Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min mand har fået en bluse i gave, tager til uniQglo på Fisketorvet hvor jeg gerne vil have pengene retur så han kan finde noget en anden dag. Men ifølge deres kasse system er det kun muligt at fø... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Il s'agit d'une commande par internet : un article (un t-shirt) était tout simplement manquant, l'étui censé le contenir était vide. Le reste de la commande était bien conforme. Le carton n'était appa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har købt mindst 10 stykker tøj fra Uniqlo det seneste halve år, og har ikke oplevet nogen former for kvalitetsproblemer. Faktisk synes jeg at kvaliteten har været meget højere end andre fast fashi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Am făcut o comandă pe 12.12.2023.Am plătit cu PayPal, plata acceptată de banca emitenta a cardului.Am așteptat câteva zile și când am trimis un e-mail mi s-au cerut date suplimentare.Mi-au răspuns că,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa para hombres
  3. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Uniqlo Co., Ltd.

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds

Jeg har bestilt en jakke til min datter d.7/6-24. Jeg var meget betænkelig pga. anmeldelserne, men da jakken var sat ned tog jeg chancen.
De skrev til mig at den ville komme den 13/6, men jeg kunne allerede hente den d. 11/6.
Jeg er super tilfreds med både jakken og at jeg fik den så hurtigt.

11 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet og forretningen anderkender ikke kvalitetsproblemer.

Købte en trøje i Merinould, som var slidt igennem albuen på kun 2 måneder. Forretningen anderkendte ikke reklamationen fordi det var midt på strikket det var hul. Det skulle være en søm det var gået op, ellers betragtede de det som en følge af den måde jeg have brugt den på, eller at jeg havde revet hul på noget spidst eller skarpt. Tråden var slidt over.
Det er muligvis merinould trøjen er lavet af, men det er den ringeste kvalitet det kan opdrives, der sælges til priser som om det var ordentlig. Jeg vil aldrig købe deres produkter igen.

27 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt ekstraordinær dårlig oplevelse.

Helt ekstraordinær dårlig oplevelse.
Jeg køber et par bukser som jeg, efter at være kommet hjem, ligger mærke til der er en plet på.
Da jeg vil bytte dem nægter medarbejderen at tage dem retur og siger at det er deres "policy". Samme medarbejder nægter at føre bevis for sin påstand om denne politik.
Jeg holder ved og medarbejderen finder en manager der hævder at de kan se på overvågningen at bukserne var rene da jeg købte dem, hvorfor det altså må være mig selv der har snavset dem til. Igen uden at føre bevis.
Bukserne blev indleveret med mærke og med kvittering for køb under en uge forinden.
Det er enormt ærgerligt at Uniqlo ikke værdsætter kundeoplevelsen mere, da deres produkter og priser faktisk er meget rimelige.
Pas meget på med at handle her.

22 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringe kvalitet tøj, overpriced for Kina kvalitet, tager ikke varer retur

1. Langsommeligt returproces hvor man skal vente for evigt pa at få sine penge retur.
2. Endnu værre - dårlig kvalitet tøj som man ikke kan returnere. Jeg købte en dun jakke til 1300 kr som er hverken vand- eller smudsafvisende og ligner l***t når man har haft den på 2,3 gange. Jeg vil returnere den fordi den ikke kan leve op til at være en jakke man har på udenfor. Desuden suger den alt regn til sig og man bliver gennemblødt. Sendte billeder, forklaringer i flere omgang og blev flere gange afvist. Er så ked af at jeg brugte så mange penge på noget ubrugeligt.
Synes der er svinsk at sælge så ringe kvalitet og så påstå at alt er som det skal være. Hold jer væk og køb hellere H&M

27 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt en jakke med betaling gennem…

Har købt en jakke med betaling gennem Klarna. Jeg sendte jakken retur med det samme og betalte derfor ikke regningen. Men nu snart 5 mdr bliver jeg ved med at få rykkere med manglende betaling, selv om jeg har skrevet til både Klarna og UNIQLO, men jeg får ingen tilbagemelding fra nogle af dem😡😡

7 de noviembre de 2023

Meget utroværdig

Meget utroværdig. Har nu ventet 6 uge på at få mine penge retur. Har mailet, skrevet med chat bot og deres meget dårlige kundeservice mange gange. De lover g lover, men der sker ikke noget. Handler aldrig der igen

30 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har intet at udsætte på deres varer…

Jeg har intet at udsætte på deres varer som har været fine og som er ankommet hurtigt..
Desværre skulle noget returneres og de modtog pakken d. 29. december. Dags dato (25. Jan.) har jeg stadig ikke modtaget penge retur trods lovning om det flere gange.. Og desværre har jeg en retur pakke mere på vej til dem (inden jeg vidste hvor svært det er at få pengene retur)! Samlet set drejer det sig om ca 900 kr...
Jeg handler der aldrig igen!!
Ordrenr. A055872100 og A057056666

25 de enero de 2024

DÅRLIG SERVICE

Dårligste kundeservice i deres butik på Strøget. Jeg har fået en julegave som jeg ikke kan bytte, da der ikke var byttemærke på.

15 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordre A056041884/jeg returnede en jakke…

Ordre A056041884/jeg returnede en jakke 14.12.2023 og har skrevet med jeres kundeservice som ville skrive til mig da de skulle undersøge nærmere hvorfor jeg ikke er refunderet endnu-jeg hører intet og jeg synes det er problematisk at I ikke er til at få en afklaring med.Jeg kommer aldrig at handle i Uniqlo igen

14 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Normalt skriver jeg aldrig anmeldelser

Normalt skriver jeg aldrig anmeldelser. Men denne gang bliver jeg simpelthen nødt til det. For ligesom mange andre, så har jeg heller ikke fået mine penge retur og jeg sendte altså varen retur d. 10 december. Jeg er nu i gang med at have kontakt med dem for anden gang, og de virker simpelthen helt uduelige i deres kundeservice. Jeg har bestilt gennem klarna, og risikerer nu at få rykkere på 100 kr. for en vare de har modtaget for længe længe siden.
Vil virkelig aldrig råde folk til at købe noget fra deres hjemmeside hvis de er usikre på købet. Umuligt at få pengene retur i hvert fald.

10 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Guide til at få pengene retur

Frygtelig oplevelse! Jeg købte en vinterjakke, sendte denne retur og konstaterede som alle andre at du skal have tålmodighed for at få dine penge tilbage. De MODTOG min pakke d. 13/12 og jeg har d.d. (9. januar) fået pengene retur.

Her er hvordan jeg inden for en uge fik sat skub i tingene - håber det hjælper andre.

1) Lad vær med at tro på deres deadline på 15 dage - skriv med det samme i kan se at de har modtaget pakken. Havde jeg gjort det havde jeg sikkert haft pengene for længe siden.

2) Tag udelukkende kontakt med deres live chat, herunder er åbningstiderne

Åbningstider for livechatten:
Man - Fre: 10 - 17:30
Lør + Søn: 11 - 18

Skriv til dem hver dag ind til du har mailbekræftelse på en manuel refund request.

3) Når du har modtaget bekræftelsen har du mailkontakt og kan svare tilbage med at du kræver en status på den (Der kommer nemlig ikke den bekræftelse de lover)

4) Bekræftelsen burde komme nogenlunde hurtigt herefter (wow) og så går der et par dage før du kan se pengene på kontoen.

Håber ovenstående kan hjælpe andre. Læser du denne før du handler vil jeg råde til at bruge PayPal - her har du vist lidt mere sikkerhed hvis nu varen slet ikke dukker op.

9 de enero de 2024

Ingen penge retur

Jeg sendte en jakke retur, men får ingen penge retur på trods af jeg har kontaktet dem og ventet længe. Jeg får mange mails fra deres mail-robot der lover at undersøge sagen.

4 de enero de 2024

Ingen reklamationsret

Købte nogle chealsea boots fra Uniqlo, som jeg fik leveret i slutningen af oktober 2023. D.19. december finder jeg så ud af, at den ene sko er flækket i bunden og der siver vand ind. Jeg klager til Uniqlo og får hurtigt svar - de mener ikke det er en fabrikationsfejl. Her står jeg så med et par sko, som jeg har kunnet bruge mindre end to mdr, som der bare kan smides ud i skraldespanden.

21 de diciembre de 2023

Elendig oplevelse

Vi returnerede en jakke d. 28. november og her en måned efter, har vi stadig ikke fået vores penge retur! Vi har været forbi butikken i København, som henviste os til en mail-adresse. Vi har skrevet til denne mail flere gange, men ingen af vores mails er blevet besvaret. Vi er ikke lykkes med at finde et telefonnummer og er nu endt med at lave en indsigelse hos banken på betalingen. Det er til dato den DÅRLIGSTE oplevelse, vi NOGENSINDE har haft med et køb på internettet, og vi kan derfor kun anbefale ALDRIG at købe noget hos Uniqlo - der er så mange andre net-butikker med lige så gode varer, hvor bestilling, betaling og eventuel returnering fungerer rigtig godt.

29 de diciembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.