Teppana Nederland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De site is prettig, je kan van tevoren goed zien welke kleuren er in een tapijt zitten. Ik ben heel tevreden over de levering, de goede uitleg erbij en erg blij met de tapijten die mijn huis opfleuren... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinig... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de n... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

163 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ons tweede kleed besteld, weer top!

Ons tweede kleed besteld, waarom...nou heel gewoon heel fijn om af en toe eens te wisselen. Kwaliteit is top, ook na wassen. Levering top. Keuzes top. Echt een dikke aanrader!

20 de octubre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Jolanda, We vinden het prettig dat we je hebben kunnen overtuigen van ons Teppana systeem op alle gebieden, hartstikke bedankt voor het delen! Liefs, Sarah van Teppana

Very nice carpet

Very nice carpet, the model is exactly like in the picture. 1 star less, because the material under is not exactly the size of the carpet, a little bit smaller and is in 2 pieces. But stays good.

22 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Dear Elena, Thank you very much for your positive review. In fact, the mat is the correct size. It is intentionally a few centimeters smaller than the design so that it can be laid easily.  Otherwise, the black mat would constantly be visible somewhere. This also makes the border smoother and ensures that the design lies securely on the floor. Above a certain size, the cushioned pad is delivered in several parts, as described in our FAQs (About our rugs / Over onze tapijten). This not only simplifies transport and storage, but also makes handling a large piece much easier, e.g. when you want to store the pad to wash the design or clean the surface underneath. Wishing you much joy with your new Teppana rug. Have a nice day! Sarah

Top service!

Informatie en service (bij omruilen) waren weer top!
Product voldoet helemaal aan de verwachtingen!
We hebben nu al 2 kleden en dat worden er vast meer 😊

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Marianne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te typen. Dat wordt enorm gewaardeerd. Fijn om te lezen dat wij deze indruk mochten achterlaten bij je. Liefs, Sarah van Teppana

Mooi kleed

Kleur precies volgens verwachting. Snel bezorgd

12 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Joke, Dankjewel voor deze mooie review en leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Onder matten beetje gedoe

Het kleed is mooi maar ligt niet goed zonder onderkleed. Het dikkere onderkleed is in delen geleverd en schuift constant. Ik kon dat vervolgens niet meer ruilen voor de standaard mat, dus ik moest weer een extra aankoop doen helaas.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Miranda, bedankt voor je feedback. We zijn blij te lezen dat je het ontwerp mooi vindt en te zien, dat je ook nog een tweede vloerkleed in een andere maat hebt besteld. Dat klopt, vanaf een bepaalde grootte wordt de gepolsterde mat in verschillende delen geleverd, we hebben het ook in onze FAQs (Over onze tapijten) beschreven. Dit vereenvoudigt niet alleen het transport en de opslag, maar maakt ook het hanteren een groot stuk makkelijker, bijv. om de mat op te bergen wanneer je het design wilt wassen of de ondergrond wilt schoonmaken. Als het kleed correct is gelegd, blijven de delen goed liggen - we hadden je hierover nog wat tips gestuurd na je aanvraag per e-mail, maar je kunt ons uiteraard ook bellen als je nog vragen hebt. Ruilen is gratis mogelijk binnen de retourperiode van 30 dagen. Wij vragen je begrip voor het feit dat wij een omruilverzoek na bijna 2 maanden uit eerlijkheid tegenover andere klanten en onszelf helaas moeten afwijzen, omdat wij het product dan moeten weggooien. We wensen je veel plezier met je twee prachtige kleden! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn echt superblij met ons tapijt

Wij zijn echt superblij met ons tapijt! Het is echt vintage en ziet er ook 'Perzisch' uit ;) we hebben 'm nog niet gewassen, dus daar kunnen we nog niets over zeggen, maar dat die mogelijkheid er is, is natuurlijk top! De klantenservice is ook helemaal super - staan gelijk voor je klaar om vragen te beantwoorden. De uitstraling in onze kamer is zoveel beter geworden dankzij het mooie tapijt. Wij zijn fan!

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste fan 🥰 Wendy, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze schitterende review te typen - dat wordt enorm gewaardeerd! En dankjewel voor je compliment en waardering voor de service die je hebt gekregen. Wat hebben we toch geweldige klanten! 😍 Veel plezier met je nieuwe Teppana vloerkleed! Liefs, Sarah van Teppana

3de tapijt dat we gekocht hebben

3de tapijt dat we gekocht hebben. Reuze handig in onderhoud en ziet er heel mooi uit. Een aanvulling om onze woonkamer en keuken.

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Bert, Bedankt voor de erg fijne review en je moeite! We vinden het geweldig dat je zo'n trouwe klant bent geworden! We zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

Super vloerkleden!

Super vloerkleden!

super snelle levering, product zoals op de afbeelding aangegeven. ideaal om te wassen. Zeer fijn. goede kwaliteit.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Yolanda, hartelijk dank voor deze geweldige recensie. We zijn erg blij dat ook jij tevreden bent met onze producten en het gebruik ervan! Veel plezier met je nieuwe vloerkleed! Liefs, Sarah van Teppana

Goed materiaal

Goed materiaal. Goede instructies voor onderhoud. Levering liet wel langer op zich wachten dan door mezelf ingeschat.

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Stella, Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling, ook al had jij een kortere levertijd verwacht. Dat klopt, we leveren momenteel binnen ongeveer 5-8 werkdagen, omdat we om duurzaamheidsredenen pas op bestelling produceren. Maar daarvoor krijg je ook een met liefde gemaakt kleed, rechtstreeks uit Hamburg. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppana

Prachtig kleed

Mooi kleed, staat prachtig. Onderlaag werkt goed. Blijft heel goed liggen. Wel lang getwijfeld omdat je hiervoor ook 5 niet wasbare kleden kan kopen.
Of het prijstechnisch dus opweegt dat het wasbaar is hangt er dus volledig vanaf hoe goed ze te wassen zijn. Hier kan ik net na aankoop niets over zeggen.
Je kreeg na aankoop een leuke waardebon alleen heel kort in te leveren wat het waardeloos maakt.

16 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Stephanie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te typen. Dat wordt enorm gewaardeerd. We zijn er zeker van dat je na de eerste wasbeurten nog steeds overtuigd bent en dat dit ook het laatste vijfde sterretje waard is 😉🥰. Als je vragen hebt over het wassen, kun je altijd contact met ons opnemen. Liefs, Sarah van Teppana

Mooie tapijten

Mooie tapijten. Makkelijk om te wassen. Verscheidene designs. Heel snel antwoord gekregen op mijn email.
Je hoort wel dat het geen echt tapijt is als de hond erop speelt, maar dat weegt niet op tegen het positieve.

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Martine, We zijn blij dat ook jij je vloerkleed mooi vindt en dat je helemaal tevreden bent met je winkelervaring bij Teppana, hartstikke bedankt voor het delen! Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het tapijt is exact zoals op de foto

Het tapijt is exact zoals op de foto. Kwalitatief en dun genoeg voor makkelijk te wassen. Het tapijt blijft goed liggen op de ondermat. Ook de levering was vlot en goed verpakt. Een aanrader!

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Isabel, Dankjewel voor deze mooie review en leuk om te lezen dat je dik tevreden bent met onze producten en het gebruik ervan. Heel erg bedankt voor het delen. Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mooi kleed mindere kwaliteit

Het kleed is mooi maar ziet er door de anti slipmat erg goedkoop uit. De anti slipmat is net wat kleiner dan het kleed waardoor het oogt alsof het niet past. Al met al is het wat matig.

28 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Chantal. Bedankt voor je feedback. Het is leuk om te lezen dat je het design kleed zelf wel mooi vindt. Wat betreft de anti-slip mat: De matten zijn opzettelijk enkele centimeter kleiner dan het design kleed, zodat het in het geheel gemakkelijk gelegd kan worden.
Vooral bij gepolsterde matten is het belangrijk dat er aan alle kanten een overhang is, zodat er een mooie overlapping ontstaat en het materiaal plat op de grond kan liggen. Dit voorkomt trouwens ook dat je de gepolsterde mat steeds ziet uitsteken. Je kunt ons echter ook foto's sturen of overstappen op onze dunne standaardmat. We zouden het namelijk leuk vinden als we je kunnen helpen om je 2-sterrenindruk te verbeteren, vooral omdat je het motief mooi lijkt te vinden. Laat het met graag weten via service@teppana.nl. Groeten, Sarah van Teppana

Mooi kleurrijk tapijt

Tapijt is er relatief snel. Onderkleed zit soort kleef structuur aan waardoor kleed perfect blijft liggen. Kleed zelf natuurlijk erg dun en dat is even wennen maar krijg positieve feedback. Blij mee!

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Maria, bedankt voor de fijne review en je moeite! En wat leuk dat je daar positieve opmerkingen voor krijgt! Geniet ervan. En... we zijn wel benieuwd, wat hadden we kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken? Stuur ons gerust een mailtje naar service@teppana.nl. Liefs, Sarah van Teppana

so nice carpet

so nice carpet, but as the black stabilizer is too short compared to carpet itself, it does not align 1:1 and looks a bit weird on the edges. I would love to receive black stabilizer with exact size of the carpet

20 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Dear Melissa, Thank you very much for your great review and feedback. Actually, this is a well thought-out and intentional design feature—the black antislip pad is intentionally a few centimeters smaller than the rug. This makes it easier to lay the rug (especially with larger rugs, where the black mat would otherwise constantly stick out on one side) and the edges of the material lie flat on the floor thanks to the surplus. If you have any further questions, please feel free to contact me. Have a nice day. Sarah, Team Teppana

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Ingrif, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te typen. Dat wordt enorm gewaardeerd. Fijn om te lezen dat je blij was met onze selectie. We breiden deze voortdurend uit, dus kom gerust nog eens langs, want met ons wisselsysteem kun je binnen enkele minuten de sfeer in je interieur perfect aanpassen aan je stemming of het seizoen. 🌷☀️🍁⛄️ Liefs, Sarah van Teppana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Teppich, der leicht zu reinigen ist

Endlich ein Teppich, der sich leicht reinigen lässt. Innerhalb von zwei wochen hatte ich bereits einen chilisaucenfleck auf dem Teppich. Handwäsche war keine option. Ich habe den Teppich in die waschmaschine getan und der fleck war weg. Ich habe mir gleich einen weiteren Teppich in einem anderen Design bestellt. So kann ich immer wieder wechseln.

18 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste Rob, wat leuk dat je je ervaringen van de eerste praktijktest met ons deelt! Geweldig om te horen dat je meteen nog een design hebt besteld, dat zegt al genoeg! 🥰 We wensen je heel veel plezier met beide designs! Liefs, Sarah van Teppana

Mooi vloer kleed!!

12 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste C., Dankjewel voor deze mooie review en leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Geniet ervan! Liefs, Sarah van Teppan

Perfekt!

Prachtige betaalbare vloerkleden. Vrolijke kleuren waar je blij van wordt. Ben erg blij met mijn aankoop, staat prachtig in mijn woonkamer. De communicatie met dit bedrijf is perfect. (mail, verzending, track & Trace). Snelle levering & alles keurig verpakt. Kortom dit bedrijf is echt aan te bevelen.

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste M., wat een leuke review! 🥰 We zijn blij dat ook jij je vloerkleed mooi vindt en dat je helemaal tevreden bent met je winkelervaring bij Teppana, hartstikke bedankt voor het delen. Liefs, Sarah van Teppana

Retour sendung

Ich habe leider den Teppich zuruck gesendet. Aber dass war gar kein Problem. Sehr gute Service und das Geld sofort zuruck bekommen

8 de agosto de 2025

Respuesta de Teppana Nederland

Beste B., We zijn blij dat je winkelen bij ons als gemakkelijk ervaart, ook al was er deze keer niets voor je bij. We ontwerpen regelmatig nieuwe designs - mocht je in de toekomst willen terugkomen bij ons, dan ben je uiteraard altijd van harte welkom! Liefs, Sarah van Teppana

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.