Ventilatieland Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ventilatieland levert super snel en juist. Hiervoor 5 sterren. Contact bij een vraag of probleem is ontzettend moeilijk. Op het aangegeven telefoonnummer is nooit iemand bereikbaar. Whatsap... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zelf had ik producten met de verkeerde diameter besteld, even balen! Terug gestuurd en de goede producten besteld. Allemaal geen probleem , het geld van de foute produkten heb ik snel terug ontvangen... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Aanvraag gedaan voor een wtw advies. Inmiddels zijn we maanden verder en nog niets ontvangen. De klantenservice reageert nergens meer op en bellen kun je ze niet. Ondanks dat ze zelf aangegeven hebben... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mechanische ventilatiebox besteld. Op de productpagina staat voor 16:30 besteld volgende dag geleverd. Echter direct na het bestellen staat in de bevestiging levering over 2 dagen. Op zich ook prima m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de construcción

Escrito por la empresa

De grootste en goedkoopste online ventilatiewinkel van Nederland. Ruim assortiment mechanische ventilatie producten, WTW systemen en meer van alle grote merken.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 84% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

399 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zeer trage afhandeling retouren

Het lijkt alsof alles bij de afhandeling van retouren is gericht op vertraging. Om te beginnen wordt retourneren niet echt gemakkelijk gemaakt. En als je het artikel dan hebt teruggestuurd dan duurt de afhandeling en terugbetaling nog weken. Zo’n slechte klantenservice is niet meer van deze tijd. Ik koop er nooit meer wat.

Beste Vincent,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat de afhandeling van uw retour en terugbetaling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat een langdurige verwerking en het uitblijven van een snelle terugbetaling erg frustrerend zijn. Onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak.

Door de grote drukte hebben de verwerking van retouren en onze reactietijden helaas langer geduurd dan gebruikelijk. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze retourprocedure en dienstverlening verder te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor uw teleurstellende ervaring.

Airco pomp besteld

Airco pomp besteld, op de site zeggen ze dat deze op voorraad is. na week niets gehoord. als je gaat informeren krijg je een mail dat het 2,5 maand duurt voordat het onderdeel binnen is.
daarna geen contact meer mogelijk !!!

Beste Clemens,

Bedankt voor uw review. Allereerst onze excuses voor onze late reactie. Door de grote drukte hebben onze reactietijden helaas langer geduurd dan u van ons gewend mag zijn.

Het spijt ons dat het door u bestelde product, ondanks de vermelding op voorraad, uiteindelijk een veel langere levertijd bleek te hebben. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is.

Daarnaast begrijpen wij uw frustratie over het uitblijven van een reactie op uw berichten. Dat is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten, waarvoor onze oprechte excuses.

Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze communicatie, bereikbaarheid en informatie over voorraad en levertijden verder te verbeteren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op maandag een mail ontvangen dat de…

Op maandag een mail ontvangen dat de airco die wij besteld hadden niet meer op voorraad was met de keuze om de bestelling kosteloos te annuleren. Daar op gereageerd met dat wij wilden annuleren, en vervolgens nooit meer een bevestiging of terugbetaling ontvangen! Wij willen ons geld terug! Via de mail of whatsapp hoor je ook niks terug. Ik heb ventilatieland vandaag een laatste e-mail gestuurd. Mocht ik dinsdag nog niks hebben gehoord dan zal ik mijn rechtsbijstand inschakelen!

Update: Gisteren een mail ontvangen dat de annulering verwerkt is en we het geld binnen een aantal dagen terug op onze rekening kunnen ontvangen. We gaan het zien..

Weer een update: vandaag op 14 juli nog steeds het bedrag niet teruggestort gekregen! In de annuleringsmail beloofden jullie het bedrag binnen een paar werkdagen terug te storten, we zijn inmiddels meer dan een week verder!

Update 16 juli:
Vandaag na weer het nodige aandringen eindelijk de bevestiging ontvangen van In3 dat de terugbetaling in gang is gezet

Beste Lettie,

Bedankt voor uw review en voor het delen van de update.

Wij begrijpen dat het uitblijven van een bevestiging op uw annuleringsverzoek en de onzekerheid over de terugbetaling voor veel frustratie hebben gezorgd. Onze oprechte excuses hiervoor.

Zoals inmiddels per e-mail is bevestigd, is uw annulering verwerkt en is de terugbetaling in gang gezet. Afhankelijk van uw bank kan het enkele werkdagen duren voordat het bedrag weer op uw rekening zichtbaar is.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak en bedankt voor uw geduld.

geen terug betaling

Ik heb een airconditioning bij deze handelaar besteld en betaald. Heb een mail gekregen dat het artikel niet meer voorradig is en de opties : 2 maanden wachten of het geld terug. Ik koos voor de terugbetaling, maar sindsdien niets meer gezien of gehoord. Ik heb alle kanalen tevergeefs en tot verveelens toe geprobeert : mail, telefoon, whatsapp, niemand is bereikbaar of reageert terug. Wegens geen reactie kan ik niet anders als een fraudedossier openen bij mijn bank en aangifte doen. Hopelijk bespaard dit revieuw anderen van dezefde ervaring ; een hoop vervelend gedoe en stress voor niets.

2 de julio de 2026

Beste Sarah,

Bedankt voor uw review. Allereerst onze oprechte excuses voor onze late reactie. Door de uitzonderlijke drukte hebben onze reactietijden helaas langer geduurd dan u van ons mag verwachten.

Wij begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een product na bestelling niet direct leverbaar blijkt te zijn en u vervolgens geen tijdige reactie ontvangt op uw verzoek tot annulering en terugbetaling. Onze excuses voor de onzekerheid en het ongemak die hierdoor zijn ontstaan.

Uw bestelling is inmiddels geannuleerd en de terugbetaling is in gang gezet. Afhankelijk van uw betaalmethode en bank kan het enkele werkdagen duren voordat het bedrag op uw rekening zichtbaar is.

Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie. Wij begrijpen dat dit uw vertrouwen heeft geschaad en nemen uw feedback serieus om onze communicatie en dienstverlening verder te verbeteren.

Communicatie onmogelijk!

Wij hadden hier een 300mm buisventilator besteld, dit bleek het verkeerde type. Na contact met de klantenservice een nieuwe besteld en de oude teruggestuurd.
Echter werd het retourpakket afgekeurd (€500+).

Contact met de klantenservice lijkt nu op alle manieren onmogelijk terwijl dit enkele weken geleden geen probleem was. Wat is er aan de hand?

Leuk dat er dan gereageerd wordt door ventilatieland, maar het is nog steeds niet opgelost.
Blijkbaar is mijn retour niet op de goede manier teruggestuurd, terwijl er door Ventilatieland zelf een link gestuurd wordt voor een DPD verzendlabel.
Nu staat mijn retour dus daar, terwijl er niks aan mankeert, maar het aankoopbedag wordt niet gecrediteerd... Heel klantvriendelijk, NOOIT meer bestellend dus!

2 de julio de 2026

Beste Jasper,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad.

Onze excuses voor onze late reactie. Door de grote drukte hebben onze reactietijden helaas langer geduurd dan u van ons gewend mag zijn.

Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat uw retourzending is afgekeurd en dat u vervolgens geen contact met onze klantenservice heeft kunnen krijgen. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Wij hebben uw melding inmiddels in behandeling genomen en zullen de situatie rondom uw retour zorgvuldig bekijken, zodat er zo snel mogelijk een passende oplossing kan worden gevonden.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak en bedankt voor uw geduld.

het Ventilatielandland klantenservice team

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordered Midea Portasplit mobiele split…

Ordered Midea Portasplit mobiele split airco on line on 28th June.on line shows ordered today , then can delivery tomorrow, that is the reason why ordered , but after I received order information it shows expected delivery time is 08-08-2026, I think I still can wait , 1 day later got e-mail from Lisa van Ventilatieland said the product is out of stock , new stock will be on the way , new delivery will be end of Sep. , ja , then summer is gone , then they give 2 options, ether wait until end of Sep. Or cancel the order , then reply the e-mail cancel the order, but no body reply my e-mail and what’s up , and I even called some many times , no body picked up the phone , instead they recommended to write email to info or sent message to what’s up , but so far I do not get any reply at all , now I get panic ,because i paid more than 1 thousand euro for the product, now can not reach any klant service at all , all in all very bad experience, now really want to speak one of their employees, but how I can ?

Dear Carrie,

Thank you for taking the time to share your experience. First of all, we sincerely apologize for our delayed response. Due to an exceptionally busy period, our response times have unfortunately been longer than both you and we would expect.

We completely understand your disappointment. We realize how frustrating it is to place an order based on the advertised delivery time, only to be informed afterwards that the product is out of stock and the expected delivery has been postponed.

Your order has now been cancelled as requested, and the refund process has been initiated. Depending on your payment provider and bank, it may take a few business days before the amount is visible in your account.

We sincerely apologize for the inconvenience and the lack of communication you experienced. Your feedback is important to us, and we are working hard to improve both our communication and customer service.

Kind regards,
Ventilatieland customer service team

LEVERTIJD EN NIET REAGEREN OP WELKE MANIER DAN OOK

Zoals zoveel berichten die ik nu gelezen heb, geen tel contact mogelijk chat functie werkt niet whatsapp reageren ze niet op en ook niet op de mail. Waneer ze wel reageren is als je een bestelling plaatst. Bedankt voor uw bestelling en de bijbehorende centen die je nu kwijt bent Gisteren namelijk een bestelling gedaan en product was op voorraad zoals de site aangaf. Op zich nog geen alarm bellen die er bij mij afgaan. Dan nog een mail een paar uur daarna met de orderbevestiging op zich redelijk normaal. Wel staat er dat in de bijlage de levertijd staat. Op zich ook netjes dus je denkt dan aan de tekst op de site voor 16:30 besteld de volgende dag in huis. Tot ik tot mijn grote verbazing de bijlage lees en de verwachte levertijd zie staan 23-09-2026. En als je dan belt krijg je een bandje met hele mooie keuzes maar welke je ook maakt het antwoord is bij alle keuzes hetzelfde dat je kunt mail chatten of whatsappen en dan wordt de verbinding verbroken.valt vies tegen.

Beste bp verm,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Allereerst onze excuses voor onze late reactie. Door de grote drukte hebben onze reactietijden via e-mail, chat en WhatsApp helaas langer geduurd dan u van ons gewend mag zijn.

Wij begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een product op voorraad lijkt te zijn, maar na het plaatsen van de bestelling een aanzienlijk langere levertijd blijkt te hebben. Ook begrijpen wij dat het uitblijven van een tijdige reactie op uw vragen de frustratie alleen maar heeft vergroot. Hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Uw feedback over onze communicatie, bereikbaarheid en de informatie over levertijden nemen wij zeer serieus. Wij werken er hard aan om onze dienstverlening op deze punten te verbeteren, zodat dit soort situaties in de toekomst zoveel mogelijk worden voorkomen.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

Ventilatielan(d)g leveren

N bestelling geplaatst bij ventilatieland voor n bepaalde tijd bestellen de dag er op leveren, direct betaald en achteraf blijkt dat je zeker n week kwijt bent ,alvorens de bestelling er is. Is dat erg, niet als je dat op voorhand weet, maar dit als verkoopargument te gebruiken is slecht.

Beste Johan,

Bedankt voor uw review. Onze excuses dat uw bestelling niet binnen de verwachte termijn is geleverd.

Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een levering langer duurt dan op basis van de informatie op onze website mocht worden verwacht. Duidelijke en correcte communicatie over levertijden is belangrijk, en het spijt ons dat wij daarin niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze communicatie en dienstverlening verder te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wordt niet gereageerd bij klacht

Op 3 juni een bestelling geplaatst, Ducobox silent connect pakket, 2 afstandsbedieningen en 4 instucbare ventilatieventielen. Na bezorging bleek de hele Ducobox er niet bij te zitten. Via mail en Whatsapp meerdere keren geprobeerd contact te krijgen, maar geen reactie !!!

Beste Myrna,

Bedankt voor uw review. Onze excuses voor de vertraging in onze reactie.

Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een belangrijk onderdeel van uw bestelling ontbreekt en u vervolgens niet direct een reactie ontvangt op uw contactpogingen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

U bent inmiddels door onze klantenservice van een reactie voorzien en wij hopen dat hiermee duidelijkheid is ontstaan over de verdere afhandeling van uw melding.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vertraagde levering en geen contact te krijgen

Update n.a.v. reactie bedrijf:
Het spijt me, maar ik kan het niet serieus nemen. Bijna 2 weken na mijn bestelling staat er nog steeds op de site dat levering voor 16h30 betekent dat het de volgende dag geleverd wordt.
Dat is niet waar.
WhatsApp en Chat zouden binnen 1 minuut beantwoord moeten worden en e-mail binnen 1 dag.
Dat is niet waar.
Kijk maar naar andere reviews en naar het feit dat ik nog geen antwoord op vragen heb gekregen via welk kanaal dan ook.

Als je stelt dat je vanwege uitzonderlijke drukte gemaakte afspraken niet na kunt komen en klanten niet te woord kunt staan, hoe kun je dan tegelijkertijd een kortingsactie opstarten voor extra verkoop en in reacties schrijven dat je er alles aan doet om de onstane situatie te verbeteren?

----------------------------------------

Ik herken de problemen die hier de laatste tijd geschetst worden. De beloofde levertijd wordt niet gehaald en contact krijgen is simpelweg onmogelijk. Je wordt als klant domweg genegeerd.
Het vreemde is dat men in de tussentijd wel tijd vindt om verschillende berichten op dit platform te beantwoorden. Ik zou er persoonlijk voor kiezen om die resources anders in te zetten. Dit is niet wat ik had verwacht.

Als je als bedrijf stelt dat er de volgende dag geleverd wordt, doe dat dan ook. Lukt dat niet? Laat dat dan direct bij de bestelling weten. Haal die tekst van de website als je op voorhand weet dat je de belofte niet kunt nakomen. Als je als bedrijf claimt dat men binnen een uur een reactie kan verwachten, dan is het onacceptabel als er na een aantal dagen nog geen antwoord is en je op geen enkele andere manier contact kunt krijgen.

Het is niet erg dat het druk is en je daar als bedrijf door verrast wordt. Het gaat om de verwachtingen die je vervolgens schept en de communicatie daaromheen. Die moet kloppen, want anders gooi je je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid te grabbel.

Als klant is er niets erger dan ervaren dat een bedrijf dat je in vertrouwen hebt genomen, haar beloften niet waarmaakt en niet serieus met haar klanten omgaat.

Beste Jeppie,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide feedback met ons te delen.

Allereerst onze excuses dat uw ervaring niet overeenkomt met de service die u van ons mag verwachten. Wij begrijpen uw frustratie rondom de verwachte levertijd en het gebrek aan tijdige communicatie. Wanneer er verwachtingen worden gewekt over levering en bereikbaarheid, is het belangrijk dat wij deze ook kunnen waarmaken.

Door de uitzonderlijk grote drukte zijn onze reactietijden helaas langer geworden dan gebruikelijk. Wij beseffen dat dit voor klanten erg frustrerend is, zeker wanneer er onzekerheid bestaat over een bestelling. Uw opmerking over duidelijke communicatie en het correct informeren over levertijden nemen wij dan ook zeer serieus.

Wij werken er hard aan om onze bereikbaarheid en informatievoorziening te verbeteren, zodat klanten sneller duidelijkheid krijgen en beter op de hoogte blijven van de status van hun bestelling.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw eerlijke feedback.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

No reaction from customer service at all

Ventilatieland offered for sale a monoblock airconditioning unit for an attractive price. If ordered before 16:30, delivered next day.

After ordering on Friday, well before 16:30, a confirmation email was sent, with an attached PDF listing the delivery as taking place 4 months from now. Not "tomorrow", not even "next week". No, 31-10-2026.

A query was sent by Whatsapp as soon as we noticed this, which the site promises will be answered within about an hour. No reaction followed. Attempts to call were unsuccesful.

Whatsapp's message details show that it was both delivered to and read by them, and we've still not received any reply by end of business today. That's 1.5 business days without hearing anything about a rather egregious disparity between the offered terms, and the resulting experience.

Worst of all, the product is question is still "for sale" for "next day delivery" at the time of writing. Hopefully this review will prevent others from being snookered like this.

If Ventilatieland is still an honest trader and just overwhelmingly busy in this period, then the very least they could do is reply to Whatsapp - as they won't let you inquire after anything by phone - to offer an apology for the delay and share a time frame for a proper resolution.

For the amount of money spent with them, silence in the face of this kind of mishap is utterly unacceptable.

Edit: They've responded to the review but have not yet replied to their customer support inquiry. Furthermore, while the review response wants us to believe that they take stock levels and delivery times seriously, the item in question is *still* listed for sale and next day delivery at this very moment. This makes it come across as your average PR gaslighting, not a serious mea culpa or offer to resolve the issue.

Dear Jeroen,

Thank you for taking the time to share your experience with us in such detail.

First of all, we would like to offer our sincere apologies for the confusion regarding the stated delivery time and for failing to respond to your WhatsApp message in a timely manner. We fully understand that it is extremely disappointing to place an order based on an expected next-working-day delivery, only to be told of a much later delivery date. That is, of course, not the experience we wish to offer our customers.

Due to the exceptionally high demand for air-conditioning systems, we are currently facing an unprecedented volume of orders. As a result, our response times are unfortunately longer than you might expect from us. However, this does not alter the fact that you are entitled to clear communication, and we regret that you did not receive this in a timely manner.

We take your comments regarding the displayed stock levels and delivery times very seriously and are constantly working to keep this information as up to date as possible. Your feedback helps us to further improve our service.

We would like to review your order personally and work with you to find a suitable solution. Could you please send us an email with your order number and contact details? We will then ensure that your case is dealt with as a priority and will contact you as soon as possible.

Once again, we apologise for the inconvenience caused. We hope to have the opportunity to restore your trust.

Kind regards,
the Ventilatieland customer service team

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mobiele Airco besteld bij…

Mobiele Airco besteld bij ventilatieland (stond op te koop/voorraad). Na een aanbetaling kreeg ik een mail dat er een onverwacht grote vraag naar was, ik kan wachten tot eind september en krijg dan 5% korting. Andere plekken krijgen half juli voorraad.

De prijzen zijn (logisch) vanwege het warme weer nu een stuk hoger dan normaal, eind september zullen ze waarschijnlijk weer dalen, dus is die 5% ook onzinnig. Hou alsjeblieft je voorraad op de website op orde; er was nog een andere plek waar ze te koop waren, nu is die ook out-of-stock, dan had ik gewoon voor die ander gekozen. Er staat dat je binnen 1 uur een reactie krijgt op Whatsapp maar ook daar werd niet op gereageerd.

Edit: na werken toch besloten te annuleren. 3 augustus geannuleerd, 7 augustus kreeg ik een mail dat het geld binnen elke dagen op de rekening zou staan. Uiteindelijk heft in eigen handen genomen op 19 augustus en de andere partij ingeschakeld.

Beste Tom,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons oprecht dat uw bestelling niet is verlopen zoals u mocht verwachten. Wij begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een product als op voorraad wordt weergegeven, maar later blijkt dat de levertijd aanzienlijk langer is. Zeker in een periode van uitzonderlijk grote vraag naar mobiele airco's kan dit voor veel frustratie zorgen.

Door de onverwacht hoge vraag zijn de voorraden helaas veel sneller uitgeput geraakt dan voorzien. Ondanks onze inspanningen om de voorraadgegevens zo actueel mogelijk te houden, is dit in sommige gevallen niet tijdig verwerkt. Onze excuses voor de verwarring die hierdoor is ontstaan.

Daarnaast betreuren wij dat u via WhatsApp niet binnen de aangegeven termijn een reactie heeft ontvangen. Door de extreme drukte is onze responstijd momenteel helaas langer dan u van ons en van onszelf gewend zijn.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze communicatie en voorraadweergave verder te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Reageren nergens op!

Op 24-6 airco dempers besteld, ze zijn op voorraad en morgen in huis staat geschreven. Komt goed uit ik heb ze dringend nodig. Volgende dag een mail met vertraging wordt nu verwacht op 30-6, ik heb een half uur later gemaild dat ze het bedrag mogen terugstorten, dat ik er vanaf zie en het elders bestel. Nog steeds geen reactie, vandaag 11.48 een app gestuurd en gevraagd om een reactie (ze zeggen we reageren binnen een uur) 19.30 nog niets. Vanmiddag meerdere keren gebeld maar ik krijg ze niet aan de lijn. Het enige wat ik wil is dat de bestelling wordt geannuleerd. Ik ben nl sinds vrijdag al voor zien van airco dempers. En op de site staat nog steeds op voorraad, voor 16.30 besteld morgen in huis.

Beste Willy Klein Gunnewiek,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging en het uitblijven van een tijdige reactie. Door de extreme drukte is onze responstijd momenteel helaas langer dan u van ons mag verwachten. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer u de producten met spoed nodig had.

Wij betreuren dat de levering niet volgens verwachting kon plaatsvinden en dat u hierdoor heeft besloten de bestelling elders te plaatsen. Ook begrijpen wij dat u uw bestelling zo snel mogelijk wilt annuleren.

Wilt u ons nog een e-mail sturen met uw bestelnummer en contactgegevens? Dan zorgen wij ervoor dat uw verzoek met voorrang wordt bekeken en informeren wij u zo snel mogelijk over de afhandeling.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top product en nette levering

Ondanks de warme dagen heb ik de ventilatierooster welke besteld zijn netjes geleverd wel met enig oponthoud maar dit werd goed en duidelijk gecommuniceerd. Het was de moeite waard en deze ventilatorrooster pasten perfect en het ziet er stoer en met toch even anders uit. Wij zijn blij met dit product.

25 de junio de 2026

GEEN ZAKEN MEE DOEN.

GEEN ZAKEN MEE DOEN.
Bij vragen of problemen neemt deze contact gestoorde firma de Telefoon niet op.
Op website staat vandaag besteld morgen geleverd, uiteindelijk niets.
Mijn advies bestel je luchtkanalen bij het zeer betrouwbare Technische Unie.
Gr G. vd Logt Borne

Beste Besturingstechniek Twente BV,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons oprecht dat u ons zo heeft ervaren. Wij begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een bestelling niet volgens verwachting wordt geleverd en u ons niet goed heeft kunnen bereiken. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Wij nemen uw feedback over onze bereikbaarheid en communicatie serieus en werken continu aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Wij zouden uw bestelling graag onderzoeken om te achterhalen wat er is misgegaan en samen met u naar een passende oplossing te zoeken. Wilt u ons hiervoor een e-mail sturen met uw bestelnummer en contactgegevens? Dan kijken wij dit zo snel mogelijk voor u na en nemen wij contact met u op.

Wij hopen de gelegenheid te krijgen om uw vertrouwen alsnog terug te winnen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bestelde was niet voorraadig daarom…

Het bestelde was niet voorraadig daarom geanuleerd en de commenucatie daar over mag wel wat sneller ,door mijn ongeduld div berichten gestuurd en steeds geen antwoord maar het is keurig en op vermelden tijd correct afgehandeld .
Sorry iets te voorbarig beloofd binnen 3 werkdagen geld terug nu 5 werkdagen verder nog steeds niets ook geen reactie op mijn vraag via Wathapp. Zeer slecht commenucatie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

k vind de prijsstelling van dit bedrijf…

k vind de prijsstelling van dit bedrijf erg teleurstellend. Een airco met een adviesprijs van €499 werd eerst aangeboden voor €595. Dat is al een behoorlijke opslag, maar dat valt nog te verklaren door vraag en aanbod.

Wat ik echter onacceptabel vind, is dat er geen voorraad was en dezelfde airco vervolgens één dag later weer beschikbaar kwam voor maar liefst €750. Dat is een prijsverhoging van ruim 25% in één dag, zonder enige duidelijke uitleg.

Voor mij voelt dit als misbruik maken van de situatie en de schaarste rondom airco’s tijdens warme periodes. Hoewel dit misschien juridisch is toegestaan, wekt het de indruk dat klanten maximaal worden uitgeknepen zodra de vraag stijgt.

Ik koop liever bij een bedrijf dat transparant en eerlijk omgaat met prijzen. Daarom kan ik deze winkel helaas niet aanbevelen.

24 de junio de 2026

Beste FT VDV,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons dat onze prijsstelling bij u deze indruk heeft achtergelaten. Wij begrijpen dat een prijswijziging in korte tijd vragen kan oproepen en dat dit als teleurstellend wordt ervaren.

Onze verkoopprijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de inkoopprijzen en beschikbaarheid bij onze leveranciers. Wanneer deze omstandigheden veranderen, kan dit helaas ook gevolgen hebben voor de verkoopprijs. Dit is nooit bedoeld om misbruik te maken van periodes met een hogere vraag, maar is het gevolg van veranderende marktomstandigheden waarop wij helaas niet altijd invloed hebben.

Desondanks begrijpen wij dat dit voor u niet prettig is geweest en dat wij daarmee uw vertrouwen niet hebben gewonnen. Dat betreuren wij oprecht.

Wij danken u voor uw eerlijke feedback. Deze nemen wij mee om onze communicatie richting klanten verder te verbeteren.

Vriendelijke groet,
het Ventilatieland klantenservice team

8 consejos para escribir buenas reseñas.