange aftalt.

28 de septiembre de 2024

Respuesta de Sushiart

Hej Kenneth, når du vælger at bestille via Wolt eller just eat så fraskriver du retten til at vi overhoevdet må kontakte dig !! Du bestiller og betaler ved wolt og det er dem du skal kontakte ved evt. fejl med levering. Vi anbefaler altid at du bestiller direkte via vores hjemmeside eller app da vi så ville kunne hjælpe hurtigere. Beklager men Wolt der har lavet reglerne og det er vi godt bundet af. God aften

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen de lækreste sushi får man…

Simpelthen de lækreste sushi får man der. Frisklavet, med god balance i smagen, af forskellige type.
Og ualmindelig flink personale, fantastisk betjening.
Sikkert ikke den sidste gang vi handler hos SushiArt i Aarhus!

30 de septiembre de 2024

Mange tak Elena 🥰

Sushiart Aarhus

Sushiart Aarhus
Bestilte en too good to go, og det smagte som en drøm.
Mega frisk, mega lækkert, sødt personale

29 de septiembre de 2024

Hej Maria, det er vi super glad for 🥰 Tak

Sushi i verdens klasse

Vi har fået sushi fra Viby , det var frisk og virkelig velsmagende . Modtog det med super service . Kan kun anbefales 😊

29 de septiembre de 2024

Tusind tak Amir 😍

Kære SushiArt

Kære SushiArt .
Vi på Blåkors Egåhus er så glade for at modtage overskuds sushi fra jer. Vores beboer elsker når der er sushi til frokost eller brunch i weekenden.
Tusind tak for det ❤️❤️.
Kærlig hilsen
Henrietta

7 de septiembre de 2024

Respuesta de Sushiart

Hej Henrietta, vi er glad for at kunne hjælpe i så mange år 🥰

Too good to go

Bestilte en super billig too good to go uden nogen forventninger, men alligevel smagte det som om det lige var blevet lavet (helt friskt)

18 de septiembre de 2024

Tak Scott 🥰

Øv øv

Øv øv, vi bestilte til afhentning over nettet. De var ikke klar ved afhentning og måtte vente yderligere 10 min, på de fik lagt dem i boks. Da vi kommer hjem kan vi se vi slet ikke har fået det vi havde bestilt. Vi havde bestilt nogle med kylling der ikke var i, og de grøntsager der var i (gulerødder, forårsløg og avokado), kunne man se var knas tørre og brune.. som sikkert havde ligget ude siden formiddag… de var tørre og slatne.

28 de agosto de 2024

At sushi art silkeborg

At sushi art silkeborg, great food quality. Great service, I couldn't pick up the order on the open time and they waited 5 minutes after closing. Kudos to that!!!

10 de agosto de 2024

Tusind tak Raquel 🥰

Mega dårlig stil

For 3. gang oplevede jeg de ikke ville tage mod kontanter denne gang var den en 500 kr seddel (jeg købte for kr. 220,-) de ikke ville give tilbage på. Det går naturligvis ikke og er et klart lovbrud og deraf en anmeldelse til ombudsmanden. Derudover manglede der chopsticks og soya, hvilket jo blot burde køre som en hel almindelig del af produktet. Det var tydeligt at personalet var meget forlegent, og kædens dårlige ledelse burde skamme sig.

31 de julio de 2024

Hej Svend,

Vi beklager meget, hvis butikken ikke havde tilstrækkeligt med vekselpenge på dagen. Vi tager altid imod kontanter, men det kan desværre være en udfordring, hvis flere kunder før dig har betalt med større sedler.

Vores spisepinde og soya er stadig gratis, og vi beklager, hvis du ikke blev spurgt, om du ønskede dette.

Tak for din feedback – vi vil gøre vores bedste for at undgå lignende situationer fremover.Godt nytår

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt sushi og fantastisk service

Sushi art er helt klart noget særligt når det handler om sushi især når det kommer fra Viby i Århus. Jeg har spist der i går og fik helt klart god service af medarbejderne der betjente mig det kan helt klart anbefales

17 de julio de 2024

Tusind tak Adnan 😍

Valorada con 3 estrellas sobre 5

SushiArt - Skanderborg

SushiArt - Skanderborg

Maden er fantastisk - når man altså får den og hvis du får det korrekte.

Jeg har bestilt mad ved jer mange gange, men den seneste tid har maden været forsinket eller os har jeg fået den forkorte mad med hjem.

Sidste gang ventede jeg 1 1/2 time før jeg fik maden. Dengang var der virkelig mange som havde bestilt på en gang.
Idag var maden forsinket med 15 minutter, og inde i butikken var jeg den eneste, de var ved at lave 3 bestillinger. Men alligevel forsinket.

Kokken virker som om han har for travlt og lukker ned når pigerne Beder om maden ved ham. Ligesom i Hell’s Kitchen hvor Ramsay smider kokken laaangt væk. Måske dette skulle være tilfældet her. Ellers skal i ansætte en til sådan i kan følge med i køkkenet. Hold op et kaos.
Overvej seriøst nogle ændringer… det begynder virkeligt at blive en vane for jer maden er forsinket…

14 de julio de 2024

Sushiart Skanderborg

Sushiart Skanderborg!
Jeg ringer ind for at bestille sushi da hjemmesiden ikke virker når vi kommer til betaling.
Alt er godt og jeg afhenter kl. 18.30 som aftalt. Da jeg kommer hjem og pakker maden ud opdager jeg at jeg har fået den forkerte pose. Jeg ringer ind, personen i røret undersøger og jeg bliver bedt om at komme retur, her kam jeg vælge at få min penge tilbage eller at få den bestille sushi med mig hjem. Da jeg igen ankommer og ber om mon mad, kan de ikke udlevere min betalte og bestilte mad, da jeg skulle have haft det andet med retur. Personen ved disken snakker med hendes chef og jeg får at vide at det er mod deres politikker, de kan ikke udlevere min mad, da jeg ikke har det andet med retur.
Intet nytter og personen ved disken bliver ved med at sige at det er mod deres politikker. Hvad står der mon i jeres politikker omkring kundeservice ?
Jeg hår ud af butikken sætter mig ind i bilen og vender om uden min mad. Da jeg kører rundt om hjørnet og forbi restauranten står to personer med viftende arme, jeg skulle selvfølglig have mit mad med hvis jeg var interesseret.
Jeg har 13 min. Kørsel ind til Skanderborg og brugte igår aftes 1,5 time fra jeg afhentede første gang til jeg sad hjemme og spiste den bestille sushi - øv for en oplevelse

8 de junio de 2024

Hej Josephine,

Vi beklager oprigtigt den fejl, der er sket. Selvom vi altid stræber efter at undgå fejl, kan det desværre ske, at en forkert ordre bliver udleveret – enten fordi vores personale laver en fejl, eller fordi en kunde ved en fejl tager en anden pose, der står fremme på disken.

I sådanne tilfælde er det vores politik, at kunden naturligvis får den korrekte sushi samt en undskyldning, og ofte tilbyder vi også lidt ekstra som kompensation.

I dette tilfælde var der en anden ordre med flere stykker sushi, som du fik lov at beholde, ud over den sushi, du oprindeligt havde bestilt. Vi ser det som en god service og noget, vi sjældent oplever andre steder – at man får lov til at beholde begge dele.

Vi beklager alligevel mange gange for forvirringen og håber, at du nød både den sushi, du bestilte, og den, der fulgte med ved en fejl.

Tak for din feedback, som vi altid bruger til at blive endnu bedre.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Afdelingen i Randers Storcenter

Afdelingen i Randers Storcenter. Der er flere ekspedienter ansat, og alle på nær en giver Wasabi så det passer til mængden af det sushi man køber. Denne ene påstår hun ikke må give mere end en lille klat. Men alle andre giver dobbelt så meget, hvilket passer til det antal sushi jeg køber. Jeg beder aldrig om ingefær, så den omkostning har afdelingen ikke på mig. Alligevel er det ikke muligt at få wasabi så det passer til den mængde jeg køber. Bruger 500 kr. hver gang jeg handler. Måske skal Bilka have ordren for eftertiden, det er jo en stærk konkurrent lige ved siden af. Jeg kan se jeg skal skrive en dato for oplevelsen, det er sket mange gange. Bla. idag

21 de marzo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skive

Skive
Butikken lukker kl 20.00
Jeg var der kl 19.30 og fik at vide at der desværre ikke var mere mad? Alt var solgt til TooGoodToGo.
Æv!

16 de marzo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.