Bestilte sushi hos SushiArt Randers gennem TooGoodToGo (bestillingsnummer 211TZ49N11M0), men da jeg kørte derud var der ikke noget til mig. Ikke eet eneste ord fra SushiArt (og kun bøvl med TGTG der... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg giver Sushiart i Silkeborg 5 stjerner. Super lækker sushi med friske råvarer og flot anretning. Betjeningen er venlig og hjælpsomme, og maden bliver altid lavet hurtigt. Klart et sted jeg vil anbe... Ver más
Hentede igår aftes en too good to go med alt hvad hjertet begærer. Blev betjent af den sødeste pige, der havde boksene klar til tiden. Den indeholdte hvad aftenen havde tilovers og vi var positivt... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde bestilt lidt forskelligt derfra, og blev fanget hjemmefra. Jeg blev ringet op af den sødeste medarbejder, som lige ville høre hvornår jeg var der, fordi jeg også havde bestilt noget varmt ma... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Lækker sushi i en fart hos SushiArt
Información de contacto
Skanderborgvej 181a, st., 8260, Viby, Dinamarca
- kontor@sushiart.dk
- sushiart.dk
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
10 stjerner hvis det var muligt.
Super dejlig sushi fra sushi art Århus, der ligger i Risskov. Længe siden vi (personalet fra plejehjemmet) har smagt så lækkert sushi. TAK for mad 😁😁

Respuesta de Sushiart
Fejllevering og de vil ikke betale…
Fejllevering og de vil ikke betale pengene retur!!! Efter sammenlagt en times telefonsamtale med restaurant og chefen er der intet kommet ud af det.
Henviser til Wolt, som man i øvrigt ikke kan finde et nummer til.
Vender ikke tilbage som lovet… ikke 3 ud af 3 gange aftalt.

Respuesta de Sushiart
Simpelthen de lækreste sushi får man…
Simpelthen de lækreste sushi får man der. Frisklavet, med god balance i smagen, af forskellige type.
Og ualmindelig flink personale, fantastisk betjening.
Sikkert ikke den sidste gang vi handler hos SushiArt i Aarhus!

Sushiart Aarhus
Sushiart Aarhus
Bestilte en too good to go, og det smagte som en drøm.
Mega frisk, mega lækkert, sødt personale

Sushi i verdens klasse
Vi har fået sushi fra Viby , det var frisk og virkelig velsmagende . Modtog det med super service . Kan kun anbefales 😊

Kære SushiArt
Kære SushiArt .
Vi på Blåkors Egåhus er så glade for at modtage overskuds sushi fra jer. Vores beboer elsker når der er sushi til frokost eller brunch i weekenden.
Tusind tak for det ❤️❤️.
Kærlig hilsen
Henrietta

Mega god sushi
Mega god sushi, super god betjening. Kæmpe anbefaling.

Too good to go
Bestilte en super billig too good to go uden nogen forventninger, men alligevel smagte det som om det lige var blevet lavet (helt friskt)

Bedste sushi i Viborg
Mega lækker frisk sushi, god smag, god betjening. Helt klar anbefaling her fra :)

Øv øv
Øv øv, vi bestilte til afhentning over nettet. De var ikke klar ved afhentning og måtte vente yderligere 10 min, på de fik lagt dem i boks. Da vi kommer hjem kan vi se vi slet ikke har fået det vi havde bestilt. Vi havde bestilt nogle med kylling der ikke var i, og de grøntsager der var i (gulerødder, forårsløg og avokado), kunne man se var knas tørre og brune.. som sikkert havde ligget ude siden formiddag… de var tørre og slatne.
Super oplevelse
Virkelig hurtig, god og dejlig betjening, får virkelig meget for pengene. Kan klart anbefales!
At sushi art silkeborg
At sushi art silkeborg, great food quality. Great service, I couldn't pick up the order on the open time and they waited 5 minutes after closing. Kudos to that!!!

Mega dårlig stil
For 3. gang oplevede jeg de ikke ville tage mod kontanter denne gang var den en 500 kr seddel (jeg købte for kr. 220,-) de ikke ville give tilbage på. Det går naturligvis ikke og er et klart lovbrud og deraf en anmeldelse til ombudsmanden. Derudover manglede der chopsticks og soya, hvilket jo blot burde køre som en hel almindelig del af produktet. Det var tydeligt at personalet var meget forlegent, og kædens dårlige ledelse burde skamme sig.

Respuesta de Sushiart
Godt sushi og fantastisk service
Sushi art er helt klart noget særligt når det handler om sushi især når det kommer fra Viby i Århus. Jeg har spist der i går og fik helt klart god service af medarbejderne der betjente mig det kan helt klart anbefales

SushiArt - Skanderborg
SushiArt - Skanderborg
Maden er fantastisk - når man altså får den og hvis du får det korrekte.
Jeg har bestilt mad ved jer mange gange, men den seneste tid har maden været forsinket eller os har jeg fået den forkorte mad med hjem.
Sidste gang ventede jeg 1 1/2 time før jeg fik maden. Dengang var der virkelig mange som havde bestilt på en gang.
Idag var maden forsinket med 15 minutter, og inde i butikken var jeg den eneste, de var ved at lave 3 bestillinger. Men alligevel forsinket.
Kokken virker som om han har for travlt og lukker ned når pigerne Beder om maden ved ham. Ligesom i Hell’s Kitchen hvor Ramsay smider kokken laaangt væk. Måske dette skulle være tilfældet her. Ellers skal i ansætte en til sådan i kan følge med i køkkenet. Hold op et kaos.
Overvej seriøst nogle ændringer… det begynder virkeligt at blive en vane for jer maden er forsinket…
Sushiart Skanderborg
Sushiart Skanderborg!
Jeg ringer ind for at bestille sushi da hjemmesiden ikke virker når vi kommer til betaling.
Alt er godt og jeg afhenter kl. 18.30 som aftalt. Da jeg kommer hjem og pakker maden ud opdager jeg at jeg har fået den forkerte pose. Jeg ringer ind, personen i røret undersøger og jeg bliver bedt om at komme retur, her kam jeg vælge at få min penge tilbage eller at få den bestille sushi med mig hjem. Da jeg igen ankommer og ber om mon mad, kan de ikke udlevere min betalte og bestilte mad, da jeg skulle have haft det andet med retur. Personen ved disken snakker med hendes chef og jeg får at vide at det er mod deres politikker, de kan ikke udlevere min mad, da jeg ikke har det andet med retur.
Intet nytter og personen ved disken bliver ved med at sige at det er mod deres politikker. Hvad står der mon i jeres politikker omkring kundeservice ?
Jeg hår ud af butikken sætter mig ind i bilen og vender om uden min mad. Da jeg kører rundt om hjørnet og forbi restauranten står to personer med viftende arme, jeg skulle selvfølglig have mit mad med hvis jeg var interesseret.
Jeg har 13 min. Kørsel ind til Skanderborg og brugte igår aftes 1,5 time fra jeg afhentede første gang til jeg sad hjemme og spiste den bestille sushi - øv for en oplevelse

Sushiart Århus er helt fantastisk
Sushiart Århus er helt fantastisk. De tilbyder virkelig godt sushi og har en rigtig god service.

Afdelingen i Randers Storcenter
Afdelingen i Randers Storcenter. Der er flere ekspedienter ansat, og alle på nær en giver Wasabi så det passer til mængden af det sushi man køber. Denne ene påstår hun ikke må give mere end en lille klat. Men alle andre giver dobbelt så meget, hvilket passer til det antal sushi jeg køber. Jeg beder aldrig om ingefær, så den omkostning har afdelingen ikke på mig. Alligevel er det ikke muligt at få wasabi så det passer til den mængde jeg køber. Bruger 500 kr. hver gang jeg handler. Måske skal Bilka have ordren for eftertiden, det er jo en stærk konkurrent lige ved siden af. Jeg kan se jeg skal skrive en dato for oplevelsen, det er sket mange gange. Bla. idag
Skive
Skive
Butikken lukker kl 20.00
Jeg var der kl 19.30 og fik at vide at der desværre ikke var mere mad? Alt var solgt til TooGoodToGo.
Æv!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.