Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte sushi hos SushiArt Randers gennem TooGoodToGo (bestillingsnummer 211TZ49N11M0), men da jeg kørte derud var der ikke noget til mig. Ikke eet eneste ord fra SushiArt (og kun bøvl med TGTG der... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg giver Sushiart i Silkeborg 5 stjerner. Super lækker sushi med friske råvarer og flot anretning. Betjeningen er venlig og hjælpsomme, og maden bliver altid lavet hurtigt. Klart et sted jeg vil anbe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hentede igår aftes en too good to go med alt hvad hjertet begærer. Blev betjent af den sødeste pige, der havde boksene klar til tiden. Den indeholdte hvad aftenen havde tilovers og vi var positivt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt lidt forskelligt derfra, og blev fanget hjemmefra. Jeg blev ringet op af den sødeste medarbejder, som lige ville høre hvornår jeg var der, fordi jeg også havde bestilt noget varmt ma... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Sushi takeaway

Escrito por la empresa

Lækker sushi i en fart hos SushiArt

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tun i sushi havde dårlig bismag

Dårlig oplevelse i Risskov.
Jeg havde bestilt 30 stykker, da jeg kom ud i bilen, så jeg der kun var 22 stykker. Da jeg gik tilbage ind i butikken for at spørge efter dem, stak de mig dem i hånden uden så meget som en undskyldning eller noget.
Kvaliteten af sushien var meget skuffende. Stykker der var bestilt med rejer var en mærkelig blanding af noget hakket marineret kød. Stykker med tun havde en grim bismag som om fisken var for gammel. Vi endte med at smide resten ud. Meget dårlig oplevelse for noget der havde kostet 340 kr.

14 de marzo de 2024

Lækker sushi i Viby

Mig og min lille familie var ret så ivrige efter noget lækker sushi i Viby omegn, vi havde fået Sushi Art anbefalede af en af vores gode venner og det var virkelig lækkert, med en af de bedste chili mayo’er jeg nogensinde har smagt, Kæmpe thumps up!! Kan klart anbefales til dem der trænger til noget lækker sushi

8 de febrero de 2024

Sushi art Kolding

Sushien var desværre kedelig. Selvom prisen er i den lave ende, synes vi ikke det kan betale sig at vælge når kvaliteten er dårlig.

17 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

😡😡😡 vi var 5 piger som bestilte Sushi…

😡😡😡 vi var 5 piger som bestilte Sushi fra sushi art i Bruuns galleri. Der manglede 4 stykker og 2 forkerte. Vi ringede til ejeren som mente hun ikke kunne levere de stykker vi havde BETALT for. Vi havde lagt en ordre på over 1000 kr

17 de febrero de 2024

Hej Nikoline,
Først og fremmest, så er det ikke i orden at tale sådan til andre om man har intaget alkohol eller ej, så skal man snakke ordenligt til alle. Vores ungarbejder gik grædende hjem og det synes jeg ikke var i orden, selvom man sidder 5 voksne og synes, at vi havde lavet en fejl. Det er ikke ejeren, du har talt med, men vores manager, som har været optaget samtalen og udefra samtalen giver det jer på ingen måde ret til at tale som I gjorde til et andet menneske. Og nu er det ejeren, der skriver.

Vi spurgte dig/jer om, hvilke stykker der manglede, hvilket I desværre ikke kunne svare på, så vi kunne finde den rette og fair kompensation trods, at vi mener, at alt var pakket korrekt!!
Efterfølgende forsøgte vi at komme dig imøde ved at tilbyde dig 4 valgfri par sushi samt 2 omgange tempurarejer med fri dyppelse i din venindes navn. Alt imens vores manager taler med en god og sober tone, truer I undervejs med at skrive 5 trustpilot anmeldelser samt hidser jer op, i et forsøg på at give min forretning en dårlig omtale, hvilket ikke er OK. Jeg håber, I er blevet ædru og tænker jer om næste gang, om hvordan man behandler andre mennesker og taler til dem trods at man har 1000 eller 10.000 kroner at købe sushi for!!

Sushi art Esbjerg

Bestilt sushi over appen og da vi hentede maden kunne de ikke svare på noget ang allergier og vi fik ikke mulighed for at købe noget extra for det var der ikke tid til meget dårlig oplevelse desværre

12 de febrero de 2024

Kære Casper,
Vi har først og fremmest forsøgt at komme dig i møde, idet vi talte sammen via vores medarbejder over telefon vedr. allergener, så vi er noget uforstående over for denne anmeldelse.
Derudover kan vi se, at du skriver 17.22 på vores FB-side og spørger efter allergener og vi svarer dig allerede 17.25. Vi kan dog se, at du stadig ikke har åbnet beskeden endnu og besvaret os, hvori vi sender dig et link til allergener samt hvormed vi beder dig ringe på vores telefonnummer, så vi kan besvare hvad end spørgsmål, du måtte have yderligere uddybet.
God dag.
Mvh. SushiArt

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde en super dårlig opleve da jeg…

Havde en super dårlig opleve da jeg havde bestilt mad og havde fået et afhentnings tidspunkt men maden var forsinket derud over var det utroligt dårligt og uhøflig betjening kan på ingen måder anbefales

2 de febrero de 2024

Bestilt over app, Herning

Herning, 2/2/24
Vi havde bestilt over jeres nye fine app. Da vi kommer ind i butikken og vil afhente, er der lige pludselig ikke nogen ordre til vores navn. Jeg er nødt til at låne min telefon til personalet, så de kan lave ordren, som vel og mærke er betalt.
Det tog 20 minutter at hente sushi, som ellers skulle være så lynhurtigt i en fart, øv.
Og ikke et eneste undskyld fra personalet, for bøvlet. Det er en ommer.

2 de febrero de 2024

Hej Pernille,
Vi beklager mange gange, at teknikken kan drille, og det kan vi aldrig selv være herre over. Vores peronale gøre alt for at hjælpe og de fik pakket din sushi og fik sushien med uden at betale en gang mere, på trods af, at at de ikke kunne se din bestilling i deres system. De gjorde deres bedste en travl aften og vi beklager, hvis ikke de undskyldte, men det gøre vi gerne fra hele butikken. Vi gøre vores bedste for alle vores kunder ❤️
Jeg synes, som chef, så gjorde de alt efter bogen med at låne din mobil og se ordren, så de kan pakke din sushi, og du fik din sushi med. Jeg kan ikke helt se, hvad de ellers skulle gøre nu, hvor teknikken drillede 🙏

Bille i maden

Vi havde bestil sushi til to personer, til nytårsaften ved Sushiart i Viby. Vi henter maden kl. 15.50 den 31. december og begynder at indtage den kl. 17.00. Generelt var sushien af dårligere standard end vi har været vant til, da stedet hed Sushimania, men årsagen til advarslen her og den ene stjerne, er at vi opdager en lille bille i sushien og efterfølgende, vil Sushiart ikke tage ansvar for at billen højst sandsynligt er fra deres restaurant.

Vores ældste søn vil gerne smage sushien, men kan ikke lide det og det stykke han smager på, spytter han ud igen. Iblandt det han spytter ud, er der en lille bille, som vi er sikre på, kommer fra sushistykket - billen ligger mellem risene.

Da vi dagen efter henvender os til sushiart, først i butikken med billen og derefter på mail, oplever vi at sushiart på ingen måde vil tage ansvar for situationen.
Vi ønsker at få pengene tilbage for vores køb, da vi ikke mener vi har fået det vi har betalt for - et nytårsmåltid. Sushiart holder os hen på mail i flere dage, og skriver blandt andet at direktøren vil ringe til os, hvilket han/hun aldrig gør. De skriver de selv vil undersøge sagen ”til bunds”. Blandt andet ved at kigge overvågningsbilleder igennem - billen var 2-3 millimeter. Relativt svært at se sådan en bille på overvågningskamera. Det ender med at vi må skrive til Sushiart at vi forventer at få pengene tilbage ellers må vi gå videre med sagen.
Til det skriver det at de nu har undersøgt sagen til bunds, med deres egne ”eksperter” (de sætter selv eksperter i ”-tegn i deres mail-svar), og de skriver at billen aldrig kan være kommet fra deres restaurant.
Så hvis I finder biller i maden fra Sushiart, skal I ikke regne med at blive kompenseret eller imødekommet.

Velbekom!

31 de diciembre de 2023

Hej Simon,
som vi også skrev, kan billen umulig overleve at være igennem kokkens kniv, riskogning, og ikke mindst din søns tænder og stadig se så smuk ud som billedet, I sendte! Medmindre den havde taget et bad og gjort sig lækker inden den skulle fotograferes 😉
Vi havde butikken åbent til klokken 18 den 31.dec. og telefonen helt til 24.00. men ikke et opkald fra jer, når det nu gælder sådan en betydningsfuld dag.

Sushi art Esbjerg
BEDSTE sushi 👍👍 vi har fået en del sushi, men det vi afhentede hos jer den 5 januar 2024 var absolut det bedste 🌟🌟🌟🌟🌟
TAK for mad

5 de enero de 2024

Plads til forbedringer.

Vi bestilte sushi for 790,- til nytårsaften 2023. Edamame bønnerne skulle være med salt, det var de ikke, de var tørre og rynkede. Vi bestilte 2 stk. Goma dressing til 30,-, disse var ikke med.
Sushien var ok, men der er nok plads til forbedringer, når så mange bestillinger tikker ind sådan en dag.

31 de diciembre de 2023

Respuesta de Sushiart

Hej Bente, beklager hvis ikke du har fået besked omkring at edamame skal varmes så rynker det nemlig ikke mere. Hvis du har bestilt goma eller andet og som ikke er kommet med så må du altid gerne kontakte butikken dirkete hvor de søde piger/drenge er klar på at hjælpe. Vi gøre altid vores bedste for at yde en god service.

Mvh
Sushiart

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig service og manglende mad i Skive

Da vi kommer ind af døren 10 minutter før vores bestilling er til, går der 15 minutter før en af medarbejderne har tid til at snakke til os. Mærkeligt da der ikke virker til at være specielt travlt. Medarbejderne var ikke specielt service minded, og virkede ikke til at vide hvad der skete omkring dem. Da vi efterfølgende kommer hjem mangler noget af vores mad, da vi havde bestilt en rimlig stor box havde vi ikke tænkt det skulle være nødigt at tælle hver sushi stykke, inden vi gik. Det var skuffende da man betaler så meget for det, så burde det også være iorden. Ellers lækker sushi

26 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Øv oplevelse af sushi Art i Randers…

Øv oplevelse af sushi Art i Randers storcenter. Jeg går til disken hvor der står to unge piger, den ene snakker i telefon, den anden ser lige igennem mig og vender sig ligegyldig om.
Til sidst opgiver jeg, da jeg ikke gad og blive ved med at vente.
Jeg håber at juleglæden vil indfinde sig, på et tidspunkt hos de to piger. Lige i dag lignede de nogle der der var et sted, de ikke gad og være.
Glædelig jul.
Lene

18 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik ikke hvad jeg betalte for!

Bestilte sushi til et selskab på 5 personer. Den ene blev desværre syg og jeg ringede til butikken i Skanderborg for at afbestille noget af ordren.
En venlig pige i butikken henviste til at sende en mail til kontoret som efterfølgende ville returnere beløbet.
Jeg har sms korrespondence med butikken, og har kvitteringen med rettelserne så der er intet at være i tvivl om.
Nu får jeg besked fra kontoret om at de ikke vil returnere beløbet for det sushi jeg afbestilte og aldrig fik. Svarene er ovenikøbet halv flabede.
Jeg synes det er virkelig dårlig kundeservice!!! Vi går et andet sted hen næste gang og lader rygtet sive…

10 de noviembre de 2023

Virkelig lækkert

Virkelig lækkert, frisk og velsmagende sushi. 😋👌🏻

4 de noviembre de 2023

Respuesta de Sushiart

Hej Nanna, tusind tak for din anmeldelse :-)

Identitetsløs og smags løs SushiArt

SushiArt, Skanderborg.
1 ⭐ for god service af et par søde unge kvinder.
0 ⭐ for madoplevelsen. Sushi'en var fuldstændig identitetsløs, uden variende smag og risene var en vandet usammenhængende masse.

Svar på SushiArt's besvarelse.

Tak for respons.
De unge piger var virkelig søde, smilende og imødekommende og dem giver jeg gerne ⭐⭐⭐⭐⭐
Kokken var gået hjem for dagen.
Jeg tænker Trustpilot som en guide til anbefalinger ud fra ens oplevelse og vores er som beskrevet. Vi har selvfølgelig ikke smagt alle varianter, men dem vi fik tænker jeg ikke havde ændret smags indtrykket hvis de var blevet byttet ud med tilsvarende.
Godt at høre, I har mange tilfredse kunder. Der kan være forskellige årsager til folk ikke respondere på deres oplevelse.
Fortsat god aften og weekend.

3 de noviembre de 2023

Hej Lone,
De unge piger samt kokken vil have givet dig fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
for at kontakte dem og give dem besked direkte, da de gøre alt for at levere en god service og lækkert sushi hver eneste dag. De havde 196 kunder igår på sådan en travl fredag og de 195 har heldigvis ikke “klaget” endnu. Vi tjekker både vores mails og besvare alle opkald 24/7. Vi bytter altid gerne sushien ud med nyt såfremt vores søde kunder er utilfredse med det mindste uden at de behøver at skrive på trustpilot. Det er god service, vi altid har leveret i byen ❤️ vi ønsker dig en god weekend.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.