Verktoysboden Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen blei levert på døra. Når eg opnar eska så er det godt pakka og alt er heilt og iorden.Saga er prøvd og alt virkar..motor er sterk og den var god og saga med👍😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte en Pela magnet feier til å ta opp skruer og lignende på en plen etter en takjobb der materialer måtte lagres før de ble kjørt til renovasjonen. +Rask og enkelt å bestille. +Fin info... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

They have very fast shipping and good products. I bought a Champion Dual Fuel generator and it is amazingly good, both in performance and durability. They have also often very Low prices when å ca... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

6mm sagbladet virker å være slipt for mye i sveisen, sprakk etter 5minutters bruk. 10mm fungerer som forventet, veldig skarpt. Det virker også som at herding er god. 13mm er ikke testet enda. Men he... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

455 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig rask levering med god oppfølging…

Veldig rask levering med god oppfølging underveis og bra forklaringen med video hvordan produktet settes i bruk👍😃og bra pris for ett produkt jeg er kjempefornøyd med😃

20 de julio de 2026

Hei Tor Erik
Vil du se hva som skjer bak kulissene hos Verktygsboden?
Følg oss på Facebook, Instagram og TikTok – her deler vi inspirasjon, nyheter og spesielle tilbud.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tok betalt men sendte ikke varen

Belastet konto men sendte aldri varen. Da jeg sendte epost og etterlyste den etter 14 dager, fikk jeg pengene tilbake. Svaret fra kundeservice, som kom allerede neste dag: "Jeg sjekket med innkjøperen, og han har informert om at denne artikkelen dessverre er utgått. Denne skulle ikke vært mulig å bestille, det må ha vært en feil med nettsiden. Jeg beklager dette. Jeg har kansellert bestillingen din, så du bør få pengene tilbake om kort tid." (Og jeg ser at en innbetaling på kjøpesummen er "reservert" i dag.)

27 de julio de 2026

Hei Lars

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varen er ikke kommet enda og har ikke…

Varen er ikke kommet enda og har ikke fått melding om at den er sendt selv om vi har hatt kontakt om at den skulle vært sendt.

26 de julio de 2026

Hei,
Tusen takk for din anmeldelse – vi setter virkelig stor pris på at du tok deg tid! 🙏
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og TikTok for å få de siste nyhetene, følge prosjektene våre og få tilgang til eksklusive tilbud.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering uten skade ,fin pris og…

Rask levering uten skade ,fin pris og god kvalitet.

26 de julio de 2026

Hei Rolf David

Varen var bra

Varen var bra, alt gikk greit

19 de julio de 2026

Hei Gudmund

Veldig god service

19 de julio de 2026

Hei Geir

Kjapt og gode priser

17 de julio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Garasjeinnredingen ble sendt som avtalt…

Garasjeinnredingen ble sendt som avtalt og ankom hel og uskadet, veldig godt pakket og emballert. God kjøpsopplevelse.

6 de julio de 2026

Hei Terje

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg takker for fakturaen jeg fikk etter to purringer.

Jeg takker for fakturaen jeg fikk etter to purringer. Jeg savner å få fakturaen uoppfordret selv om jeg betaler med kort.
Fakturaen som Walley sender er svært mangelfull og kan egentlig ikke kalles en faktura.

Jon Hogstad

Hei Jon

Levert punktlig

Levert punktlig. Enda ikke prøvd aggregatet. Sikkert i irden

Hei Sverre

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har ikke fått pakka enda!!!

Jeg har ikke fått pakka enda!!!
DHL/PostNord har ikke klart jobben.

Hei!
Din order verkar ha kommit fram nu.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Greit nok passet

20 de julio de 2026

Hei Terje

Verktøysboden leverte varen fort

Verktøysboden leverte varen fort, og jernspon magneten funker meget godt.

12 de julio de 2026

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kjøpte kniv som jeg kunne bruke gnister…

Kjøpte kniv som jeg kunne bruke gnister stang til , men det fungerer ikke og jeg ble misledet. Det er til og med holder til gnist stangen ??
:'(

14 de julio de 2026

Hei John
Har du kontaktat vår kundtjänst för att få hjälp?

Kjapt levert

10 de julio de 2026

Hei Jan

Rask levering

Rask levering

17 de julio de 2026

Hei Rolf

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dere hadde akkurat den vi ville ha

Dere hadde akkurat den vi ville ha, betaling og levering var ok!👍

16 de julio de 2026

Hei Eli

Valorada con 5 estrellas sobre 5

alt var topp bestillingen og rask…

alt var topp bestillingen og rask levering.

16 de julio de 2026

Hei Henne

Helt som det skal være.

Helt som det skal være.

15 de julio de 2026

Hei,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestilling av kantsaks. Har enda ikke fått pakken jeg bestilte…

Har enda ikke fått pakken jeg bestilte 7. juli. Har ikke hørt noe mer fra dere siden ordrebekreftelsen ble sendt.

7 de julio de 2026

Hei Merethe
Vänligen kontakta vår kundtjänst.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.