Aardig personeel, behulpzaam,bij het ontbreken van een kleding stuk kijken of het te bestellen is en regelen dat dan ook direct Echter als je alleen kleding gaat passen is er niemand bij de hand die... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestellen via de website ging gemakkelijk en snel, net als de levering. Enkele artikelen heb ik naar de winkel teruggebracht en binnen 2 dagen had ik het geld dat ik ervoor betaald had al terug op mij... Ver más
La empresa ha respondido
Ik loop regelmatig even binnen en ben vaak verrast door het aanbod. Klantendagen zijn ook fijn want 30% korting. Ik heb hierdoor extra kledingstukken in de tas laten stoppen;) Ruilen of terugbrengen... Ver más
La empresa ha respondido
Ik vind de kleding van Nicolet geweldig, dus weer wat besteld! Helaas duurde het heel lang voordat ik het mocht ontvangen, dan gaat de communicatie met de chatbox niet prettig.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 100 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!
Información de contacto
Bedrijvenpark Twente 314, 7602 KL, Almelo, Holanda
- terstal.nl
Ha contestado el 99% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Snel geleverd
Snel geleverd, blij met de items.
Wat ik persoonlijk wel minder vind...dat iedere, in mijn geval ondergoed, apart verpakt in plastic zat.....dat moet toch anders kunnen?

Had een bestelling gedaan
Had een bestelling gedaan, na twee dagen had ik het al thuis.
Maat en de kleur is goed het artikel was in de actie dus helemaal fijn.
Gedeelte terug gebracht dat ging goed, retour sturen kan maar moet wel betaald worden

Goede website.
Goede website.
Mooie en degelijke kledij.
Goede service.

Snel geleverd een goede kwaliteit
Snel geleverd een goede kwaliteit

Respuesta de terStal Familiemode
Makkelijk te bestellen en was snel in…
Makkelijk te bestellen en was snel in huis.

Respuesta de terStal Familiemode
Geen bereidheid om mee te denken.
Mijn bestelling bleef "in afwachting" staan. Er stond niet bij in afwachting waarvan. Na contact te hebben gehad met de klantenservice bleek dat de betaling niet door gekomen was. Ik kon mijn bestelling opnieuw plaatsen, alleen dan wel voor de normale prijs. Er was geen enkele mogelijkheid om alsnog de aanbiedingsprijs te hanteren. Deze was inmiddels namelijk verlopen. Jammer dat er zo met vaste klanten om gegaan wordt.

Snelle en goede levering
Snelle en goede levering, mooie kleding, goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Respuesta de terStal Familiemode
Zeer slechte en klant onvriendelijk…
Zeer slechte en klant onvriendelijk klanten service.
Ze staan je niet netjes te woord en verbreken de verbinding.
Luisteren ook niet naar de klacht die je hebt.
Je wordt absoluut niet serieus genomen.
Heel erg jammer.

Respuesta de terStal Familiemode
De dame in de winkel Schalkwijk is zo…
De dame in de winkel Schalkwijk is zo aardig en behulpzaam.

Prettig geholpen
Makkelijk te bestellen en te ruilen. Prettig geholpen en uiteindelijk heel tevreden met de kleding

Fijn geholpen in Grootebroek
Fijn geholpen in Grootebroek, aardige dames werken er!

De 30% korting trok me over de streep
De 30% korting trok me over de streep.
De travelstof kleding zit echt als gegoten en ik kan er van blijven kopen kopen kopen

Respuesta de terStal Familiemode
De broeken bij terstal zitten voor mijn…
De broeken bij terstal zitten voor mijn kind perfect, daarnaast is de prijs perfect

Overhemden va commodo
Overhemden va commodo zijn erg fijn, casual en business. Online bestellen gaat prima, snelle levertijd wat ik erg fijn vind.

Respuesta de terStal Familiemode
Snelle levering, mooie kleding van goede kwaliteit voor herhaling vatbaar

Respuesta de terStal Familiemode
Más información sobre otros tipos de reseñas.