Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt uacceptabel kundeservice! Jeg skriver første gang til kundeservice d.28/2(!!). Jeg har modtaget en ødelagt pakke, som er blevet lappet sammen med meget GLS logo tape. Derudover mangler jeg no... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem, hurtig og professionel handel on-line. Gode flotte fotos med Vanillas sortiment og efter bestilling og betaling gik ordren igennem og straks efter ekspederet og afsendt og kom som lovet med de f... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en masse varer, dog var der en enkelt ting hvor varen slet ikke var størrelsessvarende, og da varen var udsolgt i alle størrelser efter jeg havde modtaget min pakke, fik jeg en enormt hurtig... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Virkelig lækker babynest og god kvalitet. Dejlig hurtig levering ligeledes. Desværre lugtede den mildest talt af surt numsehul - jeg måtte have den hængende udenfor i 4 dage før vi kunne holde ud og h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Vanilla Copenhagen er kvalitets-sengetøj, ammepuder og andet tilbehør til baby og mor. Alt tekstil er Oeko-Tex 100, Klasse 1 eller økologisk. Vores populære mærker, Isabella, Victor, Happy Cowey, DinoVinos, Ensfarvet og meget mere finder du i babyudstyr...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet - manglede svar…

Jeg har oplevet at flere af deres ting er meget dårlig kvalitet. Babynest er gået op i syninger mange steder og er ubrugt. Tæpper bliver “nusset” at se på efter få ganges brug.
Jeg har reklameret over dette for over en måned siden men har intet hørt.
OPDATERING:
Jeg har ledt i alle indbakker, også spam - intet svar.
Det er simpelthen fejlagtigt, at tro at købeloven ikke gælder køb på lagersalg. Der er reklamationsret på varer købt på lagersalg. Denne sag ryger videre til Forbrugerrådet.

10 de marzo de 2021

Kære Louise

Vi er meget kede af, at høre at du har haft en dårlig oplevelse, med de produkter du har købt på lagersalg. Vi skulle meget gerne have besværet dig på mail og beklager meget, hvis det har været et forsinket svar (vi er desværre ikke fuldtallig grundet Corona). Man kan desværre ikke reklamere over produkter, man har købt på lagersalg.

God dag.

Angelie // Vanilla Copenhagen

Flotter designs

Flotter designs, lækker materiale. Hurtig levering. Kun ros her fra og Vil klart Anbefale det til andre.

4 de marzo de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fineste kvalitet samt super kundeservice

Havde lidt problemer med min levering, men fejlen viser sig ikke at være fra vanilla s side af. Super fin tilbagemelding fra kundeservice og mine produkter er som vanligt super fine elsker jeres produkter og vil fortsat blive ved at bruge dem.

5 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Og smuk vare. Jeg bestilte torsdag og fik leveret varen en uge efter. Det synes Vanilla hvor for længe at vente, så de vedlagde en gave i min ordre. Den fineste flagranke der passer i farverne til den vare jeg havde købt. Tusinde tak! Så sødt af jer <3

29 de enero de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Manglende oplysninger

Jeg købte en sengehimmel, som blev leveret hurtigt. Da jeg åbnede den var der dog i toppen, i stoffet noget skrift og en "tegning" vil jeg nok kalde det. Det var ingen steder oplyst på hjemmesiden at der var dette på sengehimlen, og det er jeg overhovedet ikke tilfreds med, da jeg ikke synes det er pænt og jeg ville have valgt en anden hvis jeg havde vidst det. Synes at man burde vise/oplyse at der er sådan noget på, så man ikke tror at den bare er ensfarvet. Derudover er det irriterende at man ikke bliver oplyst om hvem som levere pakken, og hvor den bliver leveret.

26 de enero de 2021

Hej Kristina

Jeg beklager meget din oplevelse. Det er dog en fejl på produktet – hvis der er skrift og tegning på selve himlen.
Vi kan finde en løsning, hvis du skriver til vores info mail: info@vanillacopenhagen.dk

God dag

De bedste hilser
Angelie // Vanilla Copenhagen

Lækker kvalitet

Vi har købt en babynest og et håndklæde. Produkterne er af lækker kvalitet og vi glæder os til de skal i brug.
Hurtig og problemfri levering

11 de enero de 2021

Hej Sara
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at I er glade for produkterne og kvaliteten.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I recomand

I recomand! Good quality products! Fast delivery! Thank you!

3 de enero de 2021

Respuesta de Vanillacopenhagen

Thank you for your review.

Super lækker kvalitet

Super lækker kvalitet!
Det bedste til børn!👌🏽😍

3 de diciembre de 2020

Hej Emily
Tusind tak for din anmeldelse ❤️
Vanilla Copenhagen

Lækre produkter

Lækre produkter. Hurtig levering 😉😊

26 de octubre de 2020

Hej Vibeke
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du kan lide produkterne 😊

Vanilla Copenhagen

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mange fejl

Jeg havde bestilt vare og får hurtigt en bekræftelse på at ordren er sendt. Et par dage senere modtager jeg en mail med et forkert navn, med besked om at min ordre kan hentes i en by laaangt væk fra mig.

Kundeservice lover at sende en ny ordre afsted samme dag, men det sker først da jeg yderligere 2 dage efter rykker for track and trace.

Produkterne er ok til prisen men ikke mere end det.på trods af hurtig respons fra kundeservice er jeg skuffet og havde forventet en undskyldning.

8 de octubre de 2020

Kundeservice

Super god kundeservice :) havde problemer med nogle Matas points som jeg havde brugt på en rabatkode til vanillacopenhagen. Ringede derind og forklaret hvad der gik galt og 10 minutter senere modtog jeg en ny kode fra dem af,som jeg så kunne bruge til at, købe det ønskede produkt :)

23 de marzo de 2017

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.