Ventilatieshop.com Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

1 standaard en 1 op maat gemaakt rooster besteld, dat duurde erg lang, heb meerdere malen moet bellen waar het bleef. Het zijn uiteindelijk erg nette roosters. Echter zit er alleen bij de standaard m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bijna 2 maanden zijn eroverheen gegaan voordat men (na weer een herinnering van mij), mij definitief lieten weten dat 1 van de 2 artikelen niet leverbaar was. Direct daarop is volledige bestelling doo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb Zehnder Comofan Silent Move Up besteld na goed telefonisch advies. Levering op de verzochte datum en goed te volgen. Vervanging van StorkAir CMF was plug and play met goede video instructies en i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Twee keer luchtventiel besteld. De ventielen zijn mooi, de kwaliteit lijkt voor zover ik nu kan bepalen goed. Daarnaast verliep het bestelproces soepel. Ventilatieshop doen wat ze moeten doen dus top!... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hágalo usted mismo

Escrito por la empresa

Wij zijn uw betrouwbare en voordelige adres voor alles wat te maken heeft met luchttechniek en ventilatie. Ventilatieshop biedt u een alternatief voor bouwmarkten, die op het gebied van ventilatie vaak tekort komen als het gaat om de mogelijkheden binnen hun assortiment en de aanwezige kennis onder het personeel. Als onderdeel van het gerenommeerde installatiebedrijf Pro-Air, hebben we inmiddels meer dan 50 jaar kennis en ervaring in huis op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. In onze shop vindt u meer dan 100.000 voorraadartikelen en daarnaast bieden wij u vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk. U kunt daardoor met ieder vraagstuk op het gebied van ventilatie bij ons terecht.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

863 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 78% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

97 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering volgens afspraak en een…

Snelle levering volgens afspraak en een hoogwaardig produkt..

31 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en je tevreden bent met het product.

Alles perfect!

Hoi, snelle levering én goed verpakt(!)
Dus: Alles was prima, ga zo door.

29 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. We blijven ons best doen om de service te verbeteren!

Geweldige service

Geweldige service. Badkamerventilator na ruim 1 jaar stuk en in garantie vervangen. Nu, na 4 jaar en 11 maanden, ook die tweede stuk. Gratis opgestuurd en kreeg opnieuw een nieuwe omdat ik 5 jaar garantie had. Waar vind je nog zo'n goede after sale service.

D. Van de Merwe

27 de enero de 2025

Goedemiddag Dick,

Wat een geweldig compliment! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze after sales service. Bij Ventilatieshop doen we er alles aan om onze klanten goed te helpen, ook na de aankoop. Bedankt dat je dat opmerkt!

Prima service

Prima service, goede producten en veel keuzes.

24 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, weet je ons te vinden!

Snelle levering.

Snelle levering.
Alles netjes verpakt en correct.

30 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, helpen we je graag verder.

Prima zaak

Prima zaak. Snelle levering.

28 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering! Bedankt voor je review!

Terugslagklep afzuiging

Jammer dat er geen verkorte handleiding bij de terugslagklep zat.

22 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons dat er geen verkorte handleiding bij de terugslagklep zat. We nemen je opmerking mee om onze communicatie te verbeteren en te zorgen dat alle benodigde informatie duidelijk wordt meegeleverd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Precies het juiste product en Super…

Precies het juiste product en Super snel geleverd!

20 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Geweldig om te horen dat je precies het juiste product hebt gekregen en dat de levering snel was! Bedankt voor je feedback!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

BELOVEN MAAR NIET WAARMAKEN

Men zet 24uurs levering op de site, terwijl men dit totaal niet waar kan maken! “Besteld voor 23:59, volgende dag geleverd! Bij navraag krijg je een bijdehante pipo aan de lijn die begint over DHL-sameday, wat (de naam al doet vermoeden) totaal iets anders is als wat men hier beloofd. Wanneer je iets dus de volgende dag verwacht en verder wilt met de klus, REKEN ER AUB NIET OP!

17 de enero de 2025

Goedemorgen Martijn,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat de levering niet naar verwachting was en dat onze communicatie hierover niet duidelijk genoeg was. We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn, zeker als u verder wilt met uw klus. We nemen uw opmerkingen mee om onze processen en informatievoorziening te verbeteren. Ik heb u een informatieverzoek gestuurd zodat ik met uw bestelgegevens er verder in kan duiken en u eventueel verder kan helpen.

lekker snel

Poging 1 van het product paste niet. Keurig kunnen ruilen zonder problemen, snel geld terug en snel het goede product geleverd. Fijn.

24 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het ruilen soepel verliep en dat u snel het juiste product heeft ontvangen. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service!

Nette en goede service

Nette en goede service, snelle levering. Ook een vraag gesteld via klantenservice waar een passend antwoord op terugkwam waar ik iets mee kon, het antwoord kwam na ongeveer een dag. Inhoud van het antwoord was voor mij belangrijker dan snelheid.

23 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat het antwoord van onze klantenservice goed aansluit bij uw vraag. We waarderen uw feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede prijzen, ruime voorraad en vlotte verzending.

Alles wat ik nodig had voor de renovatie van mijn afzuiging was op voorraad.
Goede prijzen, en ook snel verzonden.

17 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Dank voor uw review! Fijn dat u alles wat u nodig had bij ons kon vinden en dat de prijzen en snelle verzending naar wens waren. Succes met de renovatie!

Prima product

Prima product. Kwam een dag later dan beloofd. Een malletje erbij voor het boren zou handig zijn. De kap was lastig te verwijderen. In de beschrijving op de site staat dat er een schroefje zit, maar het is een klik systeem.

11 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Dank voor uw review en uw feedback! We begrijpen dat een malletje voor het boren handig zou zijn en dat de kap en de beschrijving duidelijker hadden kunnen zijn. Onze excuses dat de levering later was dan beloofd. We nemen uw opmerkingen mee om onze service en informatie te verbeteren.

Erg goede service.

De site is erg duidelijk wat bestellen erg overzichtelijk en gemakkelijk maakt. Ondanks dat een verkeerde bestelling gedaan, helemaal mijn fout. Gratis retour gezonden en een nieuwe besteld. Alles wordt zeer snel afgehandeld. Ook een vraag over een WTW unit is keurig beantwoord. Ga zo door!

13 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de site overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vindt. Goed om te weten dat het retourproces en de nieuwe bestelling soepel verliepen, en dat uw vraag over de WTW-unit naar tevredenheid is beantwoord. We blijven ons best doen om deze service te behouden!

Snel en goed!

10 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Bedankt voor uw positieve review!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Een artikel was niet voorradig

Een artikel was niet voorradig. Na heel wat mailen en bellen wanneer het ontbrekende artikel verwacht word en hier geen antwoord op komt. Maar alleen het artikel staat bij onze leverancier in bestelling. Uiteindelijk een ander artikel besteld dat wel voorradig was omdat ik het na ruim 4 weken wachten wel zat was. Toen werd de bestelling de volgende dag geleverd. Goed materiaal dat wel

2 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het lang wachten op een product vervelend is en bieden onze excuses aan voor de communicatie hierover. Fijn dat de uiteindelijke bestelling snel geleverd kon worden en dat u tevreden bent over het materiaal.

Prima

correcte snelle levering !

3 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles snel en correct is geleverd.

Pakket kwijt door PostNL

Pakket kwijt door PostNL, zonder reactie af te wachten van PostNL hebben ze gelijk een nieuwe bestelling gestuurd zodat wij door kunnen. Echt super goede service!

Bedankt!

6 de enero de 2025

Respuesta de Ventilatieshop.com

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze service waardeert en dat alles snel is opgelost.

Ventilatieshop

8 consejos para escribir buenas reseñas.