Ventilatieland levert super snel en juist. Hiervoor 5 sterren. Contact bij een vraag of probleem is ontzettend moeilijk. Op het aangegeven telefoonnummer is nooit iemand bereikbaar. Whatsap... Ver más
Zelf had ik producten met de verkeerde diameter besteld, even balen! Terug gestuurd en de goede producten besteld. Allemaal geen probleem , het geld van de foute produkten heb ik snel terug ontvangen... Ver más
Aanvraag gedaan voor een wtw advies. Inmiddels zijn we maanden verder en nog niets ontvangen. De klantenservice reageert nergens meer op en bellen kun je ze niet. Ondanks dat ze zelf aangegeven hebben... Ver más
Mechanische ventilatiebox besteld. Op de productpagina staat voor 16:30 besteld volgende dag geleverd. Echter direct na het bestellen staat in de bevestiging levering over 2 dagen. Op zich ook prima m... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De grootste en goedkoopste online ventilatiewinkel van Nederland. Ruim assortiment mechanische ventilatie producten, WTW systemen en meer van alle grote merken.
Park Forum 1047, 5657 HJ, Eindhoven, Holanda
- ventilatieland.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
heb ongeveer 10 items besteld
heb ongeveer 10 items besteld, en zie nu dat de leverdatum op 3 november staat????? dat is 4 maanden later, 1 ding is opgestuurd, waarschijnlijk via een 3e partij
ze zijn onbereikbaar via app. mail en telefoon.
mag best iets langer duren door de warmte , maar dit duurt veel te lang

Respuesta de Ventilatieland
Bestelling nog steeds niet geleverd
Bestelling nog steeds niet geleverd, geen antwoord op e-mail noch via WhatsApp. Besteld op 29 juni!

Onacceptabel !!!!
Onacceptabel !!!!
Twee weken nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik pas een reactie. Dat zegt eigenlijk alles over hoe dit bedrijf met zijn klanten omgaat!!!!!
Op de website wordt aangegeven dat er goed gecommuniceerd wordt, maar in de praktijk is daar helaas niets van terug te zien. Vragen blijven onbeantwoord en je wordt als klant volledig aan je lot overgelaten.
Het is begrijpelijk dat het druk kan zijn, maar communiceer daar dan eerlijk over. Als je op dat moment niet de capaciteit hebt om nieuwe bestellingen én de bijbehorende klantenservice goed af te handelen, informeer klanten daar duidelijk over.
Zelf heb ik vier herinneringen moeten sturen voordat mijn geld eindelijk werd teruggestort. Dat is onacceptabel.
Mijn advies aan dit bedrijf: neem verantwoordelijkheid. Als je maximale capaciteit is bereikt, zet de webshop tijdelijk op pauze of vermeld duidelijk dat de levertijden en reactietijden aanzienlijk langer zijn. Klanten verdienen eerlijke verwachtingen en fatsoenlijke ondersteuning, niet complete radiostilte.

Respuesta de Ventilatieland
Geen contact mogelijk na verkeerde levering
Bezorgtijd niet nagekomen en vervolgens blijk een verkeerd product geleverd. Op geen enkele manier is het mogelijk om in contact te komen met dit bedrijf, e-mail Whatsapp. telefoon, alles meerdere keren geprobeerd. maar geen reactie,...

Respuesta de Ventilatieland
Bestelling op 1 juli 2026 gedaan alles…
Bestelling op 1 juli 2026 gedaan alles op voorraad volgens website word de volgende dag geleverd, nu is de verwachte leverdatum 26-11-2026 ik heb hier een vraag over gesteld via mail, chat, whatsapp geen antwoord, niet meer bestellen bij de webshop!!!!!!!!
lukt ook niet via de telefoon om iemand te spreken.
PS Econox.nl is het zelfde bedrijf en heeft het zelfde adres in Eindhoven

Respuesta de Ventilatieland
Geen comunicatue,bestelling komt niet aan.…
Geen comunicatue,telkens een mail dat mijn bestelling vertraging heeft omdat het niet compleet is nogthans volgens hunne website waren al de artikelen in voorraad.ze antwoorden niet op mails,niets,nooit meer bestellen daar.

Respuesta de Ventilatieland
Dit bedrijf helpt zichzelf compleet de afgrond in
Dit bedrijf helpt zichzelf compleet de afgrond in. Iets besteld dat op voorraad was, maar na enkele dagen bleek dat men 1 artikel uit de gehele bestelling niet kon leveren. In plaats van alles alvast sturen behalve dit artikel, krijg ik iedere dag een mail dat de verwachte levering een dag later komt, al een week lang. Op mijn verzoek om alles te annuleren reageert men niet.
Ondertussen wordt doodleuk nog een actie gestart met 5% korting op het gehele assortiment. Op deze manier helpen ze zichzelf volledig de afgrond in. Alles gaat blijkbaar om sales.
Ik hoop dat ik mijn order (SO1600790) nog krijg, maar ben benieuwd wat er gaat gebeuren als ik deze terugstuur. Hopelijk krijg ik mijn geld nog voordat men failliet gaat.

Respuesta de Ventilatieland
Poging tot bestellen via de site
Bestellen via de site wil maar niet lukken (van voor 17.00u tot 16.30u geprobeerd). Telefonisch keuzemenu afgelopen maar niemand neemt op. De chatmogelijkheid is offline, ... Mijn vertrouwen in deze firma is weg.

Respuesta de Ventilatieland
Tot vorig jaar gelukkig met…
Tot vorig jaar gelukkig met Ventilatieland.
Nu op 13 mei filters besteld maar geen levering ontvangen. Bellen kan niet je moet mailen maar daar krijg je geen antwoord op.

Respuesta de Ventilatieland
Ik ben al dagen bezig om contackt met…
Ik ben al dagen bezig om contackt met ze te krijgen omdat ik 2 pompjes besteld heb en daar nu al 5 dagen in de nacht een bericht krijg van besteling is nog niet compleet we proberen morgen nou de dag er na in de nacht her zelfde bericht nou probeer je ze te bereiken via mal whatsapp of chat op de site nou je raad het al 0,0 reactie kort om heel slecht en zeker niet klant vrienderlijk even een update gister een mail gekregen dat ik me geld niet kon terug krijgen omdat ze het aan inpakken waren om te versturen en dat ik het aan de deur kon weigeren maar je raad het al vannacht weer de zelfde mail dat me nesteling nog niet compleet is bizar slecht bedrijf

Respuesta de Ventilatieland
Bedrijf onbereikbaar, reageert nergens op. UPDATE: retour inmiddels netjes afgehandeld
Ik wilde een product binnen de 100 dagen zichttermijn retourneren. Het bedrijf is simpelweg onbereikbaar en reageert niet op mails. Inmiddels heb ik rechtsbijstand ingeschakeld om de zaak in beweging te krijgen. Heb hier op aanraden van een kennis iets besteld, maar dit is dus helaas een verkeerd advies geweest.
UPDATE 16.07.2026
Na plaatsing van bovenstaande review en het sturen van een ingebrekestelling kwam er een snelle reactie. Men heeft de zaak alsnog goed opgepakt, meteen een retourlabel toegezonden en de creditering ook snel uitgevoerd. Aandachtspunt: de retourzending geschiedt via DPD, waarbij het aantal afgiftepunten helaas dun gezaaid is. Afgifte bij een onbemand pakketpunt van Budbee is NIET mogelijk. Jammer dat het inzetten van juridische bijstand en Trustpilot nodig was om beweging in de zaak te brengen, maar uiteindelijk telt het resultaat. Daarom het aantal sterren door deze ervaring verhoogd.

Respuesta de Ventilatieland
Product wordt nooit geleverd. Klantenservice is er niet.
Aircoreiniger besteld, nooit geleverd. Ook geen updates of iets ontvangen. Verzoek gedaan om annulering + restitutie, ook daar wordt niet op gereageerd.
Conclusie van het verhaal: Ik kan fluiten naar mijn geld, product wordt niet geleverd. Blijf hier weg.

Respuesta de Ventilatieland
Prima producten en keurige tijdige…
Prima producten en keurige tijdige levering van bestelling
duidelijke site
duidelijke site, makkelijk bestellen. snel geleverd
ARNAQUE
Commande passée le 28/06 avec une promesse de livraison sous 24 heures. Nous sommes le 05/07 et je n'ai toujours rien reçu.
J'ai envoyé plusieurs messages au service client, sans obtenir la moindre réponse. Un manque total de communication et de professionnalisme.
Je ne recommande pas ce vendeur. À fuir.

Bestellen, betalen en dan 4 maanden wachten voor goederen "in voorraad
Wij hebben hetzefde voor: alles in voorraad op de webwinkel en als je besteld en betaald hebt krijg je een leveringstermijn van maar liefst 4 maanden ! We hebben via alle voorgestelde kanalen proberen te communiceren om te annuleren maar nergens krijg je reactie.
Ondertussen kregen we een reactie. Een annulatie en terugbetaling is ons beloofd.

Respuesta de Ventilatieland
Het is verstandig om hier even niet te…
Het is verstandig om hier even niet te bestellen.
Levering binnen 1 a 2 dagen zoals vermeld bij de producten op de website kan makkelijk 3 weken duren wanneer je per mail de orderbevestiging krijgt.
Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn wanneer je zakelijk iets koopt omdat je door moet met een project.
#SO1608321

Goede info op website.
Goede info op website.
Goede prijs m.b.v. De korting nieuwsbrief.
Correct geleverd. Wel later geleverd dan toegezegd. Maar dat is geen probleem.