Købte en keyfinder, og fik samtidig en anden af min datter. Kontaktede kundeservice og var i dialog med Casper Sabir. Jeg må sige at jeg ALDRIG har fået en så udsøgt, venlig og imødekommende kunde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkeligt nogle dejlige produkter, som er pæne at have liggende fremme. Alene indpakningen er imponerende. Jeg købte den store udgave i sandfarve. Farven er præcist, som jeg forestillede mig (det kan... Ver más
La empresa ha respondido
Helt igennem et gennemført produkt. Er super glad for min nye trådløse oplader fra Upström, som kombinerer lækkert design, kvalitet og bæredygtighed. Dejligt at også folk indenfor elektronik branchen... Ver más
La empresa ha respondido
Lynhurtig levering af et virkeligt lækkert og funktionelt produkt. Bestilte trådløse opladere til hele familien for nogle uger siden og de har gjort vores hverdag meget lettere. De trådløse opladere k... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Østergade 24, 8883, Gjern, Dinamarca
- Info@upstrom.dk
- upstrom.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fem stjerner og skud ud til projektet!
Fra jeg bestilte, gik der ikke mange timer, før Upström sendte en besked, hvor der stod at ordren allerede var pakket. Udover at være særdeles effektive er det en fantastisk kundeservice, man bliver mødt med. Jeg har nu brugt min oplader i en uge, og jeg kan kun sige, at det er et helt igennem fantastisk produkt!
Jeg kan afsløre, at der også ligger et par opladere under juletræet i år!

Respuesta de UPSTRÖM
Flot designet produkt og hurtig…
Jeg har købt en mere til gave da den første jeg købte var helt som ønsket. Flot designet produkt som virker rigtig godt.

Smukt design
Smukt design, der passer direkte ind i kontoret.
Kunderne spørger altid ind til min trådløse oplader!
Kan klart anbefales!

Respuesta de UPSTRÖM
Hurtig levering super god service kan…
Hurtig levering super god service kan klart anbefaling herfra!

Respuesta de UPSTRÖM
Produktet er af dejlig kvalitet
Produktet er af dejlig kvalitet, flot design og samtidigt skåner det telefonen for ødelagt oplader in-put. What’s not to like?

Gode produkter
Gode produkter. Er meget tilfreds med mit køb. Hurtig lervering også. Vil helt klart købe herfra igen :)

Lækkert design
Produktet lever op til alle forventninger, totalt i orden og lækkert! Kan kun anbefale

Respuesta de UPSTRÖM
Gennemtænkt koncept og lækre produkter…
Gennemtænkt koncept og lækre produkter - 5 stjerner ⚡️

Fremragende service
Kyndig, vejledende personel, der har medvirket til et passende beslutningsgrundlag for vores køb af mobile ladestationer til hjemmet.
Vi er yderst tilfredse med den service har modtaget.

Fremragende produkt
Fremragende produkt!
Jeg har haft min TO100 i et par måneder nu og jeg er bare vild med den! Den er er lavet i en super lækker kvalitet og så oplader hurtigere end min gamle lader. 5 stjerner herfra!

Respuesta de UPSTRÖM
Super oplader i et smukt design
Super oplader i et smukt design! Lever op til alle forventninger 🙌🏼

La experiencia Trustpilot