Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle service. Goede informatie over de bezorgtijd. Deze was live te volgen. Het pakket werd afgeleverd op de door mij gewenste plek. Alleen geen telefoontje gehad van tevoren en vergeten de verpak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke gasten!.. zelfs met deze hitte 30+ geleverd tot achter in de tuin. Ook qua locatie continu op de hoogte gehouden icm verwachte levertijd

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks extra problemen bij de aflevering hebben de bezorgers fantastisch werk geleverd door te zorgen dat de spullen toch op hun plek kwamen. Het hele proces was goed te volgen, korte lijnen. Veel co... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de transporte de carga
  2. Servicio de logística

Escrito por la empresa

Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,3

Todas las opiniones

725 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed op de hoogte gehouden in real-time…

Goed op de hoogte gehouden in real-time nette bezorgers top top!

Goedendag,

Bedankt voor positieve review! Goed om te lezen dat u de communicatie van te voren en de bezorgers goed vond.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Verwachtingen 3 keer niet uitgekomen.

Meubel besteld bij Maisonsdumonde. Er werd genoemd dat ik binnen 3 werkdagen gebeld zou worden door de bezorger om een afspraak te maken, maar ik werd niet gebeld. Dus daarom zelf contact opgenomen met Maisonsdumonde en er werd gezegd dat ik binnen 48 uur écht een mail zou ontvangen om een afspraak te maken. Na 48 uur, geen mail ontvangen, dus weer gebeld met Maisonsdumonde. Die gaven mij het nummer van de Belgische vervoerder. Die gebeld, die gaven mij het nummer van een nieuwe vervoerder (dat was TSN Groen), want de Belgische vervoerder hadden het al bezorgd. TSN Groen gebeld en toen kon er worden gezegd wanneer mijn bestelling zou worden bezorgd (dat kon gelukkig de dag erop meteen, maar was een week later dan de bedoeling was).

Er is via de mail vastgelegd door Maisonsdumonde dat mijn product naar mijn verdieping zou worden getild en dit was ook telefonisch besproken met TSN Groen toen ik hier zelf voor belde. De voorwaarde was dat ik zelf zou helpen en de trap niet te smal was. Bezorgers waren vriendelijk, maar wilden het pakket niet naar boven tillen omdat het te zwaar was. Daarna werd de reden dat mijn trap te smal was terwijl ik een hele standaardtrap heb voor een appartement met 1 bocht aan het einde. Halfuur met de bezorgers gepraat en 5 keer met het bedrijf gebeld voor een oplossing. Ik vond de verantwoordelijkheid bij hen liggen omdat ik al een week langer wachtte op mijn product en ik al 2 keer erachter moest gaan. Ze wilden geen verhuislift betalen, want dat zouden dan mijn kosten worden. Uiteindelijk na veel gezeur afgesproken dat het product al zou worden uitgepakt op straat en naar boven zou worden getild en dat zij de verantwoordelijkheid namen mocht het artikel (flinke) schade krijgen en ik zou over kleine krasjes niet te moeilijk doen.

Ik wil geen slecht woord doen voor de bezorgers, want ik snap dat zij voorzichtig zijn met hun rug, maar ik vind het erg vervelend dat ik in het hele proces 3 keer een verwachting krijg (wanneer het wordt bezorgd, dat er contact wordt opgenomen met mij en dat het naar de eerste verdieping wordt getild) en dat 3 keer die verwachting niet uitkomt. Wellicht ligt dit ook bij Maisonsdumonde (ik zal daar ook een review schrijven), maar de bedrijven moeten onderling maar kijken wiens verantwoordelijkheid wat is en niet de hele tijd naar elkaar wijzen zodat de klant er uiteindelijk last van heeft. Maak de verwachtingen graag goed zodat de koper weet wat hij aan toe is.

Meubel is verder wel op de uiteindelijk afgesproken tijd geleverd en ziet er verder goed uit.

Goedendag,

Bedankt dat u uw uitgebreide ervaring met ons deelt. We begrijpen dat het erg vervelend is geweest dat de verwachtingen rondom de levering meerdere keren niet zijn uitgekomen.

De vertraging in de levering naar ons toe is helaas iets waar wij als transportbedrijf niets aan kunnen doen. Wij kunnen pas een bezorgafspraak met de klant inplannen zodra wij de bestelling daadwerkelijk van het bedrijf hebben ontvangen waar u de goederen heeft gekocht. De door Maison du Monde gecommuniceerde levertijd richting u ligt daarmee buiten onze invloed.

Wat betreft het naar boven brengen van het meubel, begrijpen we dat dit voor u een teleurstelling is geweest. Wel zijn onze bezorgers gebonden aan veiligheidsrichtlijnen rondom het tillen van zware goederen.

We vinden het fijn om te lezen dat het meubel uiteindelijk op het afgesproken moment is geleverd en dat de bezorgers vriendelijk zijn gebleven. Uw feedback over de communicatie en de ontstane verwachtingen nemen we uiteraard mee.

Op tijd

Op tijd, snel geregeld, verpakking meegenomen.

Goedendag,

Bedankt voor de vijf sterren review. Goed om te lezen dat alles soepel verlopen is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele duidelijke track and trace…

Hele duidelijke track and trace methode. Je kunt ze via een digitale kaart volgen. Heel handig, aangezien de bezorgtijd nog een beetje kan schuiven. Komt ook omdat ze een tijdslot geven van een half uur, wat heel fijn is. Zo hoef je niet speciaal heel de ochtend of middag thuis te blijven.

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat de track & trace goed bevallen is. Wij proberen hiermee naar de klant zo duidelijk mogelijk te communiceren welke tijd wij verwachten te bezorgen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aardige bezorgers die je op de hoogte…

Aardige bezorgers die je op de hoogte houden via sms van bezorgtijd. Hebben de zware pakketen via de voorstraat door het huis in de tuin geleverd.

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te lezen dat u de levering zo fijn heeft ervaren.

Super vriendelijke bezorgers

Super vriendelijke bezorgers!
Nette communicatie...

Ben zeer tevreden er over!

1 de agosto de 2026

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat de bezorgers vriendelijk en netjes hebben geleverd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

netjes en goed afgeleverd ,ze waren op…

netjes en goed afgeleverd ,ze waren op tijd, je wordt op de hoogte gehouden waar ze zijn. top

Goedendag,

Wij bedanken u voor de positieve review. Fijn om te lezen dat alles naar wens verlopen is.

Team TSN Groen.

De mannen werkte snel

De mannen werkte snel, waren heel beleeft en hebben met ze tweeën alles naar boven gedragen (ik woon op de 3e etage met geen lift tot beschikking)

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Fijn dat de bezorgers alles netjes naar boven hebben getild.

Complete efficiency

Complete efficiency

Goedendag,

Bedankt voor de review! Goed om te lezen dat de levering goed verlopen is.

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd. Goed van tevoren aangegeven welk tijdslot. Vriendelijke bezorgers.

Goedendag,

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de bezorgers de levering naar wens hebben uitgevoerd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het begon goed, maar...

Het begon goed. Werd keurig 20 minuten voor aankomst gebeld.
M'n blijheid sloeg al snel om in ongeloof toen 2 medewerkers m'n bank in mn voortuin dumpten. 3 grote zware (want elektrische onderdelen) dozen.
Stond m'n deur open te houden, toen ze weg liepen met de woorden "de mazzel".
Serieus?
Er staat bij de leveringsvoorwaarden toch duidelijk over de drempel.
Nooit had ik deze zware dozen naar binnen gekregen. Ook oa door mn handicaps. Hoe dan?

Als antwoord kreeg ik van de jongeman, die duidelijk geen bal zin in z'n werk had, op onbeschofte toon te horen dat als ik het vriendelijk vroeg ze de dozen bij Gods gratie binnen zouden zetten. Uiteindelijk werden ze over de houten vloer gesleept, terwijl ze hondjes bij zich hadden. Was m'n vloer zoveel blijer mee geweest.
Afijn, enorm bedankt voor de service maar vooral voor de klantvriendelijkheid...not. Jullie (ijs) koffie heb ik door de wc gespoeld. Jammer hoor. De mazzel!

Goedendag,

Wat vervelend om te lezen dat de bezorging zo is verlopen. Dit is absoluut niet de service en klantvriendelijkheid die wij willen bieden, en we balen hier dan ook enorm van.

Onze bezorgers horen de order netjes over de drempel te leveren en we vinden het erg jammer om te lezen hoe dit bij u is verlopen.

Mocht er schade aan uw vloer zijn ontstaan door het naar binnen slepen van de dozen, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We kijken graag samen naar een passende oplossing.

Zou u ons daarnaast een e-mail willen sturen met j uw ordergegevens? Dan kunnen we precies achterhalen om welke levering het gaat en dit intern op een passende manier met de betreffende bezorgers bespreken. We nemen jouw ervaring serieus en willen hier graag van leren. U kunt de mail sturen naar info@tsngroen.nl

Nogmaals onze excuses voor de vervelende ervaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, komen afspraken na, informeren je tijdig en goed en ook de levering gaat conform planning.

Goedemorgen,

Bedankt voor de positieve review.

Goede bezorging. Top

De informatie en bezorging liep allemaal correct.
Vriendelijke bezorger.

Goedemiddag,

Bedankt voor het schrijven van de review. Fijn dat alles naar wens is verlopen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over TSN Groen!

Perfecte communicatie over de tijd van levering. Aardige bezorgers, ik ben zeer tevreden!

Goedemiddag,

Bedankt voor het schrijven van de review. Fijn dat u onze bezorging zo positief heeft weten te ervaren!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfect en op tijd bezorgd

Perfect en op tijd bezorgd. Terwijl appartement wegens bouw moeilijk te bereiken is. Ga zo door

Goedemiddag,

Bedankt voor het schrijven van de positieve review. Goed om te lezen dat de bezorging naar wens is verlopen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het artikel werd netjes bezorgd

Het artikel werd netjes bezorgd. Het was een zware tafel en ze hebben ons goed geholpen. Ze zouden 30 minuten van tevoren een sms sturen dat ze eraan kwamen. Dat werd een telefoontje 3 minuten van tevoren.

Goedemiddag,

Bedankt voor het schrijven van de review. Ik zal de bezorgers attenderen op het feit dat ze eerder moeten bellen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte bezorging wordt aangebeld…

Slechte bezorging wordt aangebeld product bij de deur gezet en heel gauw weer weg.
En alles beschadigd

Goedendag,

Wat vervelend om te horen dat u levering op deze manier is bezorgd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook is het erg jammer dat de producten beschadigd zijn aangekomen. U kunt met ons contact opnemen via info@tsngroen.nl. Wij helpen u dan graag verder.

Afspraak is afspraak

Duidelijke communicatie, afspraak is afspraak. Vriendelijk personeel.

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u de bezorging zo fijn heeft ervaren.

Team TSN Groen

8 consejos para escribir buenas reseñas.