Købte en keyfinder, og fik samtidig en anden af min datter. Kontaktede kundeservice og var i dialog med Casper Sabir. Jeg må sige at jeg ALDRIG har fået en så udsøgt, venlig og imødekommende kunde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkeligt nogle dejlige produkter, som er pæne at have liggende fremme. Alene indpakningen er imponerende. Jeg købte den store udgave i sandfarve. Farven er præcist, som jeg forestillede mig (det kan... Ver más
La empresa ha respondido
Helt igennem et gennemført produkt. Er super glad for min nye trådløse oplader fra Upström, som kombinerer lækkert design, kvalitet og bæredygtighed. Dejligt at også folk indenfor elektronik branchen... Ver más
La empresa ha respondido
Lynhurtig levering af et virkeligt lækkert og funktionelt produkt. Bestilte trådløse opladere til hele familien for nogle uger siden og de har gjort vores hverdag meget lettere. De trådløse opladere k... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Østergade 24, 8883, Gjern, Dinamarca
- Info@upstrom.dk
- upstrom.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super lækre produkter
Super lækre produkter med det flotteste design. Og så er det miljø venligt! Kan helt sikkert anbefales.

God kvalitet
God kvalitet, top-lækkert design og god service :-)

Respuesta de UPSTRÖM
Hurtig levering og rigtig lækre…
Hurtig levering og rigtig lækre produkter. 5 stjerner herfra 👏

Virkelig lækrere produkter
Virkelig lækrere produkter, hurtig levering

Trådløs bæredygtighed!
Trådløse opladere er altså ikke bare liiiige noget der fungerer for mig. De skal være smukke, fordi de ligger fremme, og så skal de kunne lade i etok tempo! Upstrøm lever op til mine forventninger! Jeg synes de er flotte, lækre og virker. Og så elsker jeg deres bæredygtige tilgang! Anbefales ❤️

Hurtig betjening og levering
Hurtig betjening og levering. Jeg bestilte torsdag, fik den fredag..
Desuden er opladeren i virkelig lækker kvalitet

Respuesta de UPSTRÖM
Super hjælpsom og hurtig service samt…
Super hjælpsom og hurtig service samt besvarelse 🤩

Respuesta de UPSTRÖM
Mega lækkert produkt i godt design
Mega lækkert produkt i godt design ! Effektiv opladning og nemt at anvende

Respuesta de UPSTRÖM
Fantastisk kundeservice og vejledning…
Fantastisk kundeservice og vejledning ift valg af produkt, funktion mv. Produktet er super velfungerende og så skader det ikke at designet er i top.

Respuesta de UPSTRÖM
Lækkert produkt! Sleek design!
Har lige fået min i dag og den er så lækker! Sleek design, sparer mig for hele tiden at finde min ledning blandt alle de andre, og top service! 6/5 stjerner herfra!

Utroligt smukt og smart produkt
Utroligt smukt og smart produkt
Er så glad for min nye TO200, i det smukke design. Kvaliteten er høj og den var i den fedeste indpakning. Tusind tak

Flot design
Her er tale om et produkt, hvor funktionalitet og design virkelig går op i en højere enhed. Specielt vil jeg fremhæve det lækre og ekslusive materiale, som produktet er lavet af. Dét - kombineret med en hurtig levering og et højt serviceniveau - giver i alt 5 stjerner herfra.

God service, godt produkt
Var så heldig at vinde en oplader, og valgte modellen TO200. Enormt hurtig forsendelse, sleek design, nem at bruge. Så tilfreds!

Lækre produkter
Jeg har købt en TO100 og en TO200 og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad min favorit del af Upström produkterne er:
Om det er det knivskarpe design, den super funktionalitet eller det bæredygtige materiale.
Jeg er super tilfreds med produkterne og servicen

Konge oplader!
Konge oplader, Brændvarm kvalitet ,Hurtig opladning og et luksuriøst design
Hvad mere kan man bede om?

Kan varmt anbefales
Helt fantastisk produkt, både kvalitets- og designsmæssigt! Kan varmt anbefales!

10/10 lækkert produkt
10/10 lækkert produkt - passer lige til skrivebordspladsen på arbejdet.
Vil stærkt anbefale :-)

La experiencia Trustpilot