De bezorger hielp om het pakket van 60 kg binnen te dragen. Zo kon regen geen schade aanrichten. Het was heel stevig verpakt met dikke piepschuim beschutting. In Duitsland is de portasplit 20% goed... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Toen bleek dat mijn bestelling een maand vertraging zou oplopen, heb ik vanwege de urgentie zelf een alternatief voorgesteld. Ondanks dat dit product iets duurder was, ging de klantenservice direct ak... Ver más
The website says delivery next day, answers chat within one hour and mails within 1 day. Unfortunately that is far from reality. Only after paying for an AC I got a notification that it would be ava... Ver más
Dit is echt een topbedrijf. Ik schrijf normaalgezien geen reviews maar voor Ventilatieland.be doe ik de moeite. Vorige week was ik op zoek naar ventilatieonderdelen en na wat googelen kwam ik bij... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ventilatieland, de grootste en ventilatiewebshop van België. Ventilatie is onze passie en met ruim 20 jaar ervaring in de ventilatie branche zijn wij een betrouwbare leverancier voor u als consument, maar leveren wij ook al jaren aan professionals. Dagelijks werken wij met al onze medewerkers om u van dienst te zijn en de ervaring te bieden die u wenst. Van tevreden klanten worden wij blij, maar van een uitdaging enthousiast! Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team van ventilatie specialisten om net dat stapje extra advies aan u te geven.
Información de contacto
Park Forum 1047, 5657 HJ, Eindhoven, Holanda
- +32 (0)52 22 33 95
- info@ventilatieland.be
- ventilatieland.be
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 44% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Kortingscode niet afgegaan van…
Kortingscode niet afgegaan van eindbedrag en werd nog nadien terug recht gezet. Heel vlot verlopen, waarvoor dank.
Snelle levering netjes alles in een…
Snelle levering netjes alles in een doos geen problemen
Snelle levering, ruime keuze, interessante prijzen
Een eerlijk bedrijf met goede…
Een eerlijk bedrijf met goede prijs/kwaliteit en een snelle levering die ook gratis was
Easy tot order and delivery as promised
Levering schuift maanden op/vooruit
In september 2025 besteld en betaald. Ging enkele dagen later geleverd worden. Ineens schuift leveringsdatum 2 maand op tot 17 december 2025. In december bericht levering pas 28 januari 2026.

Respuesta de Ventilatieland
Alles prima verlopen
Alles prima verlopen. Vlotte bestelling en correcte, snelle levering.
5 sterren review
5 sterren review! Eenvoudige website, snelle levering en zeer goede retourservice.
Levering was OK
Levering was OK, maar de vraag om beoordeling in het Frans?
Tevreden
Exact de spullen die ik nodig had...stevig ventilatierooster (zink) voor op de buitengevel
perfecte levering
Service rapide et efficace
Commande de filtres pour VMC à prix raisonnable.
Livraison rapide.
Vlotte levering
Retour verliep wat stroef, maar uiteindelijk wel ok.
Betrouwbare firma
Heel goed materiaal en zeer vlotte levering!
Satisfait de mon achat article conforme…
Satisfait de mon achat article conforme à la description je recommande vivement ce vendeur.
good products and fast delivery
Op tijd correct en service top
Más información sobre otros tipos de reseñas.