Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze beh... Ver más

La empresa ha respondido
Bij aankoop werden we zeer vriendelijk en sociaal door verkoper ( J,H) als klant behandeld, en kwam de afspraken na die we hadden afgesproken, Goede service , na het leveren was er een probleempje d... Ver más
La empresa ha respondido
Vriendelijk en goed geholpen. Duidelijke informatie en behulpzaam in het maken van mijn keuze om een auto te kopen en mijn auto in te ruilen.
La empresa ha respondido
Wij zijn fantastisch geholpen door Marcel Nederveen. De renault espace is werkelijk een geweldig mooie auto, maar de service die Marcel geleverd heeft kent geen grenzen.
Escrito por la empresa
Huifakkerstraat 3, 4815 PN, Breda, Nederland, Holanda

Invita a los clientes a opinar
Erg goed geholpen. Snel alles geregeld. Verder erg fijne ervaring gehad. Bedankt voor de goede service.
(Wel klein puntje aan het schoonmaken van de auto)
Vanaf het 1e moment dat ik een auto wilde kopen.Tot het moment dat ik de auto had gekocht en opgehaald heb ben ik uitstekend en deskundig geholpen.
Top service

Respuesta de Van Mossel Renault - Breda
Ik had een klein probleem met de Renault Modus, die ik rij. Ben vervolgens naar Van de Mossel Renault Breda gereden, om advies te vragen. Ik werd daar vriendelijk te woord gestaan en er werd ook gelijk naar het euvel gekeken en opgelost.
Kortom een klantgerichte en klantvriendelijke benadering. Ik kan alleen maar zeggen Op en top service``. dank hiervoor.

Respuesta de Van Mossel Renault - Breda
Zeer klantvriendelijke benadering, ze doen echt hun best om je te helpen.

Respuesta de Van Mossel Renault - Breda
fijne garage met heldere voorwaarden en goede service

Respuesta de Van Mossel Renault - Breda
Omdat ik mijn bandenspanning niet vertrouwde maar wel veilig de weg op wil even gebeld of ik langs kon komen voor een snelle bandencheck. Ik was van harte welkom! Ondanks de drukte ( iedereen wil veilig op vakantie en er zijn medewerkers met vakantie) ben ik heel fijn en snel geholpen. Dank je wel Karin en nieuwe collega!!