Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min mand har fået en bluse i gave, tager til uniQglo på Fisketorvet hvor jeg gerne vil have pengene retur så han kan finde noget en anden dag. Men ifølge deres kasse system er det kun muligt at fø... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Il s'agit d'une commande par internet : un article (un t-shirt) était tout simplement manquant, l'étui censé le contenir était vide. Le reste de la commande était bien conforme. Le carton n'était appa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har købt mindst 10 stykker tøj fra Uniqlo det seneste halve år, og har ikke oplevet nogen former for kvalitetsproblemer. Faktisk synes jeg at kvaliteten har været meget højere end andre fast fashi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Am făcut o comandă pe 12.12.2023.Am plătit cu PayPal, plata acceptată de banca emitenta a cardului.Am așteptat câteva zile și când am trimis un e-mail mi s-au cerut date suplimentare.Mi-au răspuns că,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa para hombres
  3. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Uniqlo Co., Ltd.

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Tak for god service

Bestilte en jakke hos Uniqlo efter lidt betænkningstid med flere dårlige anmeldelser. Fulgte den hver dag flere gange om dage på Track & Trace - uheldigvis var det PostNord der skulle levere pakken...ALDRIG mere PostNord ;-( Flere gange blev der skrevet at pakken var på vej. Jeg tror egentlig ikke der er Uniqlo´s skyld de skal bare finde en anden leverandør. Pakken nåede aldrig frem til mig men tilbage til Uniqlo. Jeg kontaktede dem på chat og skrev med Marjorie som undskyldte at de desværre ikke kunne sende pakken igen men at hun ville sørge for at jeg hurtigt fik mine penge retur da hun kunne se pakken var på vej retur til dem. Er par dage efter fik jeg en mail fra Uniqlo som undskyldte mange gange at pakken ikke var nået frem og som ville tage fat i PostNord for at finde ud af hvad der var gået galt. Alt dette ca. 14 dage efter jakken blev bestilt. Mine penge er retur på kontoen igen og en tilsvarende jakke er fundet i Zara.Tak til jer i Uniqlo for super fin service. Ps. PostNord svarede så først på min mail et par dage efter jeg havde fået mail fra Uniqlo vedr. tilbagebetaling. Total dårlig service af PostNord :-(

23 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De skjuler at nogle produkter kan ikke returneres

Nogle produkter kan ikke returneres, h ikke kun står skrevet meget diskret på hjemmesiden. Jeg kan forstå at undertøj ikke kan returneres - men hvorfor kan en bluse ikke returneres? Nu står jeg med 400 kr varer som jeg ikke kan returnere, selvom de er udsolgte på hjemmesiden

23 de noviembre de 2023

Kvalitet og service

Pris og kvalitet hænger ikke helt sammen og meget dårlig service. De er ekstrem lang tid om at returnere penge for tilbage sendte varer selv om de skriver 3-5 dage og det er umuligt og skrive til dem med andet end standard spørgsmål som de selv har defineret.
Jeg har ikke modtaget mine penge endnu!
Jeg skal aldrig handle der igen.
I disse moderne tider kan det kun være et bevist valg og behandle kunderne sådan!!!

17 de noviembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Laaaaaaaang retur:-(

Tøjet er faktisk fint nok, men det er virkeligt ærgerligt at Uniqlo skal bruge 3 uger på at tilbageføre penge ved retur - det skal man ihvertfald være opmærksom på ved online køb som kunde.
Jeg køber nok ikke fra webshoppen igen af den årsag desværre.

9 de noviembre de 2023

Ingen levering !

Bestilte en jakke til min datter d. 20/10 med click & collect på Strøget. D. 25/10 blev pengene trukket på min konto 1299 kr., men har aldrig fået en mail eller SMS med levering. I dag d. 13/11 var jeg forbi Strøget og jakken var der ikke! Ekspedienten bekræftede at ingen mail var sendt. Jeg vil gerne have pengene retur ASAP!!

13 de noviembre de 2023

Hold jer fra dem

Hold jer fra dem!
Bestilte en jakke til min datter. Returnerede den igen da pris og kvalitet ikke hænger sammen.

Jeg har brugt min Klarna konto ift betaling. De har modtaget mine returnerede varer den 21 okt, men de har stadig ikke returneret betalingen. Jeg har haft kontakt med deres engelsk talende kundeservice, som ville hjælpe, men på trods af det er intet sket. Jeg anbefaler dem ikke.

12 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var i tvivl om jeg turde bestille…

Jeg var i tvivl om jeg turde bestille da jeg havde læst om en masse dårlige oplevelser ifbm returnering. Jeg bestilte selv et par bukser i to forskellige størrelser og ville returnere det par som jeg ikke beholdte. Det var nemt at returnere og jeg har fået penge tilbage også efter mindre end en måned. Ville skrive det herinde hvis der var andre der var skeptiske.

5 de noviembre de 2023

Alt gik godt :)

Var lidt bekymret for at skulle købe en dyr vinterjakke til vores datter, efter at have læst anmeldelserne her på Trustpilot - men tog alligevel chancen, da den var et stort ønske - og til alt held blev pakken 5 dage senere leveret uden problemer :) Jakken passede perfekt ud fra deres mål på hjemmesiden og vores datter stor-elsker sin nye varme vinterjakke :) Fandt først bagefter ud af, at de også har en butik i Kbh. - havde jeg vidst det inden, havde jeg nok ikke turde satse på hjemmesiden - men alt gik heldigvis godt alligevel :)

19 de octubre de 2023

Aldrig igen online!

Jeg elsker UNIQLO på Strøget, deres varer er lækre og kvaliteten er god! MEN jeg kommer ALDRIG til at købe noget online hos dem igen. Jeg har returneret en vest for 14 dage siden jeg har stadig intet hørt eller fået mine penge retur. Kundeservicen er ikke-eksisterende. Super uprofessionelt!!!!

5 de octubre de 2023

Laaangsom levering

Bestiller en jakke online… dagen efter modtager jeg en mail med varen er sendt og de trækker pengene lynhurtigt… her én uge efter er jakken stadig på deres lager og afventer pickup fra deres speditør. Dette burde meldes til Forbrugerstyrelsen da det først er tilladt at trække pengene NÅR varen er afsendt!! Elendig kundeservice som blot skriver “vi undersøger…” og man hører naturligvis intet. Ufatteligt man har kunder i 2023 med sådan en service!!! Ville gerne give 0 stjerner.

15 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kundeservice og manglende retur

Jeg købte en jakke i august måned, som var for stor og returnerede den med det samme. Nu er det 6 uger siden og har stadig ikke modtaget mine penge! Der står på track&trace, at min pakke er modtaget. Jeg har haft kontakt med en chatbot to gange, som er det eneste man kan få kontakt med!!! Den har sagt, at den vil undersøge sagen nærmere, men der sker ingenting. Ufattelig og uduelig kundeservice!!! Det er sidste gang, jeg køber noget hos Uniqlo!

7 de octubre de 2023

Jeg bestilte en jakke

Jeg bestilte en jakke, som desværre var for lille. Sendte den straks retur, da butikken ikke giver penge tilbage, og man derfor skal sende det tilbage til online shoppen, ufattelig dårlig service, når de har en fysisk butik. Jeg bestilte den rigtige str, og har fået den. De har så også trukket 2 x
1299 kr. Har intet hørt om min returnering, eller mine penge???
Det er sidste gang jeg handler her!!!

2 de septiembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.