Helt uacceptabel kundeservice! Jeg skriver første gang til kundeservice d.28/2(!!). Jeg har modtaget en ødelagt pakke, som er blevet lappet sammen med meget GLS logo tape. Derudover mangler jeg no... Ver más
La empresa ha respondido
Nem, hurtig og professionel handel on-line. Gode flotte fotos med Vanillas sortiment og efter bestilling og betaling gik ordren igennem og straks efter ekspederet og afsendt og kom som lovet med de f... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte en masse varer, dog var der en enkelt ting hvor varen slet ikke var størrelsessvarende, og da varen var udsolgt i alle størrelser efter jeg havde modtaget min pakke, fik jeg en enormt hurtig... Ver más
Virkelig lækker babynest og god kvalitet. Dejlig hurtig levering ligeledes. Desværre lugtede den mildest talt af surt numsehul - jeg måtte have den hængende udenfor i 4 dage før vi kunne holde ud og h... Ver más
Vanilla Copenhagen er kvalitets-sengetøj, ammepuder og andet tilbehør til baby og mor. Alt tekstil er Oeko-Tex 100, Klasse 1 eller økologisk. Vores populære mærker, Isabella, Victor, Happy Cowey, DinoVinos, Ensfarvet og meget mere finder du i babyudstyr...
Lyngbyvej 415, 2820, Gentofte, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Først og fremmest vil jeg sige, at denne anmeldelse kun går på deres pop up telt og ikke virksomheden som helhed.
Men vi har købt deres vanilla pop up telt, og det er fantastisk at slå ud, men når man så gerne vil pakke det sammen, overvejer man seriøst om det er kampen værd. Det er tæt på umuligt at slå sammen, og da der ikke medfølger instrukser er YouTube din bedste ven. Men selv der er det ingen videoer med netop denne udgave, så ja det er nærmest som David vs. Goliat, og det bliver man ærlig talt træt af. Derfor vil jeg ikke anbefale nogen at købe dette telt.

8 dages leveringstid på noget der burde tage 1-2 dage

Respuesta de Vanillacopenhagen
Jeg er godt tilfreds med det jeg har købt, men jeg synes der var lidt for lang leveringstid.

Respuesta de Vanillacopenhagen
I have receive the order after 2 weeks and when i did, the item for which i initially placed the order was missing. Reason: IT system Error.
Very poor service!

Respuesta de Vanillacopenhagen
I forhold til mit første skriv/anmeldelse (som jeg har slettet) hvor jeg beklagede mig om manglende levering af de bestilte varer, hvor jeg kun gav 1 stjerne, ændrer jeg det hurtigst muligt til 5 stjerner. Simpelthen fordi, jeg efter min beklagelse fik besked om at varerne var på vej. Og jeg fik dem dagen efter.
Vanilla Copenhagen beklagede dybt den sene fremsendelse, dette pga travlhed på lageret og it-problemer. Og det er jo reelt nok.
Jeg har talt med dem i telefonen efterfølgende, og de var oprigtig kede af det. Jeg er lykkelig for, at telefonen blev taget med det samme, og efterfølgende mail besvaret med det samme.
Og dermed vil jeg selv undskylde min negativitet overfor Vanilla Copenhagen omkring min tidligere anmeldelse. Jeg beklager. Tak for den rigtig gode service jeg har fået i dag.

Respuesta de Vanillacopenhagen
Jeg må indrømme at jeg blev meget skuffet over kvaliteten af det sengetøj jeg har modtaget.
Jeg har noget gammelt Vanillacopenhagen, som er 7-8 år gammelt, som stadig er super lækkert.
De her 4 stk sengetøj jeg har modtaget, er tyndt vævet stof, og kan slet ikke sammenlignes med det gamle kvalitets Vanillacopenhagen jeg kender.
UV trøjer jeg har modtaget, føles fine, som er med til at I få 2 stjerner.

Respuesta de Vanillacopenhagen
Helt vild god service. Absolut ikke sidste gang jeg handler her!

Respuesta de Vanillacopenhagen
Jeg er kun mere end tilfreds med mit køb. Så lækkert badetøj vi har modtaget.

Respuesta de Vanillacopenhagen
Jeg har fået usædvanligt god kundeservice hos Vanilla Copenhagen. Jeg havde bestilt en forkert farve sengehimmel til min datter, og fik en ny tilsendt med det samme, inden jeg returnerede, den jeg havde. Jeg fik endda refunderet differencen, da den "rigtige" farve var på tilbud. Det kunne andre virksomheder lære noget af, for nu fortæller jeg andre om, hvor venlige og hurtige folkene hos Vanilla Copenhagen er. Det er kundeservice, man husker.

Respuesta de Vanillacopenhagen
Jeg bestiller 3 varer (nusseklude) de laver en fejl og sender 2 varer hvor den ene er forkert vare
Derefter skriver jeg til dem at der mangler en varer de svarer forholdsvis hurtig at der er sket en fejl på deres lager med afsendelsen af antal varer og at de vil asap sende den sidste manglende vare hvilket de så også gøre men desværre den forkerte varer. Hvorpå jeg endnu engang gør den opmærksom på fejlen men der kommer ingen svar tilbage. I mine øjne er der rimelig dårlig kundeservice at bare ignorer kundens henvendelser. Det er selfølgelig menneskeligt at fejle men det mindste man kan gøre er at stå ved sine fejl og forsøge at udbedre dem

Respuesta de Vanillacopenhagen
Rigtig god oplivelse. Jer købte nogle ting der var for små og sendte dem retur. Så har jeg spurgt om det ikke var muligt at, i stedet for at få pengene retur og bestille på ny, bytte til større størelse. Det kunne det så, og det kalder jeg for rigtigt god service :-)
Det var simpelthen de fineste lagner. Tak for hurtig levering!
Hurtig og nem levering.
Hjemmesiden laver dog lidt fejl og navngiver de forskellige produkter med andre produktnavne end det korrekte.
Más información sobre otros tipos de reseñas.