Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burde på ingen måde have så meget som 1 stjerne 🤔 Det er fuldstændig håbløst at få et retur svar på firmaet 😢 Størrelse på deres importerede sko svarer på ingen måde overens med europæisk standa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle have MINUS 10 stjerner de trækker pengene og varen kommer aldrig. Men det viser sig at deres cvr nr ikke eksisterer. Så brug aldrig denne siden Valenta

Valorada con 1 estrellas sobre 5

den stjerne er kun givet fordi man ikke kan give - 10 har som en de andre bestilt en vare før jul 2024 og pengene blev trukket samme dag dog er varen ikke dukket op endnu og gør det sikkert heller ikk... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestil før jul 2024 og har intet hørt og nu kan man heller ikke tracke ordre mere det firma er vist fup og svindel og ja hvis der er andre der vil politi anmelde dem så er jeg frisk

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,2

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forsøgte at annullere min bestilling…

Forsøgte at annullere min bestilling (d. 12 Sep)da skoene ikke nåede frem i tide til det formål de skulle anvendes. Kan se ordren ikke er afsendt via min KLARNA App. Kommer retur fra ferie d. 31 Sep og skoene er alligevel leverer på min adresse. Jeg skriver da jeg ikke ved hvortil jeg skal sende dem retur ( hverken følgeseddel eller andet med i pakken)! Endnu ikke hørt noget og kan se på pakken den er sendt fra Kina eller lignende.

12 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlige sko af ringe kvalitet.

Dårlige sko af ringe kvalitet.
Størrelsen stemmer ikke overens med produktet.
De såkaldte “sygepleje sko” er spejl glatte, og vil højst sandsynligt ende med man selv har brug for sygepleje.
De reklamerer med at være et dansk firma, men sender deres produkter fra Kina. Jeg er glad for jeg fandt skoene på “ophørs udsalg”, for de sko jeg modtog er ikke 700kr værd. Jeg tror ikke engang at det har kostet mere end 40kr at producere dem.
Det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice om refundering.

27 de septiembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skoen kom efter ca 14 dage

Skoen kom efter ca 14 dage. Virkelig lækker at gå i. Men køber ikke hos dem mere for opdaget for sent at det ikke er et dansk firma som det ellers fremgik af annoncen. Skoen er os for dyr i forhold til hvad man får. Men den kan bruges og jeg modtog den. Lader mig ikke friste igen før jeg har læst anmeldelser.

4 de octubre de 2024

Fake firma

Hold jer langt væk fra dette firma, som snyder på alle leder og kanter. Hvis du er så “heldig” og få noget leveret og vil returnere det, til byder de dig 10% af købesummen, umuligt at returnere.
De såkaldte sygeplejesko er bare alletiders sko, super behagelige…….så køb dem selv fra Temu for ca 120 kr., hvor det “ danske” firma får dem fra.

4 de septiembre de 2024

Bondefangeri

De lader som om de er et dansk (københavnsk) firma, at deres uldvarer er islandske. Men når man så får forsendelsesbekræftelsen, viser det sig, at der sendes fra Kina. De svarer ikke på henvendelser. Spændt på hvad der overhovedet kommer til min adresse - hvis overhovedet noget. Nok ikke lige uld.....

4 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det lever slet ikke op til dansk standard.Lad vær med at handle med demHar fået et tilbud om at returnere mine…

Har fået et tilbud om at returnere mine sko til Kina, og selv afholde udgifterne, eller beholde skoene som jeg ikke kan bruge og få 20% af pengene tilbage.Det kan simpelthen ikke være lovligt.Har sendt så mange beskeder, og har overhovedet ikke fået nogen adresse endnu.Jeg betaler ingenting, og vil sket ikke gå ind på deres betingelser.Handel ikke med Valenta -Copenhagen

21 de septiembre de 2024

De mest useriøse

De mest useriøse, kvaliteten er meget dårlig. Jeg vil aldrig bestille fra denne side igen. De tager ikke imod returnering, de narrer dig faktisk og sender standard emalje. De refunderede mig kun 50% af pengene. Jeg købte to bh'er, og der kom faktisk nogle idioter. De svarer ikke til dem på hjemmesiden. Jeg bad om en returnering, og de ønsker faktisk ikke at oplyse adressen, hvor du kan returnere. Et stort bedrag!

30 de septiembre de 2024

Fup og svindel.

Fup og svindel.
Fik et par sko der var fire numre for små og i en kvalitet der svarede til 1/4 af prisen.
Returpolitikken er kryptisk.
Send varen retur til Kina eller få 20% refunderet.
Adressen i Kina ikke oplyst.

22 de septiembre de 2024

Totalt Fuskerfirma.

Totalt Fuskerfirma.
Jeg købte et par sko, som skulle være ortopædiske, men da de kom, viste det sig, at være billige sko fra Shein.
Da jeg ville returnere dem, sagde de at jeg skulle sende dem til Kina, Men nægtede at give mig en adresse. Forbruger loven siger at man har ret til at fortryde og returnere inden for 14 dage men når de ikke giver en adresse, så fratager de jo jo en ens lovmæssige rettigheder. Jeg har heldigvis købt via Klarna, hvor jeg har lavet en indsigelse, da loven ikke er overholdt.
Jeg kan se der er mange der opgiver, og bare betaler. Jeg synes faktisk man skal prøve at udfordre dem, for det er helt sikkert at den her holder ikke i retten. Jeg kommer ikke til at betale uanset om de smider mig i retten eller forsøger at sætte mig i RKI.

21 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke anbefale firmaet, det virker som fup og svindel

havde problemer med at få leveret varen, det tod ca. en måned. det som gik hurtigt var overførsel at pengene. det blev hævet at et firma i Holland - VALENTA FASHION- OUD - VOSSEMEER -, HOLLAND
det var ikke oplyst ved købet.
så kom skoene desværre med elendig kvalitet. jeg havde bestilt nr. 44, men de var alt for små og dårlig pasform. de blev leveret via et kinesisk firma i Malmø,
Hong Kong Yunexpress, Skogholmgatan 3, SE- Malmø.
det var ikke muligt at returnere skoene, så det opgav
jeg. jeg kan ikke anbefale at handle med dette firma. det virker som særdeles krativt ja useriøst. så hold jer lang væk

2 de septiembre de 2024

Ej muligt at returnere 5 BH-er til i alt 796,-

Købte 5 BH-er til i alt 796,- men dårlig kvalitet, duede ikke.
Ville returnere, men kunne ikke få opgivet returadresse/nr. udover at det var i Kina.
Fik i stedet tilbudt 20% refusion, det afslog jeg og bad igen om eksakt returadresse.
Så fik jeg i stedet tilbudt 30%, det afslog jeg også og krævede 50%, da det gik lige op med evt. returforsendelse til Kina.
384,50 er til min store overraskelse netop nu indgået på mit MasterCard.

4 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

HOLD JER VÆK FRA VALENTA!!!!!!!

I mine øjne FUP & Svindel
Til information kan en vare købt hos Valenta ikke returneres til kurs 100 af dit indbetalte beløb og ingen retur label. Ingen retur adresse - kun at varen skal sendes til Kina på trods af, at varen er sendt fra Malmø. Dette lever ikke op til firmaets egen retur og bytte-politik. Derudover bruger Valenta Copenhagen et Hollandsk moms nr. Det er totalt misvisende at der web-adresse er dansk. IP-adresse er i Canada.

7 de agosto de 2024

Vandrestøvler

Vandrestøvler er noget elendigt kineser bras, og har ALDRIG kostet 900kr - og er end ikke 300kr værd!! Efter een måned er de slidt helt op!!!

23 de julio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.