Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt uacceptabel kundeservice! Jeg skriver første gang til kundeservice d.28/2(!!). Jeg har modtaget en ødelagt pakke, som er blevet lappet sammen med meget GLS logo tape. Derudover mangler jeg no... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en masse varer, dog var der en enkelt ting hvor varen slet ikke var størrelsessvarende, og da varen var udsolgt i alle størrelser efter jeg havde modtaget min pakke, fik jeg en enormt hurtig... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Virkelig lækker babynest og god kvalitet. Dejlig hurtig levering ligeledes. Desværre lugtede den mildest talt af surt numsehul - jeg måtte have den hængende udenfor i 4 dage før vi kunne holde ud og h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Vanilla Copenhagen er kvalitets-sengetøj, ammepuder og andet tilbehør til baby og mor. Alt tekstil er Oeko-Tex 100, Klasse 1 eller økologisk. Vores populære mærker, Isabella, Victor, Happy Cowey, DinoVinos, Ensfarvet og meget mere finder du i babyudstyr...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Helt uacceptabel kundeservice

Helt uacceptabel kundeservice!
Jeg skriver første gang til kundeservice d.28/2(!!). Jeg har modtaget en ødelagt pakke, som er blevet lappet sammen med meget GLS logo tape. Derudover mangler jeg nogle varer i pakken.
De skriver de vil afvente GLS. Efter næsten en måned, vender de tilbage med, at pakken ikke har haft en transportskade???
Jeg er simpelthen i chok. Pakken har klart og tydeligt en transportskade. Som GLS selv endda, har forsøgt at lappe sammen igen!

25 de marzo de 2026

Hej Julie

Vi er selvfølgelig kede af at høre om din oplevelse.

Sagen har været sendt til undersøgelse hos GLS, som desværre har afvist sagen.

Da vurderingen af transportskader foretages af fragtfirmaet, har vi desværre ikke mulighed for at ændre på denne afgørelse.

Såfremt du er uenig i afgørelsen, henviser vi til, at du kan kontakte GLS direkte.

Vanilla Copenhagen

God service . Flotte vare . Gode tilbud

2 de enero de 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kundeservice, produkter og priser – det betyder meget for os!

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, og god vare til prisen!

29 de septiembre de 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både levering og produkt – det betyder meget for os!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte deres hånd- og fodaftryks 3D sæt…

Købte deres hånd- og fodaftryks 3D sæt og fulgte instrukserne nøje. Det skulle vi ikke have gjort, for gelen størknede før vi kunne nå at mixe det sammen - spild af penge.

5 de octubre de 2025

Tak for din anmeldelse 🌸
Ærgerligt at høre, at det ikke lykkedes som ønsket. Gelen størkner hurtigt, så man skal arbejde med det samme – som nævnt i vejledningen.
– Team Vanilla Copenhagen

Valorada con 2 estrellas sobre 5

UV badetøjet krakelerer ved første…

UV badetøjet krakelerer ved første kontakt med sand. Det er fyldt med små huller efter mindre end 15 min i sand.
Har købt et babyhåndklæde der havde en lille pompon i toppen af hætten. Den blev grim og nulret efter første gang i vaskemaskinen. Anden gang i vask begyndte pomponen at gå fra hinanden. Alt i maskinen blev fyldt med små stykker garn/snor fra pomponen. Ved modtagelse lever alt op til forventning. Men ved brug går det hurtigt i stykker.

16 de julio de 2025

Kære Heidi

Ærgerligt at høre, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne. Sådan skal det naturligvis ikke være.
Kontakt os meget gerne på info@vanillacopenhagen.dk, så vi kan finde en løsning sammen.

hurtig levering

hurtig levering - godt produkt

14 de julio de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg giver min varmeste anbefaling

Nem, hurtig og professionel handel on-line. Gode flotte fotos med Vanillas sortiment og efter bestilling og betaling gik ordren igennem og straks efter ekspederet og afsendt og kom som lovet med de forventede fineste varer. Tak for handlen. Jeg vender helt sikkert tilbage og giver hermed min varmeste anbefaling.

30 de junio de 2025

Respuesta de Vanillacopenhagen

Tusind tak for din varme anbefaling 🌸
Hvor er det dejligt at høre, at alt gik så fint – både med bestilling, levering og produkter.
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Meget tilfreds

Skønne produkter, som kommer hurtigt frem

10 de junio de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Værste produkt jeg har købt længe!!,

Købte 3 sæt fra villa Copenhagen til at lave hånd- og fodaftryk. Når man køber noget til en pris af 250!! Kr stykket, synes jeg ikke det er for meget at forvente at det er lettere at arbejde med. Man skal selv massere, rulle og skære den mærkelige fleksible "skum" ud, som desuden puffer ud igen, når den har ligget et stykke tid. Derudover er der ikke en bagbeklædning til at trykke billederne på plads, så de skal tapes ind på rammen, medmindre man har et billede på 1+ cm i dybden.

Købte udelukkende produktet, da jeg tænkte det måtte være let at gå til, til den pris. Jeg kunne lige så godt have lavet noget trylledej og nogle gipsafstøbninger, det havde været væsentligt nemmere end det her fis.

Håber I tager det her jammerlige produkt ud af jeres sortiment, så ikke andre skal spilde en mindre formue på det.

10 de febrero de 2025

Kære Nicklas

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse med vores hånd- og fodaftryksæt.

Vores sæt er udviklet til at give et personligt og detaljeret aftryk, og derfor kræver processen et par trin for at opnå det bedste resultat. Leret skal først masseres let for at blive blødere og lettere at arbejde med – når det bliver varmet op i hænderne, får det en mere jævn struktur og tørrer pænere.

Man skal selv rulle og skære leret, så man kan tilpasse størrelsen til alt fra nyfødte hænder til større børnehænder. Skummet i rammen puffer naturligt en smule op, så vi anbefaler, at aftrykket er minimum 0,6 cm dybt som skriver i vejledningen – ellers kan det forsvinde lidt, når det tørrer.

Der skal altid medfølge en bagbeklædning til at lukke rammen, så hvis den mangler i din pakke, vil vi meget gerne sende en ny del til dig med det samme.

Vi sælger mange af disse sæt hvert år og får som regel rigtig gode tilbagemeldinger, men vi tager selvfølgelig din oplevelse alvorligt og bruger den til at se, om vejledningen kan gøres endnu tydeligere og nemmere.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - varen som beskrevet

6 de enero de 2025

Tak for din fine anmeldelse 🌸
Vi er glade for, at alt gik som forventet – og at du er tilfreds med både levering og produkt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og hurtig kundeservice og fine…

God og hurtig kundeservice og fine produkter og priser.

25 de noviembre de 2024

Bare super godt

26 de agosto de 2024

Respuesta de Vanillacopenhagen

Hvor er det dejligt at høre 🌸
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I love the quality but...

I love the quality. Please bring more sizes like 5 to 6 years in swimwear for kids. I bought badetøj and all good but the vandsko were too small than the size were to be and had to give them away. Please check with production about shoes sizes. In general, i wil buy again :)

8 de agosto de 2024

Respuesta de Vanillacopenhagen

Thank you so much for your kind review 🌸
We’re happy to hear you love the quality of our products!
We really appreciate your feedback about the swimwear sizes and water shoes — we’ll share it with our production team for future collections.
Sorry to hear the shoes ran small, and thank you for letting us know.

We hope to welcome you back soon!

Kind regards,

Super!

Super!
Made an order and received the package less than 24h later. Great customer service as well! They quickly helped me with sending the package to the correct parcel shop.

18 de junio de 2024

Respuesta de Vanillacopenhagen

Thank you so much for your lovely review 🌸
We’re so happy to hear that your order arrived quickly and that our customer service could help you right away.
We really appreciate you taking the time to share your experience!

Kind regards,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint og hurtigt

1 de febrero de 2024

Tak for din fine anmeldelse 🌸
Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og dine produkter!

Quick and great response

Quick and great response with solution.

30 de enero de 2024

Respuesta de Vanillacopenhagen

Thank you so much for your kind words 🌸
We’re happy to hear that our team could assist you quickly and provide a good solution!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestiller nok ikke igen desværre.

2 stjerne for at lave fine design og produkter. Dog er det ikke ret god service at der ikke ligger en returlabel med i pakken. Det er helt almindelig god service synes jeg. Alle andre moderne online virksomheder gør det. UV-trøjen jeg bestille kom i en str 4-5 år, selvom jeg bestilte 3-4 år (ligesom de badeshorts og svømmevesten jeg købte sammen med) Desværre kan jeg ikke nå at sende det retur inden vi rejser. Så UV-trøjen må smøres op.

3 de enero de 2024

Hej Sara

Vi er kede af at høre du har modtaget en forkert størrelse. Du er velkommen til at skrive til info@vanillacopenhagen.dk så vi kan finde en løsning på fejlen.

Vi kommer desværre ikke retur seddel i vores pakker, men man kan nemt bestille en returlabel på vores hjemmeside.

Du ønskes en fantastisk dag
Mvh. Victoria // Vanilla Copenhagen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.