Verisure Norge Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når en får besøk av operatører som kan faget sitt er det et stort pluss.At en får en oppgradert service på hele anløegget, kan en slå seg til ro med at alt skal fungere, og det er jo et stort pluss i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eg har bestillt yale doorman, kom i kontakt med en kundekonsulent som heter Daniel. Jeg er virkelig imponert over kundeservicen! Veldig hyggelig, hjelpsom og profesjonell kundekonsulent, som tar seg... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Får smser om at batteri må byttes og at batterier er på vei i posten. Ingen batterier kommer. Bestiller service for å få byttet batterier og ber da om at alle batteriene blir byttet da noen av batteri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fikk hjelp med å sett opp et dørkamera . En hyggelig og hjelpsom kar loser meg igjennom . Han forklarte fint hvordan det skulle gjøres. Jeg fikk det ikke opp å gå med det samme, men etter et par d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos de seguridad
  2. Asesor de protección contra incendios
  3. Instalador de sistemas de seguridad
  4. Proveedor de alarmas contra incendio
  5. Tienda de alarmas antirrobo

Escrito por la empresa

Verisure er Norges ledende alarm­selskap med over 35 års erfaring. Vi tilbyr alarm­systemer med det siste innen sikkerhets­teknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet. Med Verisure får du en pålitelig beskyttelse mot brann og innbrudd, samt smarthusløsninger. Vi tilbyr sikkerhetsgjennomgang av din bolig, profesjonell installasjon, oppkobling til vår egen døgnåpne alarmsentral og frie vekterutrykninger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

729 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fikk orden på problemet

20 de agosto de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Det er godt å høre at vi fikk ordnet problemet på en god måte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig tilbakemelding og saken ble…

Hyggelig tilbakemelding og saken ble løst.

20 de agosto de 2026

Hei Trond,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du opplevde kontakten med oss som hyggelig, og at saken ble løst på en god måte.

Presis og god service

Hei Svein,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du opplevde servicen vår som både presis og god. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Ha en riktig fin dag videre.

Veldig fornøyd med Verisure

Veldig fornøyd med Verisure, sikker leverandør av alarmtjenester. Kvalitet koster😊

15 de agosto de 2026

Hei Odd,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig godt å høre at du er fornøyd med Verisure og opplever oss som en trygg og pålitelig leverandør av alarmtjenester. Vi setter stor pris på at du trekker frem kvaliteten på tjenesten vår.

Takk for tilliten og for at du deler opplevelsen din med oss.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Rask installasjon

13 de agosto de 2026

Hei Gunnar,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du opplevde installasjonen som rask og effektiv. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Ha en fin dag videre.

Flott service

13 de agosto de 2026

Hei Tariq,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

God avtale

Positiv holdning hos kundebehandler. Fikk til en god avtale for begge parter.
Ville fått toppscore dersom kontakten var pro-aktiv. Altså at Verisure tok kontakt om prisøkning, og tilbød en god avtale.

Hei Pål,

Takk for en hyggelig og konstruktiv tilbakemelding. Det er godt å høre at du opplevde kundebehandleren som positiv, og at dere kom frem til en god avtale for begge parter.

Når det gjelder prisjusteringer, varsler vi kundene våre i forkant når det gjøres endringer i pris. Vi forstår samtidig godt ønsket ditt om at vi i større grad skal være proaktive og ta kontakt for å se på muligheter for en god avtale.

Takk for at du deler dette med oss – slike innspill er verdifulle for oss i arbeidet med å bli enda bedre.

God service👍

Hei Ottar,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Ha en fortsatt fin dag!

Service

Quick, effective, and polite.

Hi Roberta,

Thank you for the kind feedback. It’s great to hear that you experienced our service as quick, effective, and polite. We truly appreciate you taking the time to share your experience with us.

Wishing you a great day ahead.

Hyggelig person i telefonen

Hyggelig person i telefonen. Saken løst greit

17 de agosto de 2026

Hei Grete,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du hadde en hyggelig opplevelse med medarbeideren på telefon, og at saken ble løst på en god måte.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og god hjelp med det vi lurte på

Rask og god hjelp med det vi lurte på, hyggelig kundebehandler

18 de agosto de 2026

Hei Egil,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du fikk rask og god hjelp, og at du opplevde kundebehandleren som hyggelig. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super oppdatering av anlegget.

Servicemannen møtte presis. Han hadde god kontroll over arbeidet han utførte. Fortalte hva de enkelte arbeidsoppgavene gikk ut på. Testet til slutt at anlegget virket.

15 de agosto de 2026

Hei Ole,

Takk for den hyggelige og utfyllende tilbakemeldingen. Det er godt å høre at servicemannen møtte presis, hadde god kontroll på arbeidet og tok seg tid til å forklare hva som ble gjort underveis. Vi setter også pris på at du trekker frem at anlegget ble grundig testet til slutt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flytting av alarm+avslutning av alarm

Ok Gi anmeldelsen din en overskrift

18 de agosto de 2026

Hei Arnfinn,

Takk for tilbakemeldingen. Vi håper flyttingen og avslutningen av alarmtjenesten gikk greit, og setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøst selskap

Useriøst selskap hva angår forretningsdrift. Krever penger for tjenester som ikke leveres og avslutter ikke abonnement efter ønske men tvinger på fortsatt pågang. Anbefaler ikke selskapet. Greit nok at primitive tekniske løsninger fungerer, det får alle til.

16 de agosto de 2026

Hei Morten,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi beklager at du sitter igjen med en så negativ opplevelse av både tjenesten og oppsigelsesprosessen.

Når det gjelder oppsigelse, forholder vi oss til oppsigelsestiden som er beskrevet i avtalevilkårene. Vi forstår samtidig at det kan oppleves frustrerende dersom du forventet at abonnementet skulle avsluttes umiddelbart.

Dersom du mener du har blitt belastet for tjenester som ikke er levert, eller at oppsigelsen ikke er håndtert slik den skulle, ønsker vi gjerne å undersøke saken nærmere. Ta kontakt med oss på CFL@Verisure.no, slik at vi kan se videre på dette.

Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dørlåsen stopper ikke å ringe

Dørlåsen stopper ikke å ringe, vi må bytte batterier hverdag! Dette har skjedd 3 år siden. Istedenfor å bytte hele dørlåsen, sendte verisure ubrukelige teknikkere. Ingen forbedring. Elendige kundeservice. Anbefales ikke!

17 de agosto de 2026

Hei Luzi,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi beklager at du har opplevd gjentatte problemer med dørlåsen over så lang tid, og at du føler at oppfølgingen ikke har ført til en løsning. Det er forståelig at dette er frustrerende, særlig når du har måttet bytte batterier så ofte.

Dette er ikke slik vi ønsker at våre produkter eller kundeservice skal fungere. Når et problem vedvarer over tid, skal det selvfølgelig oppleves som at vi tar saken på alvor og jobber mot en varig løsning.

Vi ønsker gjerne å undersøke saken nærmere, inkludert historikken på dørlåsen og tidligere servicebesøk, slik at vi kan se hva som er gjort og hva som eventuelt bør gjøres videre. Send oss gjerne en mail til CFL@Verisure.no.

Takk for at du sier ifra.

Oppdatering av sbonnement

11 de agosto de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du har vært i kontakt med oss i forbindelse med oppdatering av abonnementet, og at du er fornøyd med løsningen. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Alt ordnet seg

11 de agosto de 2026

Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at alt ordnet seg, og at saken fikk en god løsning.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verisure følger opp kundene på en god…

Verisure følger opp kundene på en god måte.

7 de agosto de 2026

Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du opplever at Verisure følger opp kundene på en god måte. God oppfølging er viktig for oss, og vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

God service og hjelp

Får den hjelpen jeg trenger

5 de agosto de 2026

Hei Jan,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du får den hjelpen du trenger når du tar kontakt med oss. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss.

Hei Bjørn,

Tusen takk for en fin omtale og god score. Det er veldig hyggelig å høre at din opplevelse med representant fra oss var at hen var effektiv og flink til å informere underveis. Vi setter pris på at du deler med oss!

Mvh Per Oscar / Verisure

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.