Verisure Norge Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når en får besøk av operatører som kan faget sitt er det et stort pluss.At en får en oppgradert service på hele anløegget, kan en slå seg til ro med at alt skal fungere, og det er jo et stort pluss i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eg har bestillt yale doorman, kom i kontakt med en kundekonsulent som heter Daniel. Jeg er virkelig imponert over kundeservicen! Veldig hyggelig, hjelpsom og profesjonell kundekonsulent, som tar seg... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Får smser om at batteri må byttes og at batterier er på vei i posten. Ingen batterier kommer. Bestiller service for å få byttet batterier og ber da om at alle batteriene blir byttet da noen av batteri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fikk hjelp med å sett opp et dørkamera . En hyggelig og hjelpsom kar loser meg igjennom . Han forklarte fint hvordan det skulle gjøres. Jeg fikk det ikke opp å gå med det samme, men etter et par d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos de seguridad
  2. Asesor de protección contra incendios
  3. Instalador de sistemas de seguridad
  4. Proveedor de alarmas contra incendio
  5. Tienda de alarmas antirrobo

Escrito por la empresa

Verisure er Norges ledende alarm­selskap med over 35 års erfaring. Vi tilbyr alarm­systemer med det siste innen sikkerhets­teknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet. Med Verisure får du en pålitelig beskyttelse mot brann og innbrudd, samt smarthusløsninger. Vi tilbyr sikkerhetsgjennomgang av din bolig, profesjonell installasjon, oppkobling til vår egen døgnåpne alarmsentral og frie vekterutrykninger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

729 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fôr vedkommende forstod problemet

Fôr vedkommende forstod problemet

11 de septiembre de 2026

Hei Lise,

Takk for tilbakemeldingen din. Det er hyggelig å høre at du kom i kontakt med en medarbeider som raskt forstod problemet ditt og kunne hjelpe deg videre.

Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din med oss, og er glade for at du fikk den forståelsen og oppfølgingen du trengte.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

kunne vært 5 stjerner

kunne vært 5 stjerner, men alltid god service og rask respons, men sist fikk jeg ikke fikset problemet og må ringe opp igjen

4 de septiembre de 2026

Hei Egil,

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det er hyggelig å høre at du opplever god service og rask respons når du kontakter oss.

Samtidig beklager vi at problemet ditt ikke ble løst ved siste henvendelse. Vi forstår godt at det er frustrerende å måtte ta kontakt på nytt for samme sak.

Vi ønsker gjerne å hjelpe deg videre. Ta kontakt med oss på 06010, eller send en e-post til CFL@verisure.no, så skal vi se nærmere på saken sammen med deg.

Takk for tilbakemeldingen, og vi håper å få muligheten til å gi deg den hjelpen du forventer. Ønsker deg en fin dag videre.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd , Veldig bra og Veldig bra service.

4 de septiembre de 2026

Hei!

Tusen takk for en veldig hyggelig omtale. Vi setter stor pris på at du hever frem at servicen er bra, og at du er veldig fornøyd. Tusen takk for 5 stjerner!

Ønsker deg en strålende dag videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oppfølging og gjennomføring.

Hei Øystein,

Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at du er fornøyd med både oppfølgingen og gjennomføringen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Flott service.

Hyggelig, serviceinnstilling, repratør, forklarte godt hva som gjorde feil ang alarm utløst seg selv p.g.a fiberforstyrrelse.

8 de septiembre de 2026

Hei Karin,

Takk for den flotte omtalen. Det er godt å høre at reparatøren kunne forklare årsaken til den utløste alarmen på en tydelig og forståelig måte. Vi vet hvor viktig det er å få klare svar når noe uventet skjer, og da er det ekstra hyggelig å høre at du ble godt ivaretatt.

Ønsker deg en trygg og bekymringsfri dag videre.

Rask og hyggelig betjening

9 de septiembre de 2026

Hei Tove,

Så hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som både rask og hyggelig. Vi jobber hver dag for å gjøre det enkelt å få den hjelpen man trenger, så det er ekstra fint når dette blir lagt merke til.

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Ønsker deg en fin dag videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hyggelig service som alltid

Hei Edmond,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det betyr mye for oss å høre at du opplever den gode servicen som jevn og pålitelig over tid.

Ønsker deg en riktig fin dag videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Info til brukere av grendahus

På kort varsel stilte dere med dyktig medarbeider i vårt møte. Klar og tydelig info og gode svar på spørsmål.

Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er svært hyggelig å høre at dere opplevde informasjonen som klar og tydelig, og at vår medarbeider kunne stille opp på kort varsel og besvare spørsmålene deres på en god måte.

Ønsker dere alt godt videre.

Hyggelig og hjelpsom kundebehandler

Hyggelig og hjelpsom kundebehandler

9 de septiembre de 2026

Hei Kjell Arne,

Så hyggelig å høre at du opplevde kundebehandleren som både hyggelig og hjelpsom. Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proff opplevelse i en sårbar fase av…

Proff opplevelse i en sårbar fase av livet,
Hjelpsomme
Fant fine løsninger

7 de septiembre de 2026
Opinión espontánea

Hei Inger Kristin,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det betyr mye å høre at du opplevde oss som profesjonelle og hjelpsomme i din situasjon. Takk for 5 stjerner!

Ønsker deg alt godt videre.

Fornøyd kunde.

Problemene med elektronisk dørlås ble kjapt og greit fikset at en dyktig og informativ servicemann 🙂🙂

22 de julio de 2026

Hei Harald,

Så hyggelig å høre at problemene med den elektroniske dørlåsen ble løst raskt og på en god måte. Vi setter stor pris på at du trekker frem både faglig dyktighet og god informasjon fra serviceteknikeren vår.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid fått god service når jeg har…

Alltid fått god service når jeg har tatt kontakt.

27 de agosto de 2026

Hei Bjørg,

Så hyggelig å høre at du alltid har fått god service når du har tatt kontakt med oss. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og er glade for at du har gode erfaringer med kundeservicen vår.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Etter fem dager med å ikke få det til…

Etter fem dager med å ikke få det til så er det magisk når deres ingeniør sier gjør sånn og sånn, og det funket!
I utgangspunktet så klarte ikke Viken fiber og få det til! Derfor magisk👍

1 de septiembre de 2026

Hei Eric,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er alltid ekstra hyggelig å høre når en utfordring som har vart en stund plutselig finner sin løsning. Vi er glade for at vår medarbeider kunne veilede deg til en løsning som fungerte, og at opplevelsen ble så positiv.

Ønsker deg en riktig fin dag videre.

Profesjonell service!

Profesjonell service!

Anbefaler med 5 stjerner for faglig dyjtighet og behjelpelige medarbeidere

6 de septiembre de 2026

Hei,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde servicen som profesjonell, og at våre medarbeideres faglige kompetanse og hjelpsomhet levde opp til forventningene. Vi setter stor pris på anbefalingen og de fem stjernene.

Batteribytte

Måtte ha hjelp for å bytte batterier i kamera. Kom en hyggelig servicemann samme dag og gjorde jobben på 10 minutter

Hei Kirsti,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er flott å høre at du fikk rask hjelp da du trengte det, og at serviceteknikeren kunne løse batteribyttet effektivt samme dag. Vi setter stor pris på at du trekker frem både responstiden og den gode servicen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dere skulle ta kontakt

Dere skulle ta kontakt, men har dere?

29 de agosto de 2026

Hei Leiv,

Beklager at det har vært litt ventetid. Saken din er til behandling, og du blir ringt opp av operatøren du snakket med så snart vi har fått løst problemet.

Ønsker deg en fin dag videre!

Skifte av hovedenhet

Ja, veldig bra. Kom presis, hyggelig ung mann.

30 de agosto de 2026

Hei Åshild,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er fint å høre at besøket gikk bra, og at montøren møtte presis og ga et godt inntrykk.

Ønsker deg en riktig god dag videre.

Kundeservice

Rask feilretting

5 de septiembre de 2026

Hei Paal,

Takk for tilbakemeldingen. Det er godt å høre at feilen ble rettet raskt og at du fikk hjelpen du trengte.

Hei Terje,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig kjekt å høre at du opplevde kundebehandleren som både dyktig og imøtekommende. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Ønsker deg en fortsatt god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, og veileder som skjønte poenget

Hei Gunn,

Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du fikk god service, og at veilederen forstod behovet ditt og kunne hjelpe deg på en god måte.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.