Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfect! Gemakkelijke site om te bestellen, Perfect geleverd op 2a3 dagen max tijd, Belgie-nederland! Altijd toffe cadeautjes erbij, heel veilig verpakt. Een echte aanrader! En Check zeker de s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TCGAL is echt een fantastische livestreamer – super enthousiast en betrokken met haar community. De livestreams zijn altijd gezellig en je merkt dat ze echt plezier heeft in wat ze doet. De levering v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel erg betrouwbaar, super voorzichtig met alle producten, perfect verpakt verzonden en snel! Altijd vriendelijk en oplossingsgericht top om zaken mee te doen ❤️👍 raad iedereen aan 100%😁Topper.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een set Pokémon-kaarten besteld en ben ontzettend blij met de hele ervaring! De kaarten arriveerden snel en waren zorgvuldig verpakt(samen met een lekker snoepje), wat echt te waarderen is. H... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Bij TCGAL zijn we gepassioneerd over Pokémon en willen we deze passie delen met andere fans. We streven naar uitstekende klantenservice en snelle levering, zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe Pokémon items. De Pokémonshop die zich inzet voor jou en een ander. Laat je producten live openen op stream, doe mee met giveaways en games om kans te maken op leuke prijzen!

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goede uitleg, top verpakt!

Ik beveel het zeker aan en geef het 5 sterren. Alles wordt rustig uitgelegd. Dat is voor mij als beginner heel fijn. Ook de levering is zeer snel en de pakketjes zijn altijd netjes en goed verpakt, zodat de Pokemon kaarten ook niet kunnen beschadigen. Ik ben zeer tevreden!

21 de agosto de 2024

Respuesta de TCGAL

Bedankt voor de leuke review Samantha!

Altijd super gezellige lives

Altijd super gezellige lives, mooie prijzen. En altijd alles goed verpakt en verzonden.

Respuesta de TCGAL

Dank je wel Guido, leuk om te horen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes verzorgt ingepakt en verzonden!

Had een goede ervaring bij het bestellen. Verzorgt ingepakt. Had bij concurrenten al mindere ervaringen gehad. Maar hier was dit wel top! De prijzen gaan ook gewoon mee met andere websites. Verbeterpunt zou het web design wel zijn. Ik vind de website er minder fijn uitzien op mobiel. De desktop versie heb ik nog niet bekeken.

14 de agosto de 2024

Respuesta de TCGAL

Super bedankt voor je feedback. We horen graag hoe wij jouw online ervaring kunnen verbeteren! Laat ons weten wat je op de mobiele site mist, dan gaan wij ermee aan de slag.

Groetjes,

TCGAL

Super betrouwbaar

Super betrouwbaar, snelle levering en top service. Al een paar keer tijdens de live besteld. Ze denken goed mee en luisteren naar de klant. Tip top 💯👍

Bedankt, Gijs! Tot snel in de livestreams🤩

Prima bedrijf

Prima bedrijf, alles afgehandeld zoals afgesproken

21 de agosto de 2024

Dank je wel BK!🥳

Eerlijkheid en behulpzaam!

Eerlijkheid en behulpzaam!
Verzending van producten altijd goed
Een positieve toevoeging van de tcg gemeenschap.

13 de julio de 2024

Bedankt voor deze lieve woorden, Grant 🔥

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service geholpen met de…

Goede service geholpen met de verzending, snel binnen gekomen. Ook goed verpakt tegen schade. Zeker aan te raden!!

Respuesta de TCGAL

We doen hard ons best, dank je wel BMXlife🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste pokemon shop van nederland🔥🔥

Normale prijzen niet te duur wat de meeste shops wel zijn, snelle levering als je het opgestuurd wilt hebben wordt je op een lijstje gezet en word het op gestuurd, bestel je iets word het ook meteen opengemaakt en je kan het zelfs nog sealed houden als je dat wilt top site

Dank je wel, Jimmy!🥳

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betrouwbaar en een fijne communicatie

Betrouwbaar en een fijne communicatie. Heeft een snelle service. Ik raad iedereen aan om gebruikt te maken van de service. En heeft een leuke livestream om naar te kijken. :)

Bedankt, Kenny!🤩

Review

Vaker zaken mee gedaan, alles liep zeer naar wens. Communicatie is altijd top reageert snel handelt snel dingen af en verzend als een speer. Zeker een aanrader 🚀

Dank je wel, Demir! 🔥

Fijne communicatie

Fijne communicatie, erg attent en een erg vlotte afhandeling en verzending van de bestelling.
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Respuesta de TCGAL

Bedankt voor de lieve woorden, Raynor🤩

Toppers

Toppers! Snel en behulpzaam!!

100% een aanrader, kom zeker terug!!

1 de agosto de 2024

Dank je wel, Consumer 3🤩

Supershop

Super shop, snelle levering en perfect verpakt!

1 de agosto de 2024

Bedankt DagelijksTV🤩

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.