Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke ontvangst, kwam voor zadel fitting. Karin had al het idee dat het vermoedelijk niet aan mijn zadel zou liggen. Uiteindelijk zadel hoger verder naar voren stuur omlaag schoenplaatjes verze... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Claro — esta versión tiene más emoción y suena más auténtica/natural: ★★★★★ Wat een fantastische ervaring bij Total Bikefitting! Ik ben echt ontzettend goed geholpen door Karin. Vanaf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I had an amazing experience at Total BikeFitting with Karin! Today, she did a fitting on both my road and time trial bikes, and the difference is incredible. I thought my setup was fine after three ye... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de meting wordt uitgebreid de tijd genomen, wat veel vertrouwen geeft in de meetresultaten. Fijn ook dat je die resultaten in de mail toegestuurd krijgt. Daarnaast was het ook gewoon leuk, zove... Ver más

Información sobre la empresa

1. Ciclismo en ruta
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de bicicletas
  4. Tienda de accesorios para bicicletas

Escrito por la empresa

Total Bikefitting ‘’fietsmeting in perfectie’’ Wil je optimaal comfort en prestaties uit je fiets halen? Dan is een Total Bikefitting perfect voor jou. De Bikefitting wordt uitgevoerd door Karin Bosgra op basis van deskundigheid en door gebruik van professionele Shimano technologie om zo de perfecte fietspositie te verkrijgen. Daarnaast neemt Karin de tijd om de fietser vragen te stellen over hun rijstijl, rijervaring en doelen om de juiste afstelling te krijgen. Een volwaardige fietsbeleving kun je enkel bereiken met een optimale fietshouding. En Dit bereik je door een professionele Total Bikefitting.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

303 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

79 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima meegedacht en deskundig geholpen

Prima meegedacht en deskundig geholpen. Ik zit beter op mijn fiets

12 de abril de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Egon, Bedankt voor je mooie review.
Heel veel mooie km gewenst.

Fantastisch

Top. Alles goed en deskundig nagekeken!!!

3 de abril de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Dank je wel Juriska, heel veel mooie km gewenst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met drie fietsen ben ik bij Bike…

Met drie fietsen ben ik bij Bike fitting in Nijverdal geweest. Karin heeft mij gemeten en alle fietsen op deze meting afgesteld. Wat een openbaring! Zit nu veel meer ontspannen op de fietsen.

5 de abril de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Ron, Bedankt voor je mooie review en heel veel fiets plezier gewenst.

Tevreden klant

Vond de bikefitting heel prettig, duidelijke informatie en stappenplan. Ben nu een paar keer te fietsen geweest met nieuwe afstelling in zowel Friesland (met veel tegenwind) en Valkenburg (met veel heuvels). Het ging perfect, fysiek gezien geen pijntjes ondanks mijn (op dit moment), zeer gevoelige onderrug. Ben echt heel tevreden. Moet er wel bij zeggen dat ik hier met een al aangeschafte nieuwe fiets naar toe ben gekomen waarvan de frame maat gelukkig ook de juiste was die bij mijn lengte hoorde. Hier hebben we dan nog kleine aanpassingen aan gedaan welke uit de metingen kwamen.

16 de marzo de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Hein, bedankt voor je mooie review. Ik wens je nog heel veel mooie km en heel veel fiets plezier.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionele Bikefitting op een informele gezellige manier!

Ik ben met 2 fietsen voor de Bikefitting bij Karin Bosgra geweest en dit was een leuke ervaring.
Goed advies gekregen en aardig wat aanpassingen ter aanzien van mij zithouding gedaan.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan dit dus ook iedereen aanraden!

28 de febrero de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Mooie review Dinant, dank je wel hiervoor.
Nog heel veel mooie km gewenst.

Super aftersales service

Halverwege januari een Bikefitting gehad bij Karin waarbij alles perfect was afgesteld, helaas kwam ik er nadien achter dat ik toen de winterschoenen was vergeten mee te nemen. (De zomerschoenen had ik wel mee genomen) hierop contact opgenomen met karin en kon deze als nog langs brengen om ook deze schoenen af te stellen zoals het moest.
Ook dit bezoek weer vriendelijk ontvangen en het afstellen van de schoenplaatjes werd secuur en volgens technische kennis van Karin perfect geregeld. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ top service

9 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Patrick bedankt voor deze mooie review en nog heel veel mooie km gewenst.

Interessante bikefitting

Een leuke en interessante bikefitting gehad bij Karin. Eerst de bestaande fietshouding bekeken waar nogal wat aan verbeterd kon worden. Daarna de maten voor de nieuwe fiets ingegeven. Tevens schoenplaatjes afgesteld wat ook weer van invloed is op de rest van de afstelling van de fiets. Als laatste zooltjes in mijn schoenen laten plaatsen. Het verschil met nieuwe afstelling en zooltjes is echt merkbaar tijdens het fietsen. Erg blij mee en leuke ervaring.

27 de febrero de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Dank je wel Rene voor deze mooie review, heel veel fietsplezier gewenst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vriendelijk en goed geholpen!

Super vriendelijk en goed geholpen door iemand die er duidelijk verstand van heeft!

5 de marzo de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Hallo Tom, Bedankt voor deze mooie review.
Ik wens je nog heel veel mooie km.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tevreden met mijn MTB meting

Prima meting. Met aandacht en in een ontspannen sfeer een uitstekende afstelling van mij MTB gedaan.
Blij mee en het adres zal ik zeker aanbevelen.

9 de febrero de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Roel, bedankt voor je mooie review en nog heel veel mooie km gewenst.

Fietsbril met leesgedeelte

Evengoed geholpen zonder afspraak.
Prima bril met leesgedeelte gekocht, meteen uitgeprobeerd op de MTB routes in de buurt.

1 de marzo de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Peter, bedankt voor je mooie review.
Heel veel fietsplezier met de fietsbril met leesgedeelte.

Laagdrempelige topexpertise!

Sociaal, mens- en klantgericht, laagdrempelig. Vlot en kundig geholpen.

Enige dat wellicht beter kon was het eerder melden van de meerkosten van de inlegzooltjes.

27 de febrero de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt voor je review Maarten, heel veel fietsplezier gewenst.

Goede bikefitting.

Geweest voor een bikefitting en heel fijn geholpen in verband met een betere zit op mijn Koga vakantie fiets.
Dank daarvoor.

23 de febrero de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Ineke bedankt voor je mooie review. Heel veel fietsplezier gewenst.

Prima geholpen door Karin

Prima geholpen door Karin, producten snel opgestuurd. Top service!

17 de febrero de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Patrick voor deze mooie review.
Heel veel succes met de laatste voorbereidingen!

Een “must have”

Een “must have” voor iedereen die wielrennen of MTB-en als hobby heeft! Niet alleen voor nieuwe fietsen is dit een goed idee, ook als je er al langer een hebt! Je wordt gemeten, de fiets op de bok en met een laser wordt alles precies ingemeten. Daarnaast kijkt Karin er nog eens met een scherp oog naar en bevestigen videobeelden de juiste houding. Echt top! En niet te vergeten de after sales service; mocht je toch iets ondervinden, kan je altijd terug en wordt het perfect opgelost. Karin bedankt!!

16 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Joost voor deze mooie review! nog heel veel mooie km gewenst.

Gewoon een goede bike-fit

Gewoon een goede bike-fit waarin de klant centraal staat en Karin goed luistert en meedenkt in de oplossing.
Had ik veel eerder moeten doen.
Echt een aanrader.

6 de febrero de 2024

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt voor deze mooie review en heel veel mooie km gewenst met de nieuwe fietsafstelling.
Sportieve groet, Karin

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.