Perfect! Gemakkelijke site om te bestellen, Perfect geleverd op 2a3 dagen max tijd, Belgie-nederland! Altijd toffe cadeautjes erbij, heel veilig verpakt. Een echte aanrader! En Check zeker de s... Ver más
TCGAL is echt een fantastische livestreamer – super enthousiast en betrokken met haar community. De livestreams zijn altijd gezellig en je merkt dat ze echt plezier heeft in wat ze doet. De levering v... Ver más
Heel erg betrouwbaar, super voorzichtig met alle producten, perfect verpakt verzonden en snel! Altijd vriendelijk en oplossingsgericht top om zaken mee te doen ❤️👍 raad iedereen aan 100%😁Topper.... Ver más
Ik had een set Pokémon-kaarten besteld en ben ontzettend blij met de hele ervaring! De kaarten arriveerden snel en waren zorgvuldig verpakt(samen met een lekker snoepje), wat echt te waarderen is. H... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij TCGAL zijn we gepassioneerd over Pokémon en willen we deze passie delen met andere fans. We streven naar uitstekende klantenservice en snelle levering, zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe Pokémon items. De Pokémonshop die zich inzet voor jou en een ander. Laat je producten live openen op stream, doe mee met giveaways en games om kans te maken op leuke prijzen!
Holanda
- Info@tcgal.nl
- tcgal.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
The best of the best!
Twan is altijd gezellig probeert iedereen tevreden te houden. Een betere pokemon livestream ben ik niet eens naar op zoek meer sinds ik bij Twan zit. Altijd eerlijk!!
Zit het vandaag met het openen niet mee? dan zal Twan je zeker weer blij maken met iets van het huis. Het verzenden loopt altijd volgens schema heb je de verzendkosten betaald komt die zoals afgesproken mooi op tijd aan plus nog goed verpakt! Bij mij zat er chocola snoepjes stickers en nog van allerlei leuken dingen in. Wordt oprecht gewaardeerd!
Iedereen in de chat doet leuk actief mee iedere dag give aways en battles erbij wat het extra leuk maakt hier!
Hier zit ik perfect zal ook zeker niet opzoek gaan naar een ander!
Je bent een topper Twan!
Groetjes,
Ibrahim
Fantastisch
Fantastisch, kaarten super goed binnen gekregen goede staat, en super ingepakt. Dankjewel twan
Je kan zonder zorgen bestellen.
Je kan zonder zorgen bestellen.
100% vertrouwelijk en goed service.
Eerlijke en goede livestreamer
Twan is een topper altijd leuk de livestreams en hoe die het verzorgd , giveaways of iets leuks erbij als je wat minder pullt.
Is de moeite waard om zeker een keer te gaan kijken mensen !
TCGTWAN
Leuke livestream en snelle levering na bestelling, zelfs met een kleinigheidje erbij. Top service!
Zijn super leuke live streams op TT
Zijn super leuke live streams op TT. En de pakketjes die ze opsturen zijn super goed verpakt en nog supersnel verzonden.
De service en informatie voorziening over je pakketje is ook heel goed verzorgd
Mister TT. (Topper Twan)
Twan zijn pakketjes worden altijd heel snel en keurig netjes bezorgd. Heel blij mee. En altijd een zelf bedacht kleinigheidje meegestuurd. Die denkt aan zijn klanten
De beste rip&ship van de hele wereld!
De beste rip&ship van de hele wereld!! Super goede verpakking!! Altijd iets lekkers er bij!! Zijn super veel life!! Dus het is echt geweldig 🤩 🥰
Het is een super leuke live
Het is een super leuke live! Vandaag opgehaald en super netjes verpakt!! Zeker een dikke aanrader!! Topper!
Super tevreden met mijn bestelling
Super tevreden met mijn bestelling! De producten werden ontzettend snel geleverd en waren goed ingepakt, wat altijd fijn is. Daarnaast vind ik de livestreams op TikTok echt heel leuk en informatief. Je merkt dat er veel aandacht en enthousiasme in zit. Zeker een aanrader!
100% Aanrader.
De live streams op TT zijn altijd leuk! Prijzen zijn correct. De verzending is super snel, je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakketje. Goed ingepakt, altijd een kleine (lekkere) attentie er bij. Mocht je nieuw zijn in de Pokemon wereld, helpen ze altijd met uitleg oid. Niks is te veel gevraagd. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Zeer betrouwbaar en gezellig
Zeer betrouwbaar, pakketje op 2 dagen ontvangen vanuit een ander land👌. Altijd zeer gezellig in de livestream en mooi assortiment met marktconforme prijzen.
Topper💪.
Snel en Makkelijk
Netjes mn Kaartjes binnen gekregen!! Ze Zijn Snel en je kan je kaartjes stacken altijd fijn, scheelt weer wat verzending!!
Echt een aanrader
Mooie prijzen, snelle reactie en verzending en gewoon goede kwaliteit zoals verwacht. Dus mocht je op zoek zijn naar Pokemon artikelen dan is dit wel een aanrader hoor
Super netjes ingepakt!
Super netjes ingepakt!
Alles kwam perfecte staat aan.
Joco
Top kerel, zeker een aanrader aan iedereen in de pokemon wereld 🔥👍
Zeer betrouwbaar en de moeite waard om te checken
Zeer betrouwbaar, goede communicatie vanuit tcgal mocht er wat zijn.
Goede prijzen en een heel uitgebreid assortiment. voor alles wat je nodig hebt kan je bij hun terecht mits op voorraad.
Zou er wel snel bij zijn want veel wordt snel uitverkocht maar er is ook heel snel weer nieuwe voorraad!
Zeer zekere aanrader!
Super vriendelijk
Super vriendelijk! Snel en super goed verzonden!
Goed adres !!!
Fijne communicatie !
Goede voorraad nette prijzen en nog even gezellig mee gepraat !!! Ook als je iets niet weet kan je bij hem terecht
Más información sobre otros tipos de reseñas.