Vriendelijke ontvangst, kwam voor zadel fitting. Karin had al het idee dat het vermoedelijk niet aan mijn zadel zou liggen. Uiteindelijk zadel hoger verder naar voren stuur omlaag schoenplaatjes verze... Ver más
La empresa ha respondido
Claro — esta versión tiene más emoción y suena más auténtica/natural: ★★★★★ Wat een fantastische ervaring bij Total Bikefitting! Ik ben echt ontzettend goed geholpen door Karin. Vanaf... Ver más
La empresa ha respondido
I had an amazing experience at Total BikeFitting with Karin! Today, she did a fitting on both my road and time trial bikes, and the difference is incredible. I thought my setup was fine after three ye... Ver más
La empresa ha respondido
Voor de meting wordt uitgebreid de tijd genomen, wat veel vertrouwen geeft in de meetresultaten. Fijn ook dat je die resultaten in de mail toegestuurd krijgt. Daarnaast was het ook gewoon leuk, zove... Ver más
La empresa ha respondido
Total Bikefitting ‘’fietsmeting in perfectie’’ Wil je optimaal comfort en prestaties uit je fiets halen? Dan is een Total Bikefitting perfect voor jou. De Bikefitting wordt uitgevoerd door Karin Bosgra op basis van deskundigheid en door gebruik van professionele Shimano technologie om zo de perfecte fietspositie te verkrijgen. Daarnaast neemt Karin de tijd om de fietser vragen te stellen over hun rijstijl, rijervaring en doelen om de juiste afstelling te krijgen. Een volwaardige fietsbeleving kun je enkel bereiken met een optimale fietshouding. En Dit bereik je door een professionele Total Bikefitting.
Grotestraat 304a, 7441 GV, Nijverdal, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Hele goede begeleiding en deskundigheid. Kleine aanpassingen maken een groot verschil en Karin heeft oog voor detail.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Na een prettige ontvangst met koffie heb ik een duidelijke uitleg gehad van Karin over de uit te voeren bikefitting. Door diverse aanpassingen aan zadel en stuur zit ik nu veel comfortabeler op mijn fiets en behoren slapende vingers tot de verleden tijd. Kortom ik ben zeer tevreden.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Vanwege kleine pijntjes (hamstring, slapende vingers) tijdens het fietsen een bikefitting gedaan. Karin laat zien wat ze doet en waarom. En met een paar kleine aanpassingen aan oa schoenplaatjes, en stuurhoogte, fiets ik nu zonder klachten te krijgen. Kortom zeer tevreden met het resultaat.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
De bikefitting als erg nuttig ervaren. Karin is bekwaam en prettig in de omgang.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Voor de 2e maal een fijne bikefit gehad bij Karin. Zelf rijd ik wedstrijden bij de nieuwelingen en zit ik vol in de groei. Na wat knieklachten contact opgenomen en kon gelukkig weer snel terecht. Karin neemt je en mee in haar keuzes en ook zeker de tijd voor de meting. Heel prettig. Hopelijk een pijnvrij wegseizoen. En voor de cross komen we zeker terug! Bo

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
De ervaring was zeker goed, de uitleg over wat wel en niet goed is hoogtes ,dieptes ,lengtes enz. Al met al ook een interessante morgen gehad en goeie koffie natuurlijk 👍👍👍

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Niets dan lof. Vriendelijk ontvangst. Keurige locatie. Deskundig advies.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Wederom topservice bij Total Bikefitting! Nu al meerdere keren geweest voor verschillende fietsen. Karin kijkt goed naar het totaal plaatje, vraagt door bij problemen en neemt de tijd voor je. Goed bereikbaar, mooie combinatie met Herman Beleeft.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Een super goede bike fitting gehad! Alles werd tot in de puntjes opgemeten, hierdoor ben ik van mijn zadelpijn af en heb ik een veel efficiëntere krachtoverbrenging behaald. Ook de service was top!

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Ik ben goed en vriendelijke geholpen. Het was netjes en ik ben vakkundig geholpen.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Snel en vakkundig geholpen na een kort maargoed contact.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Erg blij met de bikefitting. Wat ik fijn vindt aan de bikefitting:
- Karin neemt de tijd voor je
- Karin neemt je mee in het proces. Waarom dienen bepaalde dingen aangepast te worden. Ze laat je zien hoe je op de fiets zit voor de aanpassing en erna.
- Karin volgt niet klakkeloos advies van het programma wat haar ondersteunt, maar kijkt ook naar de mogelijkheden/beperkingen van de fiets.
- Positief en vriendelijk mens:)
- Uiteindelijk een hele andere houding op de fiets en geen spierspanning meer op de armen/schouders:)

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Karin neemt goed de tijd voor je, legt precies uit wat ze doet en waarom
Na afloop zit je beter op je fiets
Minder rugklachten!

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Een uitvoerige fitting met goede uitleg van wat er gemeten en aangepast wordt. Naderhand een uitvoerig rapport ontvangen met foto's. Ik ben voornemens om m'n race- en mtbfiets er ook te laten fitten.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
De ontvangst was heel hartelijk. Lekker bakkie koffie en vervolgens een duidelijke uitleg van Karin over hoe de bikefitting eruit ziet. Gegevens noteren en aan de slag. Ze heeft een mooie ruimte voor de bikefitting, gaat erg precies te werk en heeft duidelijk veel verstand van wat ze doet. Een aantal aanpassingen gedaan en ik zit nu veel beter op mijn fiets. Echt top! Zeker een aanrader.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Onlangs een bikefitting gedaan bij Total Bikefitting.nl en wat heeft dat een enorm verschil gemaakt.Alles is tot in detail afgesteld door Karin, waarin niks vergeten wordt.Zit nu weer heerlijk en pijnvrij op de fiets, in 1 woord top.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Allereerst de prettige ontvangst.
Karin beschikt over de juiste apparatuur en nodige vakkennis om de fietshouding te optimaliseren en eventueel de fiets direct aan te passen of om advies mee te geven om de fiets elders aan te laten passen.
Zeer aanbevelenswaardig.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Goed contact Karin en ook zeer netjes geholpen met de juiste afstelling van de fietsen te realiseren.
Het was voor mij ook een zeer leerzame ochtend!!

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Aandacht voor de klant en deskundig advies waar je wat aan hebt.

Respuesta de Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie
Más información sobre otros tipos de reseñas.