Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Varen (isbadet) var fremme allerede dagen efter bestilling. Videoen, der viser hvorledes 'isbadet' samles, pustes op med luft osv. er fint vejledende. Det kunne dig være fint med vejledning til, hvord... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en tidlig julegave da jeg havde ønsket mig en badeponcho længe. Bestillingen var super nem og min poncho ankom blot 2 dage senere. Kvaliteten er i top, pasform perfekt og ponchoen har rigtig s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når man nu ikke lige får bestillingen lavet rigtigt, så er Dorthe klar til at hjælpe, og villig til at lade mig som kunde have flere ting hjemme til at prøve størrelse, design, mv. - meget fornem betj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min hustru og jeg er ny som vinterbader men er allerede hooked. En del af den gode oplevelse hænger også sammen med det rigtig udstyr. Vi har købt badekåber - "Havet" såvel som sko, luffer og håndkl... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos VinterBaderen bader vi året rundt. Vi beskæftiger os med produkter til alle der elsker at bade i det fri, men har særligt designet dem efter vinterbaderens behov. Hos os finder du alt du skal bruge enten som erfaren bader eller hvis du ønsker at komme i gang. - Af vinterbadere til vinterbadere

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for hjælpen på telefon og hurtig og…

Tak for hjælpen på telefon og hurtig og effektiv betjening og forsendelse ❤️ jeg er så tilfreds med alle mine ting jeg har købt hos dig ligefra badekåber badesko til håndklæder - tak dorte

6 de julio de 2025

Respuesta de Vinterbaderen

Mange mange tak😊🙏 det er så vigtigt for mig med tilfredse kunder😊😊

Alt spiller

Alt spiller! Bestilling, betaling og levering. Hurtigt og problemfrit. Handler bestemt igen 🤗

5 de julio de 2025

1000 tak, din feedback er jeg virkelig glad for😊😊 god sommer☀️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg synes produktet virker super

Jeg synes produktet virker super, men ærgeligt at vaskeanvisningen kun er på mail. Ikke så smart, når den skal gives som gave. Ville være dejligt med en vaskeanvisning vedlagt pakken

26 de junio de 2025

Respuesta de Vinterbaderen

Hej 1000 tak for din feedback, vi har nok været lidt for meget fokuseret på at arbejde så papirfrit som muligt, så jeg vil bestemt skrive det på listen:-) Håber gave modtageren vil bruge vores carelabel som er indsyet i produktes inderside :-) Ellers kontakt mig på ; Dorthe@vinterbaderen.dk

Stor tilfredshed

Hurtigt og personligt svar. Stor imødekommenhed og lækkert produkt, og hurtig levering.

19 de junio de 2025

Respuesta de Vinterbaderen

Hej Mai, det er rigtigt dejligt at høre. Rigtig god sommer til dig :-) Hilsen Dorthe.

Flot overskuelig hjemmeside

Flot overskuelig hjemmeside. Lækre produkter. Bestilte badesko endda til en ekstra god pris . Og desuden hurtig forsendelse

9 de junio de 2025

Respuesta de Vinterbaderen

Mange tak, det er jeg meget glad for at høre :-) Jeg håber du bliver glad for dine varer. Rigtig god sommer til dig :-) Hilsen Dorthe.

Nemt at bestille

- Nemt at bestille
- godt pakket ind
- god kvalitet af badesko, mine nuværende er svære at få på og af. De nye fra vinterbaderen er virkelig nemme
- nummer passer perfekt, sko er ikke nemme at bestille online.

29 de mayo de 2025

Respuesta de Vinterbaderen

Jeg er virkelig taknemmelig for din feedback for jeg har haft brugt meget tid på at være sikker på størrelsen og få den omskrevet til Skandinavisk 🤗 1000 tak 😊 og rigtig god badetur🐟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte badeponcho om fredagen og jeg…

Bestilte badeponcho om fredagen og jeg havde den om lørdagen. Da jeg havde lidt udfordringer med rabatkode skrev jeg til Dorthe, som straks fulgte op på det og alt virkede. Utrolig service.
Kvaliteten i top, pasform perfekt.

17 de mayo de 2025

Respuesta de Vinterbaderen

Tak 🙏 for din fine feedback og dejligt du er glad for hvad du købte 😊, tak 😊

Godt tilbud på skønne produkter😀

Godt tilbud på skønne produkter😀
Da jeg ikke lige kunne få rabatkode til at virke og efterfølgende skrev det til Dorte, fulgte hun op telefonisk og jeg fik mit tilbud efterfølgende.

11 de abril de 2025

Respuesta de Vinterbaderen

Tak og godt vi fandt ud af det 😊🙏

Supersød og hurtig service

Supersød og behagelig respons, da der var noget jeg ikke kunne få til at virke ved køb. Dorthe fiksede fluks!

Glæder mig til at modtage mine varer 😊

20 de marzo de 2025

Respuesta de Vinterbaderen

Tak 😊 glad for at kunne hjælpe😊

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet, super hurtig levering, meget tilfreds kunde 😊
Tak 🙏

28 de febrero de 2025

Respuesta de Vinterbaderen

Mange tak , jeg er meget glad fordi du giver mig feedback, det er vigtigt i vores hverdag at vide om vi gør det godt 😊🙏

De bedste anbefalinger herfra😊

Badesokkerne som jeg har købt hos Dorthe fra Vinterbaderen, har gjort en verden til forskel for min familie, når vi er i det kolde vand.

Vi havde lidt udfordringer med badesokkerne, så jeg kontaktede Dorthe og hun ydede den hurtigste og bedste service. Tak🙏

16 de febrero de 2025

🙏tak vi må ikke gå ned på den gode oplevelse … 1000 tak for din feedback 😊

Verdensklasse service

Verdensklasse service, altid hurtigt forsendelse og gode varer kan varmt anbefale Vinterbaderen.

12 de febrero de 2025

Respuesta de Vinterbaderen

Tak, 1000 tak det er vigtigt for mig af få feedback og jeg bliver jo lidt stolt, tak :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.