Helaas een paar vervelende pro blemen gehad met m'n Kia Niro. Gelukkig prima binnen de garantie opgelost door Van Mossel Kia in Amersfoort. Laatste ervaring was onderhoudsbeurt met APK, geen probleme... Ver más

La empresa ha respondido
Vandaag onze nieuwe Kia EV3 opgehaald. De auto is door Jelle Landman vanaf het moment van aankoop tot aflevering zéér professioneel en prettig begeleid. Hij heeft ons bij de aflevering zeer goed uitg... Ver más
La empresa ha respondido
Mijn vorige Stonic is total loss gereden en normaal is er een levertijd van ongeveer 4 maanden. De verkoper heeft uitgezocht of er nog ergens in Nederland een Stonic stond met dezelfde uitvoering en e... Ver más
La empresa ha respondido
Ik stond met een lekke band een klein eindje van de garage; ANWB kon niets doen omdat ze de band niet hadden. Ondanks een warme, drukke vrijdagmiddag was geen moeite teveel, brachten ze de auto naar... Ver más
Escrito por la empresa
Maanlander 12, 3824MP, Amersfoort, Nederland, Holanda

Invita a los clientes a opinar
Snelle en gratis hulp bij het vervangen van een niet bereikbare koplamp.

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Kia ceed onderhoudsbeurt laten geven bij Kia van Mossel Amersfoort.
Zeer netjes geholpen en alles kun je via de app aangeven.
Ook kun je precies zien wat er moet en gaat gebeuren aan onderhoud inclusief de prijzen. Een topservice en het werkt fantastisch dat je zo op de hoogte word gehouden. Bij het ophalen was de auto ook netjes gewassen. 👍

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Het betrof een terugroep reparatie.
De afspraak was keurig op tijd, na een uur was de reparatie gereed, kon er op wachten onder het genot van een kop koffie.

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Er is aandacht voor je, men is aardig en wordt prima geholpen.

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Super netjes, snel en vriendelijk geholpen. Blij met mijn Kia Picanto, alle tijd en ruimte gehad om te overdenken.

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Jammer dat de factuur voor de vervangende auto nog op mijn mijn oude huisadres stond terwijl ik al twee keer heb gepoogd mijn nieuwe adres door te geven.

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
4 sterren hoef ik niet uit teleggen, dat zegt genoeg.

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Fijn contact en goed geholpen door een verkoper die meedenkt!
Vandaag onze nieuwe kia picanto opgehaald. Op naar veel veilige kilometers!
Bedankt Kia van Mossel in Amersfoort

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Naar aanleiding van mijn matige beoordeling op 24 december heeft de firma van Mossel zich ingespannen om de - door mij als tekortschietend ervaren - informatievoorziening te verbeteren! Al met al een vierde ster verdiend

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Snel en vakkundig geholpen. Ik kon er op wachten en er was een heerlijke croissant bij.

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Storing aan mijn auto na 3 afspraken nog niet naar wens verholpen.
Ondanks dat de auto 3 maanden oud is kreeg ik n mail dat ik voor de derde afspraak moest betalen.
Na 3 verzoeken om terug te bellen1 avond voor de afspraak eindelijk teruggebeld. Daarvoor was de tweede afspraak niet aan de garage doorgegeven en werd ik uiteindelijk toch even geholpen. Een leenauto was ook niet beschikbaar…kortom dit bedrijf heeft m.i. nog wat te leren.

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Goede service, zonder dat er kosten voor in rekening gebracht werden.

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
Afspraken nakomen kan beter. Afspraak gemaakt voor bandenwissel, afspraak verzet, omdat de banden niet meegekomen waren uit de opslag.

Respuesta de Van Mossel Kia - Amersfoort
HEEL goed en vriendelijk geholpen (en lekkere koffie)