Havde lavet en fejl og bestilt for mange dosimetre (radonmåling) sendte retur i forgårs og ALLEREDE I DAG er mine penge tilbage på min konto. Så flot
La empresa ha respondido
Jeg havde et spørgsmål til butikken og et rigtig menneske tog telefonen meget hurtigt, det var en super god oplevelse, og samtidig er deres mails humoristiske. Min ordre blev ekspederet ret hurtig eft... Ver más
La empresa ha respondido
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne, havde de fået det. Var i chat dialog med firmaet i går aftes (fredag) kl. 22:10 om muligheden for at købe og hente bestilling tidlig lørdag morgen. Har net... Ver más
Det var en flot og overskuelig hjemmeside, som gjorde det nemt at læse om, samt bestille de produkter jeg ønskede. Jeg vil helt sikkert benytte mig af de fine produkter hjemmesiden tilbyder, en anden... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er en af Danmarks største webshops med gør-det-selv og professionelle indeklima tests. I shoppen kan du (til de bedste priser i Danmark) købe tests der hjemme med skimmelsvamp, den kræftfremkaldende gasart radon, skimmelsvamp rens, hygrometer, skimmelAlarm, skadedyr mv. Vi leverer hurtigere end Lucky Luke kan nå at trække sin pistol :-) Den hurtigste leveringsform er at du kan hente selv på alle uges dage (også weekend) og på hvilket som helst tidspunkt i døgnet. Sidst men ikke mindst bør vi også nævne at vi er uafhængige. Det betyder vi ikke laver sanering, men udelukkende sælger tests. Med andre ord - det er ikke ulven der vogter fårene. Vi har ingen interesse i dårlige test resultater. Basalt set håber vi at boligejerne indser at et sundt indeklima er et af de projekter der ikke bør springes over :-) Vi arbejder med private, erhvervsvirksomheder, boligselskaber og offentlige myndigheder. Vi kører en klar grøn profil. Basalt set prøver vi at give mere tilbage end vi tager. Dette sker gennem en masse små tiltag der tilsammen gør en å. Når det er muligt anvender vi genbrug til indpakning ordre. Det spænder lige fra skotøjsæsker til lokal udbringning på ladcykel :-) Du er mere end velkommen til at besøge vores webshop www.TESTdinBOLIG.dk
Hadsten Alle 47, 2770, Kastrup, Dinamarca
Hurtig levering og nem at aflæse. efter forskriften som printes.

Respuesta de Testdinbolig
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne, havde de fået det.
Var i chat dialog med firmaet i går aftes (fredag) kl. 22:10 om muligheden for at købe og hente bestilling tidlig lørdag morgen. Har netop 7:00 lørdag morgen hentet varen på deres adresse, Ekstrem god service.
De havde pakket varen og langt den klar i vindfanget på firmaadressen, så jeg bare kunne hente den, når det passede mig.
Jeg kan på ingen måde anbefale TestDinBolig eller Radonhuset.dk.
Jeg bestilte fem 2-måneders radonmålere, og da der var gået tre dage, fik jeg en mail om, at min pakke var blevet sendt afsted, og at jeg skulle sørge for at hente pakken ASAP. Men der var ingen pakke at hente i den lokale kiosk.
Efterfølgende har jeg har haft en underlig og meget uprofessionel mailkorrespondance med radonfri.dk, hvor de beklager fejlen, og sender en ny pakke samme dag. Jeg modtager dog ingen ny bekræftelse eller tracking-nummer.
Det er nu en uge siden, jeg sidst har hørt fra TestDinBolig - de er ikke til at ringe op på telefonen, og svarer ikke på deres mails.
TestDinBolig er en anelse billigere end deres konkurrenter (selvom det heller ikke er til at gennemskue hvilke andre firmaer, som hører ind under samme paraply), men spildtiden har ikke været de få sparede kroner værd.
Jeg er mest af alt ærgerlig over den dårlige og manglende kommunikation.
Vh Anders

Respuesta de Testdinbolig
Hurtig levering, god og fyldestgørende vejledning vedlagt. Nemt at finde ud af. Ingen problemer overhoved herfra, og så var der mikroskopisk radon i mit hjem, så alt perfekt🙏
Kan slet ikke genkende de negative anmeldelser her på siden.
Tak for god service og godt produkt.

Respuesta de Testdinbolig
Super service fra 'Testdinbolig.dk'. Hurtig levering, god opfølgning og fornem service i det hele taget.
Mine varmeste anbefalinger her fra.

Respuesta de Testdinbolig
Jeg har fået en rigtig god service. Jeg fik tilsendt radonmålerne med det samme, lige før jul - og modtog igen en besked fra "Test din bolig", lige da jeg selv havde modtaget svar på radonmålingen. Jeg syntes at det har været en rigtig god oplevelse, og giver her min anbefaling.

Respuesta de Testdinbolig
Lang leveringstid! fik besked på bestillingsdagen at pakken var afsendt. Her 4 dage senere har jeg fået en besked om at pakken kommer om 2-4 hverdage. Så måske får jeg pakken i næste uge. Så har pakken været op til 8 dage undervejs, når jeg modtager den, og så er den jo en nok ubrugelig🤷♀️
Hjemmesiden lover gratis fragt ved køb over 199 kr. Trods køb over 200, blev der alligevel opkrævet fragt ved udcheckning.

Respuesta de Testdinbolig
Meget højt service niveau. Man får meget mere end man bare test for pengene. Testdinbolig er virkelig stedet man skal bruge, hvis man også vil have viden med i købet. Hurra for at vi nu trygt kan bruge vores kælder.
Jeg vil anbefale Testdinbolig.dk
Jeg oplevede hurtig og kompetent kundeservice, produkterne var på lager og blev leveret hurtigt til en fair pris.
Total fusker firma!!!!
Bestilt for 17 dage siden - har ikke modtaget noget endnu. Sidste uge ville de se på hvad der var sket - nu er der bare ikke sket en skid, ingen svar og intet modtaget !!!

Respuesta de Testdinbolig
Dette er den værste service jeg har oplevet!! Først sendte de ingen test fordi de havde glemt min ordre og derefter sendte de en test, som var fuldstændig muggen og ubrugelig. Jeg har prøvet at kontakte dem for at få mine penge retur, men der er ikke sket noget.

Respuesta de Testdinbolig
Bestilte en skimmelsvampstest. Det tog Testdinbolig 11 dage (!!!) at levere den. I det mindste beklager firmaet :-)

Respuesta de Testdinbolig
Skimmelsvamp: Bestilte en luftprøvetest og test til skimmelsvamp på vægge. Bestilte en tirsdag aften og torsdag lå det i postkassen.
Begge dele har en god og forståelig vejledning, som man kan læse uden at have den store ledvogtereksamen, så begge test et nemme at udføre, og det tager ikke mange minutter at udføre dem.
Dejlig nemt og billigt - fik mine skimmeltests dagen efter
Más información sobre otros tipos de reseñas.