Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min mand har fået en bluse i gave, tager til uniQglo på Fisketorvet hvor jeg gerne vil have pengene retur så han kan finde noget en anden dag. Men ifølge deres kasse system er det kun muligt at fø... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Il s'agit d'une commande par internet : un article (un t-shirt) était tout simplement manquant, l'étui censé le contenir était vide. Le reste de la commande était bien conforme. Le carton n'était appa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har købt mindst 10 stykker tøj fra Uniqlo det seneste halve år, og har ikke oplevet nogen former for kvalitetsproblemer. Faktisk synes jeg at kvaliteten har været meget højere end andre fast fashi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa para hombres
  3. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Uniqlo Co., Ltd.

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Trods det at returvaren er ankommet til der lager, komme pengene ikke retur.
Har rykket flere gange for dem, og skal udfylde samme formular hver gang og modtager til sidst samme bedsked. "Denne gang skal jeg personlige sørge for at du får dine penge retur". Trods det at der er gået snart 2 måneder, har jeg stadig ikke modtaget mine peneg for returvarene. Helt elendligt.

28 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Am făcut o comandă pe 12.12.2023.Am…

Am făcut o comandă pe 12.12.2023.Am plătit cu PayPal, plata acceptată de banca emitenta a cardului.Am așteptat câteva zile și când am trimis un e-mail mi s-au cerut date suplimentare.Mi-au răspuns că,nu există nici o comandă pe numele meu.Le-am cerut să -mi restituie banii și nu mi-au mai răspuns.

12 de diciembre de 2023

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, ingen info om ankomsttid, meget lang kø ved afhentning. Får indtryk af at de er fuldstændigt ligeglade med deres kunder!!

20 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I am extermely Sorry about my missing…

I am extermely Sorry about my missing or disappeared parcel from uniqlo. Not only do i need to investigate where my parcel is with PostNord for 2 weeks before you react. Now uniqlo are rechecking to verify my creditability. Sorry to say but i will never buy at uniqlo webshop as Long as PostNord is your currier. Most lousy experience ever.

20 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varer kommer aldrig frem - rent tyveri

Update 21-12-3023:
Vedr ordre nr. A056655213.
Stadig ingen opdateringer. @uniqlo chat service er ikke brugbart. Alverdens dårlige undskyldninger og historier der vist ikke havde meget at gøre med sandheden. Først fik jeg oplyst at min pakke var forsinket grundet særlige omstændigheder, som der i øvrigt ikke kunne gøres rede for, dernæst kunne chat medarbejderen pludselig se at min pakke var på vej - heller ikke her kunne det nærmere verificeres, og et link på den påstand kunne jeg ikke få.
@Uniqlo hvis jeg ikke får en update på min ordre med en overskuelig tidshorisont eller mine penge retur - Anmelder jeg Uniqlo til Forbruger Ombudsmanden for vildledende markedsoplysninger og tyveri.

Jeg bestilte den 14 december. 15 december får jeg besked om at min pakke er registreret hos Post Nord. Siden er intet sket. Pengene er trukket!!
Jeg har prøvet at bruge diverse link fra min beskæftigelse mail, men dine anmodninger bliver sendt til Uniqlo USA og bare oplyser at de ikke kan hjælpe( de kunne måske tænke selv og sende min forespørgsel videre).
Det er 2 gang jeg prøver at bestille hos Uniqlo. Samme bøvl hver gang. Pengene bliver trukket men de bestilte varer kommer ikke frem. Rent tyveri.

19 de diciembre de 2023

Hold jer fra Uniqlo..

Hold jer fra Uniqlo..
Bestilte varer 3. December, pengene trukket 12. December.. 18. December stadig ingen pakke.
Ringede til dem, en meget dårlig forbindelse, kunne ikke forstå meget af, hvad der blev sagt..

18 de diciembre de 2023

Forfærdelig kundeoplevelse

Samme som mange andre - pengene trukket, ingen pakke, dårlig kundeservice. Nu siger den ene medarbejder, at pengene kommer retur efter 3-5 dage, mens den anden siger op til 14 dage. Og de mener hele tiden jeg skal vente på pakken kommer retur til dem før de vil give mig pengene retur for en pakke, som jeg aldrig har modtaget. Elendig kundeservice.

15 de diciembre de 2023

Dårligste oplevelse nogensinde

Pengene er trukket og de har skrevet for 8 dage siden at varen er sendt, men fragtfirmaet har aldrig modtaget varen. De bliver ved med at sige at de lige skal undersøge det og vil vende tilbage med et svar, men der sker ingen ting. Nu ønsker jeg så at annullere min ordre, men det kan de heller ikke i kundeservice. De er hurtige til at svare på deres chat, men kundeservice teamet kan ikke hjælpe alligevel. Nu har jeg fået besked om at de først om 3 dage kan give mig besked på om varen sendes eller jeg kan annullere ordren…

17 de diciembre de 2023

Ingen vare / dårlig service

Jeg købte vare d. 4. december. D. 8. december får jeg mail om at varen er shipped, men når jeg tracker den der kun oprettet porto. Den er ikke afsendt. Pengene er trukket. Det er næsten umuligt at få hjælp. Der er en dårlig chat og et telefonnummer, der er så godt gemt at det næsten er umuligt at genfinde på deres hjemmeside. Jeg talte med medarbejder d 13., men der er ikke sket noget i sagen. Nu kan jeg ikke gennemskue hvordan jeg får mine penge igen, fordi manglende levering ikke er en mulighed i deres systemer.

16 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer fra dette firma

Har bestilt 3/12, pakken stadig ikke afsendt her 15/12, men pengene er sjovt nok trukket. Ingen kundeservice at kontakte, lad være med at handle her.

15 de diciembre de 2023

Håbløst

Håbløst

bestilte en pakke 1 Dec.
12 dec stadig ikke afsendt fra deres lager.
Tålmodigheden med deres "svært Gemte kundeservice " dårlig forbindes .... HOLD JER VÆK FRA DERES ONLINE DEL......

Har annuleret købet, da man ikke kan få garantier for levering inden jul. ALDRIG MERE UNIQLO

12 de diciembre de 2023

Forfærdelige returregler .

Forfærdelige returregler .. Jeg henvendte mig i butikken på Strøget for at returnere. Fik oplyst at det kunne man ikke, og jeg skulle gå ind på min ordrebekræftelse og få en returlabel der. Det gjorde jeg og fik afsendt pakken .. her 8 dage senere er der intet registeret. Hverken modtagelse el pengene retur. Jeg har efterlyst den i deres "kundeservice" som åbenbart ikke eksistere mere. Man bliver vidre henvist til Narvar Support, et fuldstændigt håbløst og UOVERSKUELIGT site hvor der er mægder af tekst at læse, og man mister hurtigt tålmodigheden. Lad være med at købe med mindre du er helt sikkert på du ikke skal returnere...

10 de diciembre de 2023

ALDIG KØB DER FRA

Jeg købte en jakke der fra og lige så snart jeg begynder at brugen den og det regenter og sner så kommer der skjolder og pletter over det hele.
Derfor vaskede jeg den i hånden som der står og den blev bar grimmer der er skjolder OVER ALT!

Vi skrev med en chat boy og derefter en eller anden rigtig person.
OG DET TAGER 1000 år og en krig.
De vil havede billeder af alt de skal fx have billeder af den lille seddel der sidder inden i jakken det mærke der er i nakken o.s.v.
Man kan tydligt mærke at dem man skriver med ikke har stør på noget som helst.

Virkelig dårlig oplevelse

8 de diciembre de 2023

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. De bytter ikke en ubrugt trøje, hvor et barn har taget mærkaten af men der fortsat sidder et klistermærke på, og man kan se, at den ikke er brugt. Dont go there!

7 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Udsolgt 9 ud af 10 gange er for ringe!

Jeg tror, at 9 ud af 10 gange jeg går online på Uniqlos hjemmeside, så er der udsolgt af de 2 varer jeg plejer at købe nemlig Airism v-neck og Airism crew neck undertrøjer. Det er helt vildt, at de ikke kan finde ud af at følge med efterspørgslen. Pris/qvalitet er faktisk enormt god, men det hjælper jo ligesom ikke noget, eftersom jeg 9 ud af 10 gange må logge ud af deres hjemmeside uden at have haft chancen for at købe. I øvrigt er der ingen kundeservicetelefon. Det er træls, men jeg er afhængig af deres undertrøjer.

1 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Does not pay refund for return

My return has been delayed for almost a month. Customer service is very poor- provide you with mismatching information and false promises. Horrible quality and sizes are not correct. Please keep away from this company - you will never get refund for your items bought online and the clothes quality is not the best.

30 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.