Ich bin total begeistert. Der Fahrer war sehr freundlich und bei diesem Anfahrtsweg (aus NL) sogar pünktlich im angegebenen Zeitfenster. Die Ware entspricht der Bestellung und Mängel. Auch die Liefer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Onze stoelen zouden begin April geleverd worden. Echter wij waren de hele maand April op vakantie in Frankrijk. Na 3 dagen bericht van levering,volgende week. Gemaild met van de Hoef en de leveri... Ver más
Super netter Fahrer, hat beim Ausladen natürlich mit angepackt. Zeitfenster wurde exakt eingehalten, 10 min zuvor wurde ich per SMS benachrichtigt. Kurzer Smalltalk und weiter ging es über DD, Leipzig... Ver más
Die Holländer sind einfach die Besten, in jeder Hinsicht (außer bei der Steuer, seufz, grins) die Lieferung war sogar einen Tag früher da, der Fahrer war super nett und hat uns sogar geholfen, die Kar... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Van de Hoef Logistiek is specialist in het bezorgen van buitenmaatse goederen voor bedrijven. We leveren aan consumenten én bedrijven. Een pakket vervoeren met een XXL-formaat of zwaar gewicht is ons dagelijkse werk. Wij leveren zes dagen in de week via ons eigen distributienetwerk in de hele Benelux. Dus wij maken geen gebruik van overslag en daardoor is de kans op schade beperkt. Onze chauffeurs zijn snel, goed opgeleid en vriendelijk. Wij zijn immers de laatste schakel naar jouw kl
Información de contacto
Holanda
- vandehoeflogistiek.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Snelle levering en betrouwbaar
Snelle levering en ze houden rekening met de tijden die het best uitkomen voor de ontvanger😊
Top service
Top service!
De avond voor de geplande levering een tijd indicatie ontvangen en een sms ontvangen wanneer de chauffeur in de buurt was.
De bezorger was super vriendelijk
De bezorger was super vriendelijk, heeft het zware pakket naar boven gebracht met een handige steekkar en heel vriendelijk bij ons op de juiste plek gezet. Snelle levering ook, helemaal tevreden 🤗
Perfekter Zuschnitt
Perfekter Zuschnitt.
Günstiger Preis.
Sehr freundlicher Lieferdienst 👍
Netjes bezorgd
Netjes bezorgd door een keurige bezorger. Prima informatie over tijdstip van bezorging.
Een normale levering
De levering moest normaal voor vorige week zijn. De leveraar was vriendelijk en beleefd maar gezien het gewicht kon hij wel helpen om deze binnen te dragen.
Goede communicatie
Goede communicatie, vriendelijk personeel, correct geleverd
Alles geleverd volgens afspraak
Correct in alle opzichten.
Goede communicatie vooraf . Uiterst vriendelijke en correcte chauffeur die de zending kwam afhalen.
3 dagen krijgen wij het bericht dat ons…
3 dagen krijgen wij het bericht dat ons pakket niet in de bus past. We wachten al 3 dagen op een tafel en ze blijven het maar schuiven. We hebben er 2 dagen vrij voor gevraagd van werk het lijkt alsof hun denken dat vrij vragen en geld missen iets van deze tijd is en economie. Geen prio in hun leveringen en wij zijn de sjaak. Wonen zelf in hoek van Holland en hun zitten in Eden. Belachelijk bedrijf. Mailen bellen en dan verzekerd worden dat het aankomt en nu weer gebeld en krijgen we nu soort van te horen dat het weer niet is gelukt. Belachelijk blijf in het vinden.
Was super op tijd .Hele nette jongen
Was super op tijd .Hele nette jongen
En alles netjes in de gang gezet.
Kon niet beter 👍👍
eindelijk een bedrijf met een perfect…
eindelijk een bedrijf met een perfect werkende track en trace, zelfs een sms met de mededeling dat we over ongeveer 10 minuten er zijn.
Sympathieke chauffeur (remco) op de vroege morgen.
Hij had er zin in om op vrijdag richting het zuiden te rijden.
een personeelslid dat je als werkgever mag koesteren.
Correcte levering, goede communicatie!
Correcte communicatie, vriendelijke man die binnen het vastgelegd tijdslot leverde.
Goede communicatie en vriendelijke…
Goede communicatie en vriendelijke service.
Aflevertraject precies zoals beloofd
Aflevertraject precies zoals beloofd.
Was zelf onverwacht niet thuis, maar het afleverbewijs bevatte keurig de foto’s waar ik mijn pakket kon vinden.
Ik denk dat er geen verbetering te bedenken valt. 5 verdiende sterren.
Perfect volgend afspraak geleverd
Perfect volgend afspraak geleverd, 10 min voor levering sms ontvangen, stipt op tijd keurig afgeleverd.
Prima binnen de tijd afgeleverd en…
Prima binnen de tijd afgeleverd en nette service
Nette en snelle levering
Nette en snelle levering, geleverd tot de tuin en geholpen met het zware voetstuk. Parasol zelf ook top! Dankjewel!
Zeer tevreden
Levering op tijd aangekondigd via ams en nette chauffeur die de bestelling voor me naar de achtertuin bracht. Hele goede service.