La empresa ha respondido
Får smser om at batteri må byttes og at batterier er på vei i posten. Ingen batterier kommer. Bestiller service for å få byttet batterier og ber da om at alle batteriene blir byttet da noen av batteri... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg fikk hjelp med å sett opp et dørkamera . En hyggelig og hjelpsom kar loser meg igjennom . Han forklarte fint hvordan det skulle gjøres. Jeg fikk det ikke opp å gå med det samme, men etter et par d... Ver más
La empresa ha respondido
Verisure er Norges ledende alarmselskap med over 35 års erfaring. Vi tilbyr alarmsystemer med det siste innen sikkerhetsteknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet. Med Verisure får du en pålitelig beskyttelse mot brann og innbrudd, samt smarthusløsninger. Vi tilbyr sikkerhetsgjennomgang av din bolig, profesjonell installasjon, oppkobling til vår egen døgnåpne alarmsentral og frie vekterutrykninger.
Drammensveien 211, 0281 Oslo, Oslo, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hyggelig person som kom og ordnet det han skulle raskt og effektivt.

Respuesta de Verisure Norge
Når en får besøk av operatører som kan faget sitt er det et stort pluss.At en får en oppgradert service på hele anløegget, kan en slå seg til ro med at alt skal fungere, og det er jo et stort pluss i disse tider når fyringssesongen starter.

Respuesta de Verisure Norge
Alltid god service og hyggelig folk i tillegg til supre produkter!

Respuesta de Verisure Norge
Hyggelige kundebehandlere, men Verisure er for dyre i forhold til andre leverandører med sammme tilbud

Respuesta de Verisure Norge
Kundeservice og utstyr funker. Det er alt jeg ber om.👍🙂

Respuesta de Verisure Norge
Rask og oppgradert på hva som finns av tilbud i marked, samt kan gi alternativ tilbud

Respuesta de Verisure Norge
Montør møtte til rett tid. Flott utført arbeid. Servicevennlig montør.

Respuesta de Verisure Norge
Eg har bestillt yale doorman, kom i kontakt med en kundekonsulent som heter Daniel. Jeg er virkelig imponert over kundeservicen! Veldig hyggelig, hjelpsom og profesjonell kundekonsulent, som tar seg tid til å lytte og finne løsninger😊

Respuesta de Verisure Norge
Mine to utekameraer sluttet å levere bildet/videoer. Solid bistand pr tlf.

Respuesta de Verisure Norge
Jeg fikk rask og god hjelp med det jeg ønsket da jeg ringte Verisure.

Fikk sparken som kunde !
Etter utbytte av eldre alarmsystem, kunne ikke Verisure sikre verksted og garasje som tidligere var sikret med det gamle alarmsystemet. Selv om dette ble avtalt ved kjøp av nytt alarmsystem. Jeg ga Verisure muligheten til enten å rette opp dette, eller gi meg sparken som kunde.
Verisure valgte minste motstands veg og avsluttet kundeforholdet i stedet for å få til en alarmløsning for verksted og garasje. Så nå blir resten av anlegget fjernet og kundeforholdet blir avsluttet.

Respuesta de Verisure Norge
Vi har hatt Verisure alarm i flere år.
Nå bestemte vi oss for å få Yale Doorman på den nye ytterdøren
Den ble installert i går.
Hyggelig installatør var hos oss. Nå kan vi føle oss trygge for hus og hjem hvis det skulle skje noe.

Respuesta de Verisure Norge
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.