Havde lavet en fejl og bestilt for mange dosimetre (radonmåling) sendte retur i forgårs og ALLEREDE I DAG er mine penge tilbage på min konto. Så flot
La empresa ha respondido
Jeg havde et spørgsmål til butikken og et rigtig menneske tog telefonen meget hurtigt, det var en super god oplevelse, og samtidig er deres mails humoristiske. Min ordre blev ekspederet ret hurtig eft... Ver más
La empresa ha respondido
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne, havde de fået det. Var i chat dialog med firmaet i går aftes (fredag) kl. 22:10 om muligheden for at købe og hente bestilling tidlig lørdag morgen. Har net... Ver más
Det var en flot og overskuelig hjemmeside, som gjorde det nemt at læse om, samt bestille de produkter jeg ønskede. Jeg vil helt sikkert benytte mig af de fine produkter hjemmesiden tilbyder, en anden... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er en af Danmarks største webshops med gør-det-selv og professionelle indeklima tests. I shoppen kan du (til de bedste priser i Danmark) købe tests der hjemme med skimmelsvamp, den kræftfremkaldende gasart radon, skimmelsvamp rens, hygrometer, skimmelAlarm, skadedyr mv. Vi leverer hurtigere end Lucky Luke kan nå at trække sin pistol :-) Den hurtigste leveringsform er at du kan hente selv på alle uges dage (også weekend) og på hvilket som helst tidspunkt i døgnet. Sidst men ikke mindst bør vi også nævne at vi er uafhængige. Det betyder vi ikke laver sanering, men udelukkende sælger tests. Med andre ord - det er ikke ulven der vogter fårene. Vi har ingen interesse i dårlige test resultater. Basalt set håber vi at boligejerne indser at et sundt indeklima er et af de projekter der ikke bør springes over :-) Vi arbejder med private, erhvervsvirksomheder, boligselskaber og offentlige myndigheder. Vi kører en klar grøn profil. Basalt set prøver vi at give mere tilbage end vi tager. Dette sker gennem en masse små tiltag der tilsammen gør en å. Når det er muligt anvender vi genbrug til indpakning ordre. Det spænder lige fra skotøjsæsker til lokal udbringning på ladcykel :-) Du er mere end velkommen til at besøge vores webshop www.TESTdinBOLIG.dk
Hadsten Alle 47, 2770, Kastrup, Dinamarca
Hjemmeside med god info omkring produkter.
Nem bestilling og levering.

Respuesta de Testdinbolig
Jeg har stadig ikke modtaget testen. Og heller ingen besked om dens ankomst.
Begynder at overveje om det er en rigtig virksomhed.

Respuesta de Testdinbolig
Hurtig ekspedition og overskuelig hjemmeside med gode vejliedninger til brug af tests.

Respuesta de Testdinbolig
Forsendelsen tog meget længere end forventet og da jeg fik afvide af en fag mand at de tester er ubrugelig. Ville jeg returnere dem. Jeg har skrevet til dem og sendt produktet retur men har intet hørt fra dem af. Så spild af penge kontakt en fagmand istedet

Respuesta de Testdinbolig
Super god service og hurtigt ekspedition

Respuesta de Testdinbolig
Fik varen leveret hurtigt, den fungerede som den skulle og god vejledning.

Respuesta de Testdinbolig
Nemt og enkel test af indeklimaet, især vejledningerne og billederne af forskellige typer af resultater, der gør det nemt at sammenlige egne prøver med de muligheder, der er for tolkning af resultatet :^)

Respuesta de Testdinbolig
Modtog varen hurtigt og fik god information undervejs. Nemt produkt at anvende.

Respuesta de Testdinbolig
Hurtig levering og gode produkter. Bestilte en luft skimmelsvamptest, og der var ikke noget at udsætte på det overhovedet.

Respuesta de Testdinbolig
Más información sobre otros tipos de reseñas.