Verktoysboden Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen blei levert på døra. Når eg opnar eska så er det godt pakka og alt er heilt og iorden.Saga er prøvd og alt virkar..motor er sterk og den var god og saga med👍😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte en Pela magnet feier til å ta opp skruer og lignende på en plen etter en takjobb der materialer måtte lagres før de ble kjørt til renovasjonen. +Rask og enkelt å bestille. +Fin info... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

They have very fast shipping and good products. I bought a Champion Dual Fuel generator and it is amazingly good, both in performance and durability. They have also often very Low prices when å ca... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

6mm sagbladet virker å være slipt for mye i sveisen, sprakk etter 5minutters bruk. 10mm fungerer som forventet, veldig skarpt. Det virker også som at herding er god. 13mm er ikke testet enda. Men he... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

455 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kjempebra produkt!

God oppfølging og kjempebra sporing på bestillingen!

Hei Asgeir
Vil du se hva som skjer bak kulissene hos Verktygsboden?
Følg oss på Facebook, Instagram og TikTok – her deler vi inspirasjon, nyheter og spesielle tilbud.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produktet ble levert innenfor deres…

Produktet ble levert innenfor deres leveringsfrist og til en god pris

Hei Tove
Tusen takk for din anmeldelse – vi setter virkelig stor pris på at du tok deg tid! 🙏
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og TikTok for å få de siste nyhetene, følge prosjektene våre og få tilgang til eksklusive tilbud.

Hei!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har köpt verktyg av Verktygsboden…

Jag har köpt verktyg av Verktygsboden genom många år och alltid fått god hjälp och service. Bra verktyg till bra priser.

12 de agosto de 2026

Hei Ola

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bare alt stemte rett og slett!

Hei Lars

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og god levering,varen var som…

Rask og god levering,varen var som forventet

3 de agosto de 2026

Hei Hans-Jørgen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering og bra prudukt

2 de agosto de 2026

Hei Tor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom i tide og var akkurat sånn vi ville…

Kom i tide og var akkurat sånn vi ville ha

30 de julio de 2026

Hei Bjørn

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ok priser og levering men kunne ha vært…

Ok priser og levering men kunne ha vært litt flere alternativer om å få ordnet med levering til et postkontor. Min pakke ble stående ute fordi det ikke var mulig å få sendt til et postkontor så emballasje kunne blitt ødelagt hvis dårleg vær.

Hei Anne-Lin

Raskt og effektivt

Hei Kjetil

Valorada con 4 estrellas sobre 5

jeg ble oppringt av annsatt til dere

jeg ble oppringt av annsatt til dere, de hadde ikke det jeg bestilte, med kom med andre forslag av samme produkt, det har aldri skjedd før, så jeg er meget fornøyd, og kommer til å kjøpe øllting neste gang hos dere

27 de julio de 2026

23 de julio de 2026

Hei Magnus

Hei Tore

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ingen problemer og hurtig lever hjem…

Ingen problemer og hurtig lever hjem til postkassen.

24 de julio de 2026

Hei Helge

Solid produkt

Solid produkt. Rask med utsending så leveringstid ble raskt.
Seriøs bedrift

Rask levering veldig bra

20 de julio de 2026

Hei Kaj

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.