Købte en keyfinder, og fik samtidig en anden af min datter. Kontaktede kundeservice og var i dialog med Casper Sabir. Jeg må sige at jeg ALDRIG har fået en så udsøgt, venlig og imødekommende kunde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Helt igennem et gennemført produkt. Er super glad for min nye trådløse oplader fra Upström, som kombinerer lækkert design, kvalitet og bæredygtighed. Dejligt at også folk indenfor elektronik branchen... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Østergade 24, 8883, Gjern, Dinamarca
- Info@upstrom.dk
- upstrom.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super fedt produkt og super fed…
Super fedt produkt og super fed service! Tilmed miljøvenligt! Kan kun anbefale Upström.

Imponerende og smukt produkt
Virkeligt nogle dejlige produkter, som er pæne at have liggende fremme. Alene indpakningen er imponerende. Jeg købte den store udgave i sandfarve. Farven er præcist, som jeg forestillede mig (det kan nogle gange snyde lidt på billeder). Dog er den noget lettere end jeg tænkte, hvilket er positivt 😊 Den bliver en lille smule varm, når den lader, men det virker vildt godt!! Den er alle pengene værd.

Meget tilfreds med produktet
Meget tilfreds med produktet. Har haft TO100B i snart 8 måneder, og den virker upåklageligt!

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice - havde lidt problemer med opladeren, mødte kun den bedste hjælp. Selv på en lørdag kontakte Jacob mig. Problemet er løst og jeg er så tilfreds Jeg giver de bedste anbefalinger til Upström!

Respuesta de UPSTRÖM
Dejligt design, men opladningstid skuffer mig.
Der er god og hurtig service og selve produktets kvalitet, kan der ikke klages på. Det er dejligt udført.
Opladningen er dog ikke så hurtig, som jeg havde forvente på trods af jeg har købt den anbefalede strømdel.
Sammenlignet med direkte opladning tager det dobbelt så lang tid.
Men det er nok mig, der har sat min forventninger for højt.
Min telefon er en samsung s21 ultra.
Så hvis men ikke noget imod dobbelt opladningstid er det et godt produkt.

Super lækkert produkt
Super lækkert produkt.
Har købt en Hämp oplader. Det er nok en af de pæneste og lækreste trådløse opladere der er på markedet. Der er kælet for detaljerne, og nå ja..... så lader den super godt :)

Fantastisk produkt og service
Fantastisk produkt der virkelig virker gennemarbejdet! Super lækre materialer og meget hurtig ekspedition af ordren. Well done!!!! :-)

God kundeservice - dårligt produkt
Fin levering og god kundeservice. Opladeren virker desværre meget dårlig til en iPhone 12 Mini. Den skal lægges meget nøjagtigt på laderen for at virke. Så nemmere at bruge en normal ledning på gammeldags manér. Desværre!

Super lækkert produkt
Super lækkert produkt. Super nemt at placere sin telefon på opladeren pga. designet. Mange andre producenter placere du den op opdager efter en halv time at den slet ikke oplader, da den ligge lidt forskudt

Top dollar
Virkeligt fedt produkt! Super lækkert design, bæredygtig og mega holdbart - det kunne ikke blive bedre

Lækkert produkt
Lækkert produkt og dejligt nemt at installere og bruge. Denne ønsker ville være at den var meget mindre og at man ikke behøvede så stor opladningsplade.

Nem og handy
Nem og handy - pænt design.
Der bør gøres mere opmærksom på, at det kræver noget af tlf, før den kan fungere med denne lader.
Og vil lige tilføje, at der er top service, hvis man har spørgsmål til noget.
Et godt sted at handle!

Respuesta de UPSTRÖM
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering.
Lækker trådløs oplader i lækre materiler.

Lækkert produkt
Lækkert produkt. Lækker indpakning. Fungerer rigtig godt, men husk at for at få den høje opladningshastighed så er det nødvendigt at købe en QC 3.0 lader. Almindelig Apple lader er ikke nok.

Respuesta de UPSTRÖM
Bestilte og modtog inden der var gået…
Bestilte og modtog inden der var gået et døgn. Super device!

Respuesta de UPSTRÖM
Super produkt med et bæredygtigt og stilrent design!
Lynhurtig levering af et virkeligt lækkert og funktionelt produkt. Bestilte trådløse opladere til hele familien for nogle uger siden og de har gjort vores hverdag meget lettere. De trådløse opladere kan også let betjenes af børn da der ikke skal sættes et stik i det du skal have ladet op men blot placere dit device direkte ovenpå laderen. Fem stjerner herfra!

Respuesta de UPSTRÖM
Hurtig levering, og fantastisk produkt i lækre materialer! :)

La experiencia Trustpilot