Helt uacceptabel kundeservice! Jeg skriver første gang til kundeservice d.28/2(!!). Jeg har modtaget en ødelagt pakke, som er blevet lappet sammen med meget GLS logo tape. Derudover mangler jeg no... Ver más
La empresa ha respondido
Nem, hurtig og professionel handel on-line. Gode flotte fotos med Vanillas sortiment og efter bestilling og betaling gik ordren igennem og straks efter ekspederet og afsendt og kom som lovet med de f... Ver más
La empresa ha respondido
Vanilla Copenhagen er kvalitets-sengetøj, ammepuder og andet tilbehør til baby og mor. Alt tekstil er Oeko-Tex 100, Klasse 1 eller økologisk. Vores populære mærker, Isabella, Victor, Happy Cowey, DinoVinos, Ensfarvet og meget mere finder du i babyudstyr...
Lyngbyvej 415, 2820, Gentofte, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Vanillacopenhagen

Respuesta de Vanillacopenhagen
Hurtig ekspedering og forsendelse. Den vare jeg ønskede allermest var ikke på lager, hvilket først blev meddelt da ordren var afsendt og pengene for varen endda trukket. Pengene kom naturligvis retur senere.
Som kompensering blev jeg tilbudt gratis fragt på min næste ordre. Jeg ønskede reelt ikke ordren uden den manglende vare, men skal nu betale for returlabel for at kunne returnere. Ydermere lever de fremsendte varer ikke op til mine forventninger, særligt i forhold til kvalitet.
Excellent customer service in the end ! Had a minor issue with stock but they happily provided me with a more premium product at no extra cost.
Virkelig lækker babynest og god kvalitet. Dejlig hurtig levering ligeledes. Desværre lugtede den mildest talt af surt numsehul - jeg måtte have den hængende udenfor i 4 dage før vi kunne holde ud og have den indenfor, trods den stadig lugter. Nu forsøger jeg at vaske den og lufttørre den - så krydser vi fingre.
Virkelig en dårlig oplevelse.
Meldte mig til Vanilla Copenhagens nyhedsbrev og fik en rabatkode på 20%. Men koden virkede ikke, og fik et flabet svar fra deres kundeservice at koden var udløbet selvom jeg havde modtaget den og ville bruge den samme dag. Fik dog en anden på 10% og brugte den. Købte to svømmeveste, vi skulle bruge på vores ferie ugen efter. Men har modtaget pakken med kun 1 svømmevest uden nogen besked fra firmaet. Så nu skal jeg lede efter en ny svømmevest med kun 3 dage til ferien. Handler ikke hos Vanilla Copenhagen igen.
Bestilte en masse varer, dog var der en enkelt ting hvor varen slet ikke var størrelsessvarende, og da varen var udsolgt i alle størrelser efter jeg havde modtaget min pakke, fik jeg en enormt hurtig og god kundeservice. Pengene for min vare blev returneret og jeg fik virkelig hurtig svar på min henvendelse. Jeg handler gerne igen.
Forskel på produkterne. Ikke den bedste kvalitet og farverne på hjemmesiden passer ikke helt med alle produkter.
Let og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering af varerne.
Jeg købte "Hånd og fodaftryk mellem - Memories" til 249,95 DKK i februar 2023. Lad dig ikke narre af de flotte billeder af babyaftryk på deres hjemmeside. Det er foam ler, altså det skum ler man bruger med børnene i børnehaven.
Virkelig dårlig kvalitet og selvom du følger brugsanvisningen, så forsvinder aftrykket en hel del efter ca. 2 timer, og skum leret skrumper også ca.1 cm af alle 4 sider (hvis du laver det firkantet at passe til rammen), hvilket betyder at aftrykket også bliver mindre.
Rammen i sig selv er fin nok, men ikke 250 kr værd efter min mening.
Jeg anbefaler ikke dette produkt, men hvis du bruger det, så husk at presse babys fød eller hånd fast ned i skumleret, så det ikke forsvinder helt i tørre processen.
Jeg anbefaler ikke baby aftrykssæt fra Vanilla Copenhagen.
Bestilte en babybadering og modtog min pakke som indeholdte fod og hånd aftryk. De afsender ny pakke til mig (forhåbenligt den rigtige) Trods de har lavet en fejl, beder de mig sende forkert vare retur.
Más información sobre otros tipos de reseñas.