VistaPrint BE Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I giving one star because there's no option to give none. They mistake my 200€ order, sending 2 banners in French when it was supposed to be 1 in French and the other in Netherlands. I've paid for... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Entreprise sérieuse avec un SAV très réactif ! Même si on ne se comprends pas toujours du premier coup, la team graphique est complémentaire et à l'écoute par mail. Big up à Rafik qui m'a facilité la... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meteen zeer snelle en super goede hulp gekregen via de chat. Ook super dat je hier geborduurde patches kan kopen per 1 stuk zonder extra instelkosten! Nergens anders gevonden.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Un tout grand merci à la personne qui m’a prise en charge, Sabri, j’ai confiance en Vistaprint pour mes prochaines commandes! Que ce soit pour l’emballage ou les design de mon business.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

400 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Delivery was correct on time.

Delivery was correct on time.

30 de diciembre de 2025

Respuesta de VistaPrint BE

We’re glad to hear your delivery arrived on time and as expected. We appreciate your support and look forward to serving you again.

Geboortekaartje

Wij ontvingen de geboortekaartjes van onze zoon en bleek dat er ongewenste randen rond enkele afbeeldingen stonden (niet zichtbaar in de ontwerpstudio). We werden begripvol en snel geholpen door VistaPrint en kregen twee dagen laten reeds de aangepaste kaartjes kosteloos nagestuurd.

19 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt voor het schrijven van een mooie 5 sterren review op Trustpilot voor de bestelde geboortekaartjes van jullie zoon. We begrijpen dat er ongewenste randen rond enkele afbeeldingen stonden die niet zichtbaar waren in de ontwerpstudio, maar je bent door onze klantendienst begripvol en snel geholpen en je hebt de aangepaste kaartjes twee dagen later mogen ontvangen. We zullen deze mooie review delen met de betreffende collega en het hele team. Tot een volgende bestelling bij VistaPrint!

altijd goede service

9 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren review op Trustpilot voor de bestelde uitnodigingskaart. Fijn te lezen dat de service altijd goed is. Graag tot een volgende bestelling bij VistaPrint en een fijne dag gewenst.

Supergoede ontwerpers

We hadden problemen met ons eigen ontwerp. Jullie ontwerpers hebben er een heel mooie flyer van gemaakt naar het model die wij voor ogen hadden

13 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren waardering op Trustpilot. We begrijpen dat je met jullie eigen ontwerp wat problemen ervaarde, je onze VistaPrint ontwerpdienst hebt ingeschakeld en onze ontwerpers een hele mooie flyer hebben gemaakt naar het model dat jullie voor ogen hadden. Veel succes en plezier met de verspreiding van de flyers. We kijken uit naar een volgende bestelling bij VistaPrint!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produits de très bonne qualité

Produits de très bonne qualité. Livraison très rapide. Très satisfaite de tous mes achats depuis des années. Jamais déçue.

Respuesta de VistaPrint BE

Nous sommes ravis d’apprendre que la qualité de nos produits ainsi que la rapidité de livraison vous donnent entière satisfaction depuis toutes ces années. Votre confiance continue est la plus belle récompense pour nos équipes.

Super goede service

Super goede service ! Ik heb later op de avond een bestelling geplaatst en twijfelde achteraf aan iets of ik het wel goed gedaan had ? Chat gestart ( ook al is het avond ) en kreeg dadelijk iemand aan de lijn die heel erg vriendelijk alles gecheckt heeft . Dus heel erg tevreden over VistaPrint en hun werking !

Dankjewel voor de goede zorgen !
An

19 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen een beoordeling te schrijven op Trustpilot naar aanleiding van het contact met onze klantendienst.
Heel erg fijn te vernemen dat je later op de avond een bestelling had geplaatst, je achteraf aan iets twijfelde of je het wel goed had gedaan, je hiervoor contact hebt opgenomen via de chat en je direct een collega in de chat kreeg die heel erg vriendelijk alles voor je heeft gecheckt. We zullen deze mooie review en je bedankje delen met de betreffende collega en het hele team. Tot een volgend contact en bestelling bij VistaPrint!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeer mooi, niet volledig in orde

Zeer mooi, maar geen vijf sterren omdat er meerdere kaartjes waren met een wit randje, dus niet juist gedrukt. Het merendeel was goed, maar ongeveer 10 van de 100 kaartjes waren niet goed.

9 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Bedankt dat je jouw feedback op Trustpilot deelt over de uitnodigingskaarten die je hebt besteld en ontvangen. We begrijpen dat ongeveer 10 van de 100 kaartjes niet goed waren, omdat deze met een wit randje zijn afgedrukt. Onze excuses voor dit ongemak.
Om deze feedback met ons kwaliteitsteam te kunnen delen, zullen wij contact met je opnemen via een aparte e-mail en vragen indien mogelijk om een foto van de +- 10 kaarten. We kijken uit naar je terugkoppeling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Their customer service helped me…

Their customer service helped me quickly find a good solution to a problem I faced with the color of the cards. really impecable service time and solutions proposed.

15 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

That's wonderful to hear. We appreciate and value your business.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

het was precies zoals ik het gehoopt…

het was precies zoals ik het gehoopt had. perfect

Respuesta de VistaPrint BE

Heel erg fijn om terug te lezen op Trustpilot dat het bestelde spandoek precies is ontvangen zoals je had gehoopt. Bedankt voor de 5 sterren waardering en veel plezier met het spandoek!

Super service!

Super service!
Omdat de cirkel in mijn ontwerp niet helemaal gecentreerd stond, stuurden ze een nieuwe reeks ronde stickers op.

Respuesta de VistaPrint BE

Heel hartelijk bedankt voor je 5 sterren waardering op Trustpilot. Allereerst natuurlijk balen dat de cirkel in jouw ontwerp niet helemaal gecentreerd is geweest. We begrijpen dat je hiervoor een klacht had ingediend en je kosteloos nieuwe stickers opgestuurd hebt gekregen. We kijken uit naar een volgende bestelling bij VistaPrint en wensen je een mooie dag toe.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

CARACTERES SUR CV TROP PETITS

LES CARACTERES DE LA CARTE DE VISITE SONT BEAUCOUP TROP PETITS.
LES CARTES SONT INUTILISABLES.
TROP DECUS.
2 TYPES DE CARTES A JETER.

5 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Nous sommes désolés d'apprendre que l'impression de vos cartes de visite n'était pas comme souhaitée. Veuillez noter que nous utilisons un système entièrement automatisé et que votre design est imprimé tel qu'il a été conçu par vos soins. Lors de la vérification de votre design original, nous avons constaté que la taille du texte est petite, ce qui explique le résultat de votre impression. Pour avoir un meilleur résultat, nous vous recommandons de télécharger un nouveau design avec une taille de texte plus grande. Vous pouvez également contacter notre équipe de conception graphique si vous avez besoin d'aide pour améliorer votre conception : https://www.vistaprint.fr/services-graphiques. Pour éviter ce type d’erreur à l’avenir, nous vous recommandons vivement de télécharger le bon à tirer (PDF) avant la validation finale. Cela vous permettra de visualiser avec précision le rendu de votre produit. Vous pouvez suivre les étapes à partir de ce lien : https://www.vistaprint.fr/service-client/centre-assistance/360052259371/.

Perfecte service

Perfecte service ! En mooi resultaat van het bestelde product!

4 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren waardering op Trustpilot voor de ronde stickers op vel. Blij te vernemen dat het resultaat van het bestelde product mooi is en de service perfect. We kijken uit naar je volgende bestelling bij VistaPrint!

Goede kwaliteit

Snelle levering,prima kwaliteit

4 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Bedankt voor het delen van je 5 sterren waardering op Trustpilot voor de buitenborden. Heel fijn te vernemen dat de kwaliteit prima is en de levering snel. We kijken uit naar je volgende bestelling bij VistaPrint en wensen je een fijne dag toe!

Très contente

Je suis ravie des produits commandés et surtout du service SAV. Très corrects, ils font parfois des gestes commerciaux très appréciés et toujours avec compréhension et gentillesse. A recommander !

8 de mayo de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Nous sommes ravis d'apprendre votre satisfaction par rapport à la qualité des articles reçus et que vous appréciez la réactivité et le professionnalisme de notre service client. Certes, nous mettons tout en œuvre pour toujours vous offrir une expérience client optimale. Merci pour votre confiance et au plaisir de vous servir à nouveau à l'avenir.

jullie doen het perfect

jullie doen het perfect

alles wat jullie geven is snel geleverd en is goedkoop
ik vind alles bij jullie geweldig ik zaag de ooren van mijn ouders er af om iets te kunnen kopen als DJ2BEYOURS

vooral kaartjes

28 de abril de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Bedankt voor de 5 sterren waardering op Trustpilot voor de bestelde matte visitekaartjes. Blij om te lezen dat alles wat wij aanbieden snel geleverd wordt en goedkoop is. Tot een volgende bestelling bij VistaPrint.

Alles verliep naar wens

Alles verliep naar wens, handige wizard en werkveld om je ontwerpen te maken en te bekijken. Ook supersnelle service toen ik een vraag had, via de chat.

28 de abril de 2026

Respuesta de VistaPrint BE

Hartelijk bedankt voor het delen van je waardering op Trustpilot voor de bestelling van de Fruit of the Loom® uniseks T-shirts. Blij te vernemen dat alles naar wens is verlopen, de wizard en het werkveld om je ontwerpen te maken en te bekijken handig is en ook de supersnelle service met onze klantenservice via de chat naar wens is geweest. Tot een volgend contact en bestelling bij VistaPrint.

8 consejos para escribir buenas reseñas.