Burde på ingen måde have så meget som 1 stjerne 🤔 Det er fuldstændig håbløst at få et retur svar på firmaet 😢 Størrelse på deres importerede sko svarer på ingen måde overens med europæisk standa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Skulle have MINUS 10 stjerner de trækker pengene og varen kommer aldrig. Men det viser sig at deres cvr nr ikke eksisterer. Så brug aldrig denne siden Valenta
den stjerne er kun givet fordi man ikke kan give - 10 har som en de andre bestilt en vare før jul 2024 og pengene blev trukket samme dag dog er varen ikke dukket op endnu og gør det sikkert heller ikk... Ver más
Bestil før jul 2024 og har intet hørt og nu kan man heller ikke tracke ordre mere det firma er vist fup og svindel og ja hvis der er andre der vil politi anmelde dem så er jeg frisk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Udsalg kun 4 par tilbage
Udsalg kun 4 par tilbage ! ! ! Men alle størrelser kan åbenbart bestilles og så i ALLE farver - dælme useriøst
Fruen bestilte et par sandaler i str
Fruen bestilte et par sandaler i str. 40, der kom et par sko(hvilken model vides ikke men virkelig dårlige) for at gøre det hele perfekt er de også i forkert str. De sendte em str. 39, og nu vil de have vi skal betale for ombytning
har endnu ikke få deres sko efter 3…
har endnu ikke få deres sko efter 3 uger!!!
Så efter langt tid har jeg modtaget…
Så efter langt tid har jeg modtaget mine sko, de er små og smalle så ville sende dem retur, men skal så lige betale ekstra for at sende dem til Kina, mega fusk firma, der står ikke at de blev sendt fra Kina køb aldrig der fra billige sko
Laaaaaaaang ventetid på dine varer
Jeg er lidt ambivalent med hensyn til at handle hos dem, men har alligevel valg at gøre det via Klarna betaling (som en slags sikkerhed). Det er påfaldende, at de ikke oplyser nogen fysisk adresse. Sådan noget skaber altid skepsis hos køberne. At de så reklamer på Facebook gør det ikke meget bedre, tværtimod. Man kan kun kontakte dem via en formular, så intet telefonnummer heller. Oplysningerne om forsendelser er heller ikke så klare. Nu kan jeg se, at en anden skriver, det kommer fra Kina :-( Det havde jeg ikke lige regnet med. Såvidt jeg kan se, er det et hollandsk firma. Jeg tror heller ikke, at jeg/vi får en besvarelse på denne anmeldelse. Men indtil det modsatte er konstateret, giver jeg indtil videre 2 stjerner.
Nu efter nogle dage kan jeg desværre se, at det er noget "Kina-skrammel" de vil sende mig.
Før det første tager det sikkert en 14-dages tid inden jeg får det. For det andet tvivler jeg på, om jeg kan få varen byttet, hvis det ikke svarer til mine forventninger.
Jeg kan se på trace&track, at der ikke er sket en hujende fis med forsendelsen siden den 25.3. Vi har den 30.3. i dag. Der er kun information om registrering af forsendelsen. Det vil sige, at den har ligget nu i 6 dage uden der sker noget. Hmm!
Den 1.4.: Pakken er stadig ikke kommet ud af Kina!
Den 3.4.: Nå - nu er pakken da kommet til Paris (i går) så må vi se, hvor længe det så tar.
Den 6.4.: I dag kom de bestilte sko med Dao.
Har prøvet dem, lidt store i numrene, men ellers bløde at gå i. Vil gå ikke betegne dem som vandrestøvler, bare ganske almindelige sneakers, som kan købes til samme pris her i Danmark.
Jeg giver nu 2 stjerner for skoene, men køber ikke mere herfra. Det er for uigennemsig m.h.t. informationer.
17.4.: Nu har jeg så gået med mine sko, først lidt hjemme og så på en længere tur. Det er irriterende, at de ikke passer perfekt. De er ca. et nummer for store. Jeg oplever som at de "slæber". Alt i alt en sko, som jeg ikke kan anbefale, og slet ikke som en ortodædisk vandresko. Så det er 0 stjerner herfra i det hele taget - både for varen og for firmaet :-(
Jeg ville ønske jeg kunne returnere dem, men det er sikkert ikke muligt, når man har prøvet at gå i dem.
står intet om at varerne bliver sendt…
står intet om at varerne bliver sendt fra Kina, trorde de kom fra enten dk eller holland hvor firmaet hører hjemme, men nej, bare læn dig tilbage og veeent, men det kommer vel på et tidspunkt
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.