Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle service. Goede informatie over de bezorgtijd. Deze was live te volgen. Het pakket werd afgeleverd op de door mij gewenste plek. Alleen geen telefoontje gehad van tevoren en vergeten de verpak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele duidelijke track and trace methode. Je kunt ze via een digitale kaart volgen. Heel handig, aangezien de bezorgtijd nog een beetje kan schuiven. Komt ook omdat ze een tijdslot geven van een half u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke gasten!.. zelfs met deze hitte 30+ geleverd tot achter in de tuin. Ook qua locatie continu op de hoogte gehouden icm verwachte levertijd

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks extra problemen bij de aflevering hebben de bezorgers fantastisch werk geleverd door te zorgen dat de spullen toch op hun plek kwamen. Het hele proces was goed te volgen, korte lijnen. Veel co... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de transporte de carga
  2. Servicio de logística

Escrito por la empresa

Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Escribir una opinión

Snel en goed.

Snel en goed.

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen.

Vriendelijke jongens

Vriendelijke jongens , snel en netjes afgeleverd

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat de bezorgers vriendelijk en netjes te werk zijn gegaan.

Goede communicatie, behulpzame bezorgers

Goede communicatie, keurig op tijd en nette en behulpzame bezorgers.

Goedendag,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat de bezorgers netjes en behulpzaam te werk zijn gegaan.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product compleet beschadigd

Product compleet beschadigd. Dressoir overal ingedeukt.

23 de julio de 2026

Bedankt voor de review.

Vervelend dat uw bestelling met schade is geleverd.

Voor retournering of omruiling kunt u contact opnemen met de winkel waar het product is besteld.

Excuses voor het ongemak,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele duidelijke informatie over levering.

De dagen vooraf werd via mail heel duidelijk het verloop van de levering vermeld. De dag ervoor een tijdsbestek en op de dag zelf werd de tijd nog preciezer aangegeven. Je kon zelfs de vrachtwagen volgen. De mannen waren vriendelijk en hebben het pakket netjes op de plek neergezet.

23 de julio de 2026

Bedankt voor uw bericht.

Fijn om te horen dat uw ervaring met onze bezorgdienst naar wens is verlopen.

Zeer goede communicatie

Zeer goede communicatie even een berichtje een half uur voor de aankomst tijd vriendelijke chauffeur en bijrijder helemaal top.

Bedankt voor uw bericht.

Fijn om te horen dat de communicatie en levering naar wens zijn geweest.

Top top top!

Goede communicatie en een snelle levering!

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van de review!

👌👌👌👌

Aardig en mooi op tijd

Bedankt voor de review!

Wij zijn tevreden

Wij zijn tevreden. Bank was op tijd en in goede conditie geleverd.

13 de julio de 2026

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Onze eerste ervaring was super de tweede absoluut niet

Onze eerste ervaring was super, deze keer niet.
De bezorger stond al met met het pinapparaat klaar toen hij aan belde en er moest nog uit geladen worden.
Het betrof een bed en hat aangegeven dat het naar boven moest, maar dat waren ze blijkbaar vergeten te lezen.
Door een lastige draai in de trap kregen ze het niet naar boven, maar deden ook geen enkel moeite om het verder te proberen( nee het paste niet en waar moesten ze het neerzetten?).
Heren waren ook niet vriendelijk, maar leken het vooral ook lastig en teveel moeite te vinden.
Heren waren snel weer weg.
Een totaal ander beleving dan de levering een week eerder!

12 de julio de 2026

Bedankt voor het achterlaten van de review.

Vervelend dat de tweede levering niet naar verwachting is verlopen en de bezorgers onvriendelijk en niet meedenkend waren.

We ontvangen graag meer informatie over uw bestelling zodat wij kunnen meekijken naar hoe de levering is verlopen en dit kunnen bespreken met de betrokken bezorgers. U kunt ons dit toesturen via info@tsngroen.nl.

Excuses voor het ongemak,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je weet precies hoe laat ze komen. Je hoeft niet een hele dag thuis zitten wachten.

De avond voor de bezorging krijg je een indicatie van de bezorgtijd (bandbreedte twee uur). De dag zelf wordt heel nauwkeurig aangegeven hoe laat de bezorger er zal zijn. Ongeveer een half uur van te voren krijg je een berichtje. Top dus!

Bedankt voor de review.

Fijn om te horen dat de levering en communicatie naar wens zijn verlopen.

Prima bezorgdienst

Prima bezorgdienst, duidelijke communicatie, vriendelijke bezorgers

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van de positieve review!

Betrouwbare service

Nette mannen, goed op tijd en keurig op de juiste plek afgeleverd

Bedankt voor de review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne ervaring met deze vervoerder

Fijne ervaring met deze vervoerder. Netjes op de afgesproken tijd, belletje vlak voordat ze er zijn, vriendelijke bezorgers en wil en er meedenkend als er iets gewijzigd moet worden. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Goedemiddag,

Bedankt voor de positieve review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

TSN groen komt z'n afspraken na, fijne klant contact relatie na behandeling van een klacht. TSN helemaal okay!!

Bezorging op tijd dat was allemaal prima alleen moest ik de bezorgers 50 euro extra betalen voor uitpakken en plaatsen van de bank, Volgens TSN groen is dit zeker niet de bedoeling, er mag nooit om geld gevraagd worden mits anders afgesproken met TSN, zij hebben dit met mij heel netjes opgelost, communicatie was ook uitermate positief dus ik kan TSN met gerust hart aanraden!!

Bedankt voor het achterlaten van de review.

We vinden het zeer kwalijk om te horen dat de bezorgers u hebben laten betalen tijdens de levering. Wij zullen dit direct intern onderzoeken en passende maatregelen worden genomen.

Zou u ons een mail willen sturen met alle relevante informatie over uw levering. Dit kan via info@tsngroen.nl.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, we zien uw mail graag tegemoet.

Naar wens

Zeer vriendelijke bezorgers. Pakket naar behoren afgeleverd.

Veel complimenten!

Ondanks extra problemen bij de aflevering hebben de bezorgers fantastisch werk geleverd door te zorgen dat de spullen toch op hun plek kwamen. Het hele proces was goed te volgen, korte lijnen. Veel complimenten!

Goedemorgen,

Bedankt voor de positieve review.

Goed om te horen dat er ondanks complicaties toch naar wens is geleverd!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet gebeld voor levering.

In de mail staat dat ik word gebeld voordat de chauffeur bij ons aanwezig is. De chauffeur staat vervolgens voor de deur bij een kluswoning zonder te bellen. Wij worden gebeld en geven aan dat wij er met 5 minuten zijn. Toen ik aan kwam rijden reden de chauffeurs al weg.

Ik kwam de chauffeurs tegen in de straat en die zeggen dat ze niet meer terug gaan rijden maar verderop in de straat het pakket van 50kg neer kunnen zetten. Hele slechte service.

Bedankt voor de review.

Vervelend om te lezen hoe de levering is verlopen, wij kijken graag mee naar hoe dit is verlopen. Zou u ons via de mail van meer informatie kunnen voorzien, dit mag via info@tsngroen.nl.

Wij zullen dit met de betrokken bezorgers oppakken om dit in de toekomst te voorkomen.

Onze excuses voor het ongemak en zien uw mail graag tegemoet.

Team TSN Groen

8 consejos para escribir buenas reseñas.