Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

allways the same if the ammount is from my account i get a mail like this , looks that i always are a bad client because its every month the same !!!!!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toen Zeelandnet stopte met Highwinds ben ik op zoek gegaan naar een payserver om mijn gebruik van Spotnet te kunnen voortzetten. Hierbij uitgekomen bij UsenetDeal.com en gekozen voor een block 500 acc... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Die AGBs sind eine Frechheit - gut für das Unternehmen - das sich alle Freiheiten einräumt, schlecht für den Dummbeutel, wie mich, der, wenn auch nur für 1,98 , etwas erwirbt. Schön für das Unternehm... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

It is very easy to create an account and get online on Usenet. The data bundles are ok as are the prices. However, the transmission speed is not very constant and usually low, making downloads of... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de servicios de Internet

Escrito por la empresa

Bij Usenetdeal bieden we premium usenet services vanaf slechts €1,69 per maand. Of u nu op zoek bent naar snelle downloads, veilige verbindingen of onbeperkte toegang tot nieuwsgroepen, wij hebben het allemaal. Onze diensten zijn betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken, waardoor u moeiteloos kunt genieten van uw favoriete content. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen of problemen. Bovendien bieden wij een 30 dagen geld-terug-garantie, zodat u onze diensten risicovrij kunt uitproberen. Waarom zou u meer betalen voor uw usenet provider als u bij Usenetdeal kunt genieten van dezelfde kwaliteit en snelheid voor een fractie van de prijs? Probeer ons vandaag nog en ontdek waarom wij de beste usenet deal ter wereld bieden!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 19% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

3,1

Todas las opiniones

52 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

deze firma is zeer dubieus... pas op!!!!

Op 1 mei 2025 had ik een abonnement voor 3 maanden genomen.

Conform de opzeg condities had ik dat ook opgezegd en zou moeten beëindigd worden op 1 augustus 2025.

Maar ik krjeeg ik opeens een nieuwe factuur gestuurd en tevens gelijk een afboeking van € 5,82, waarvoor ik geen opdracht had gegeven.

Na meerdere tevergeefse verzoeken hier meer duidelijkheid over te verkrijgen en het geld terug te boeken, heb ik niet één reactie mogen ontvangen van dit zeer dubieus 'bedrijif'.
Hun zogenaamde live chat was nooit bemand en op e-mail werd ook geheel niet gereageerd,
Uiteindelijk heb ik tenslotte deze compleet niet te accepteren handelswijze ook als klacht doorgegeven aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM)

23 de julio de 2025
Logotipo de Usenetdeal

Respuesta de Usenetdeal

Hi, vervelend om te lezen en excuses voor de onduidelijkheid.

Onze producten worden uitsluitend geleverd als abonnement en bij het afrekenen moet je hier expliciet mee akkoord gaan (zonder akkoord is bestellen niet mogelijk). Ook geldt er een opzegtermijn zoals vermeld in de voorwaarden.

Als je alsnog een afschrijving hebt gezien waarover twijfel is, lossen we dit graag netjes op. Stuur ons via support je factuurnummer/order-id (en het e-mailadres van je account), dan controleren we direct de opzegdatum en facturatie en regelen we waar nodig stopzetting/terugbetaling.

Cancelling a usenet subscription is NOT possible with USENETDEAL

For more than a year I want to cancel my subscription to the service. Until now Usenetdeal is charging me subscriptioncost for another year. They threaten me to charge more ,because I told my bank to charge back the subscriptioncost. Also after phoning the customer support in Amsterdam they do not cancel my subscription. I will NOT pay for a service I do not want, and cancelled more than one year ago. I will NEVER become a customer from this firm again. It seems to me that cancelling a subscription is NOT possible! Customer support promises to cancel, but nothing happens. I will not pay anymore!!!!! Keep your S..t!

3 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Usenet if fine and everything but their…

Usenet if fine and everything but their subscriptions aren't. I tried to switch to different payment method and you can't, than i canceled subscription and bought new one going from 3 month to 6 months with the new credit card once the 3 month was due i was charged again therefore i got double charged. Contacting customer support got me an email response a day later: "Delivery incomplete
There was a temporary problem while delivering your message to support(at)usenetdeal.com. Gmail will retry for 45 more hours. You'll be notified if the delivery fails permanently." So i will request a refund through my bank.

30 de octubre de 2025

Teleurstellende ervaring met Usenetdeal.com

Ik raad Usenetdeal.com absoluut niet aan. Mijn ervaring was ronduit frustrerend:
Opzeggen is onmogelijk via de site – Er is geen knop of optie om je abonnement stop te zetten. Alles lijkt erop gericht om je vast te houden.
Automatische incasso zonder toestemming – Er werd geld van mijn rekening afgeschreven, zelfs nadat ik geen gebruik meer maakte van de dienst. Toen ik het bedrag terugvorderde, kreeg ik een e-mail met “administratiekosten” als straf.
Snelheid klopt niet – Mijn abonnement zou 20 Mbit/s bieden, maar die snelheid heb ik nooit gehaald.
Slechte klantenservice – Contact opnemen is lastig en je krijgt nauwelijks reactie.
Kortom: goedkoop lijkt aantrekkelijk, maar je betaalt uiteindelijk de prijs in frustratie en verborgen kosten. Ik ben inmiddels overgestapt naar een provider met betere service en transparantie.

29 de octubre de 2025
Logotipo de Usenetdeal

Respuesta de Usenetdeal

Hi, jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren onze excuses voor de frustratie.

Opzeggen kan via het dashboard van je account. Als je die optie niet kon vinden, helpen we je graag direct.

Voor contact loopt ondersteuning via ons ticket-systeem, zodat alles traceerbaar is en je altijd een schriftelijke bevestiging krijgt.

Over de incasso/“administratiekosten”: die worden niet als straf bedoeld, maar kunnen voorkomen bij een terugboeking (chargeback) waarbij kosten door de betaalprovider/bank in rekening worden gebracht. We kijken dit graag netjes met je na.

Stuur ons via support je factuur-/ordernummer en het e-mailadres van je account, dan controleren we dit en lossen we het op.

-- UsenetDeal Support

Wont let me cancel

The subscription worked great, but when I cancelled they just reactivated my account and deducted again. I then again cancelled and they just deducted again regardless. My account shows that its ending the same date i cancelled it for but they still deducted and didnt even extend the time. They are just stealing my money at this point.

15 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ongelovelijk ben al meer als 3 jaar lid…

ongelovelijk ben al meer als 3 jaar lid ,
dan ineens zeggen ze dat ze de auto incasso niet in kunnen houden , ( wat toen 3,79 euro was ) .
Waar niks van waar is en zetten ze me snel een euro duurder .
en nu om de haveklap ligt het eruit mensen nooit bij deze een abo afsluiten , laatste 2 maanden alleen ellende en liggen ze eruit .

1 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Werkt na behoren

Werkt na behoren. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk/deskundig geholpen bij een verbindingsprobleem dat ik had.

6 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.