De site is prettig, je kan van tevoren goed zien welke kleuren er in een tapijt zitten. Ik ben heel tevreden over de levering, de goede uitleg erbij en erg blij met de tapijten die mijn huis opfleuren... Ver más
Wat we hebben verwacht (design, kleur, textuur) hebben we ontvangen. Jammer dat de verzending gebeurde in een vierkante doos: daardoor was de ondermat geplooid en duurt het weken vooraleer dit effen k... Ver más
La empresa ha respondido
Voor mensen met een stofallergie, die hun huis toch gezellig willen maken met een warm tapijt, is Teppana de ideale oplossing. Er is heel veel keuze qua design, je kan het eenvoudig stofzuigen, reinig... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer tevreden , je krijgt exact wat je ziet ! Kleuren zijn prachtig! Het tapijt is gemakkelijk te leggen dankzij de simpele instructies. Aangekocht wegens de te gladde vloeren voor ons hondje in de n... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De eerste wasbare tapijten! Nooit meer zorgen over vlekken. Onze tapijten kun je gemakkelijk thuis in jouw wasmachine wassen.
Obenhauptstr. 4, 22335, Hamburg, Alemania
- +31 85 208 8283
- service@teppana.nl
- teppana.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ons tweede kleed besteld, weer top!
Ons tweede kleed besteld, waarom...nou heel gewoon heel fijn om af en toe eens te wisselen. Kwaliteit is top, ook na wassen. Levering top. Keuzes top. Echt een dikke aanrader!

Very nice carpet
Very nice carpet, the model is exactly like in the picture. 1 star less, because the material under is not exactly the size of the carpet, a little bit smaller and is in 2 pieces. But stays good.

Top service!
Informatie en service (bij omruilen) waren weer top!
Product voldoet helemaal aan de verwachtingen!
We hebben nu al 2 kleden en dat worden er vast meer 😊

Onder matten beetje gedoe
Het kleed is mooi maar ligt niet goed zonder onderkleed. Het dikkere onderkleed is in delen geleverd en schuift constant. Ik kon dat vervolgens niet meer ruilen voor de standaard mat, dus ik moest weer een extra aankoop doen helaas.

Respuesta de Teppana Nederland
Wij zijn echt superblij met ons tapijt
Wij zijn echt superblij met ons tapijt! Het is echt vintage en ziet er ook 'Perzisch' uit ;) we hebben 'm nog niet gewassen, dus daar kunnen we nog niets over zeggen, maar dat die mogelijkheid er is, is natuurlijk top! De klantenservice is ook helemaal super - staan gelijk voor je klaar om vragen te beantwoorden. De uitstraling in onze kamer is zoveel beter geworden dankzij het mooie tapijt. Wij zijn fan!

3de tapijt dat we gekocht hebben
3de tapijt dat we gekocht hebben. Reuze handig in onderhoud en ziet er heel mooi uit. Een aanvulling om onze woonkamer en keuken.

Super vloerkleden!
Super vloerkleden!
super snelle levering, product zoals op de afbeelding aangegeven. ideaal om te wassen. Zeer fijn. goede kwaliteit.

Goed materiaal
Goed materiaal. Goede instructies voor onderhoud. Levering liet wel langer op zich wachten dan door mezelf ingeschat.

Prachtig kleed
Mooi kleed, staat prachtig. Onderlaag werkt goed. Blijft heel goed liggen. Wel lang getwijfeld omdat je hiervoor ook 5 niet wasbare kleden kan kopen.
Of het prijstechnisch dus opweegt dat het wasbaar is hangt er dus volledig vanaf hoe goed ze te wassen zijn. Hier kan ik net na aankoop niets over zeggen.
Je kreeg na aankoop een leuke waardebon alleen heel kort in te leveren wat het waardeloos maakt.

Mooie tapijten
Mooie tapijten. Makkelijk om te wassen. Verscheidene designs. Heel snel antwoord gekregen op mijn email.
Je hoort wel dat het geen echt tapijt is als de hond erop speelt, maar dat weegt niet op tegen het positieve.

Respuesta de Teppana Nederland
Het tapijt is exact zoals op de foto
Het tapijt is exact zoals op de foto. Kwalitatief en dun genoeg voor makkelijk te wassen. Het tapijt blijft goed liggen op de ondermat. Ook de levering was vlot en goed verpakt. Een aanrader!

Mooi kleed mindere kwaliteit
Het kleed is mooi maar ziet er door de anti slipmat erg goedkoop uit. De anti slipmat is net wat kleiner dan het kleed waardoor het oogt alsof het niet past. Al met al is het wat matig.

Mooi kleurrijk tapijt
Tapijt is er relatief snel. Onderkleed zit soort kleef structuur aan waardoor kleed perfect blijft liggen. Kleed zelf natuurlijk erg dun en dat is even wennen maar krijg positieve feedback. Blij mee!

so nice carpet
so nice carpet, but as the black stabilizer is too short compared to carpet itself, it does not align 1:1 and looks a bit weird on the edges. I would love to receive black stabilizer with exact size of the carpet

Respuesta de Teppana Nederland
Zeer uitgebreide keuze, prachtige designs, heel fijn die antislip laag eronder, heel snelle levering!
Zet uitgebreide keus

Respuesta de Teppana Nederland
Teppich, der leicht zu reinigen ist
Endlich ein Teppich, der sich leicht reinigen lässt. Innerhalb von zwei wochen hatte ich bereits einen chilisaucenfleck auf dem Teppich. Handwäsche war keine option. Ich habe den Teppich in die waschmaschine getan und der fleck war weg. Ich habe mir gleich einen weiteren Teppich in einem anderen Design bestellt. So kann ich immer wieder wechseln.

Perfekt!
Prachtige betaalbare vloerkleden. Vrolijke kleuren waar je blij van wordt. Ben erg blij met mijn aankoop, staat prachtig in mijn woonkamer. De communicatie met dit bedrijf is perfect. (mail, verzending, track & Trace). Snelle levering & alles keurig verpakt. Kortom dit bedrijf is echt aan te bevelen.

Retour sendung
Ich habe leider den Teppich zuruck gesendet. Aber dass war gar kein Problem. Sehr gute Service und das Geld sofort zuruck bekommen

Respuesta de Teppana Nederland
Más información sobre otros tipos de reseñas.